TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Tuesday, May 23, 2017

JAMU SUSUK DARA (JSD) SABUN CLEAR SKIN

JAMU SUSUK DARA (JSD) 
SABUN CLEAR SKIN
1 PCS : 60 GRAM
HARGA PASARAN : RM38.90

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI :
→ Bersin pada waktu pagi.
→ Gatal seluruh muka.
→ Sensitif sangat terhadap habuk dan debu.
→ Alergik pada makanan laut / seafood.
→ Hidung tersumbat sepanjang hari.
→ Muka berjerawat.

Kini anda tidak perlu lagi risau. Kami berani jamin, selepas ini anda pasti lebih yakin & sihat selepas mengamalkan Sabun Clear Skin dari JSD ini. 

Sabun Clear Skin atau dahulunya dikenali sebagai Magic Clear Sinus Soap (Nama lama) dari JSD ini adalah sangat sesuai untuk yang mengalami masalah resdung samada resdung tahap yang biasa mahupun resdung yang sudah berada di tahap teruk. 

KHASIAT DAN FUNGSI UTAMA JAMU SUSUK DARA (JSD) SABUN CLEAR SKIN:
Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat.
Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.
Menghilangkan jerawat, bintik² hitam dan parut nipis di muka.
Membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu pada wajah.
Membantu mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka secara semulajadi.
Wajah kelihatan lebih berseri dan awet muda.

CARA PENGGUNAAN JAMU SUSUK DARA (JSD) SABUN CLEAR SKIN:
→ Buih dan gosokkan Sabun Clear Skin dengan lembut ke seluruh muka dan badan kemudian bilas sehingga bersih.
→ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah kulit yang sensitive.
→ Sesuai digunakan pada muka, badan dan juga rambut (dijadikan syampu untuk merawat gatal kulit kepala).

INFO TAMBAHAN JAMU SUSUK DARA (JSD) SABUN CLEAR SKIN:
Semasa menggunakan Sabun Clear Skin JSD, pengguna mungkin akan mengalami beberapa simpton seperti :
- Kehadiran hingus & kahak yang banyak dari biasa.
- Tumbuh jerawat kecil.
- Hidung berbau.

Jangan risau simpton ini hanyalah bersifat sementara. Penggunaan Sabun Clear Skin JSD perlu diteruskan dan simpton ini akan beransur hilang selepas beberapa hari.

Ini adalah dipanggil sebagai "HEALING PROCES" pada permulaan penggunaan Sabun Clear Skin.

Selepas beberapa hari, anda akan mula berasa selesa, tiada lagi bersin, tiada lagi gatal merenyam pada wajah & jerawat akan hilang secara beransur-ansur selepas itu. 

Wednesday, May 17, 2017

DIET BOOSTER CHIA SEED PLATINUM

DIET BOOSTER CHIA SEED PLATINUM
1 BOTOL : 15 KAPSUL
HARGA PASARAN : RM35.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

DIET BOOSTER CHIA SEED PLATINUM ialah makanan kesihatan organik yang sangat berkesan untuk penjagaan kesihatan anda secara semulajadi. Dengan bahan dari Chia Seed yang didatangkan dalam bentuk kapsul memberi anda jaminan 100% untuk kurus dengan selamat dan berkesan.

KEBAIKAN DIET BOOSTER CHIA SEED PLATINUM:
Membekalkan tenaga dan stamina.
Menguatkan sistem ketahanan badan (immune system).
Dapat membantu mengurangkan berat badan.
Menstabilkan kandungan gula dalam darah.
Membersihkan colon.
Membantu untuk detox kan badan daripada sisa toxin.
Baik untuk penghadaman.
Merawat masalah sakit otot.
Membantu kita mendapatkan kulit, rambut dan kuku yang lebih sihat.

KANDUNGAN DIET BOOSTER CHIA SEED PLATINUM:
1. Zingiber Officinale Rhizome (Halia).
2. Folium Morinda Elliptica (Buah Mengkudu).
3. Fructus Citrus Hystrix (Limau Purut).
4. Folium Hydrocotyle Asiatica (Pegaga).

CARA PENGAMBILAN DIET BOOSTER CHIA SEED PLATINUM:
 Amalkan 2biji 1kali sehari (Make Sure Selepas makan).
 Anda juga boleh buka kapsul untuk direndam dalam air / Ditabur dalam Nasi / Sup / Yogurt & Lelain lagi.

Sunday, May 14, 2017

SKKM PLATINUM BEAUTY SKINCARE

SKKM PLATINUM BEAUTY SKINCARE
HARGA PASARAN : RM68.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

SET SKKM PLATINUM BEAUTY SKINCARE TERDIRI DRPD :
  DAY CREAM
  NIGHT CREAM
  CLEANSER

KELEBIHAN SKKM PLATINUM BEAUTY SKINCARE 
Memutih, mencerah dan menggebukan kulit.
Kulit lebih berseri dan halus.
Tiada lagi masalah kulit berminyak, jeragat, jerawat, kulit kusam dan kering, parut jerawat, pori terbuka, garis halus dan bintik hitam.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
✔ Menjadikan kulit semakin cerah, gebu dan anjal.

Friday, May 12, 2017

TABLET SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM

TABLET SUSU KAMBING 
KURMA MADU PLATINUM
1 BOTOL : 60 TABLET
HARGA PASARAN : RM50.00

TABLET SUSU KAMBING KURMA MADU 
PLATINUM 3 PILIHAN PERISA:
STRAWBERRY
COKLAT
ORI

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

SUSU KAMBING MERUPAKAN SUSU TERBAIK SELEPAS SUSU IBU.

SUSU SKKM PLATINUM ADALAH SUSU YANG TELAH DICAMPUR DENGAN SUSU KAMBING, KURMA DAN MADU.

KELEBIHAN TABLET SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM:
Mencerahkan kulit satu badan.
Kulit menjadi halus.
Membantu merawat penyakit kulit.
Merawat penyakit gastrik.
Membantu mencegah penyakit Alzheimer.
Mencegah penyakit barah.
Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi.
Meningkatkan kualiti tidur malam (nyenyak).
Kaya dengan protein.
Memulihkan tenaga.
Baik untuk kesihatan.
Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas).
Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun.

CARA PENGAMBILAN TABLET SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM:
Makan 2 biji setiap hari

Saturday, April 15, 2017

PHYTORICH SW SLIMME WHITE

PHYTORICH SW SLIMME WHITE
1 BOTOL : 250ML
HARGA PASARAN : RM120.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

PHYTORICH SW SLIMME WHITE ini adalah yang pertama di Asia sebab ia menggunakan formula dari gabungan Garcinia Cambogia & Glutathion istimewa untuk setiap wanita & lelaki yang nak kurus & mencerahkan kulit hanya dengan 2 sudu setiap hari. PHYTORICH SW SLIMME WHITE ini juga mengandungi 8 jenis herba yang berkesan untuk menurunkan berat & memutihkan seluruh badan.

KELEBIHAN PHYTORICH SW SLIMME WHITE:
6x membakar lemak, membuang toksin & racun di dalam badan.
4x detox.
Berkesan untuk menyekat gula & karbohidrat.
Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang & bertenaga.
Memutihkan & melembapkan kulit.
Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan & luka.
Meningkatkan imunisasi badan.
Melancarkan peredaran darah.
Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan.
Fokus pada tempat-tempat lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul & bawah dagu.
Tak perlu diet ketat.
Tak perlu bersenam.
Sesuai utk lelaki & perempuan.
Selamat diminum, 100% bahan semulajadi.

PHYTORICH SW SLIMME WHITE TIDAK SESUAI UNTUK GOLONGAN:
  Wanita mengandung, berpantang & menyusukan anak.
  Berumur kurang dari 15 tahun & melebihi 55 tahun.
  Pesakit jantung, diabetes & pesakit kronik.
  Migrain.

CARA PENGAMBILAN PHYTORICH SW SLIMME WHITE:
Minum 5ml sebelum sarapan & 5ml sebelum tidur (rasa anggur).
Minum air kosong sekurangnya 3 liter sehari (lemak & toksin akan keluar melalui peluh/ kencing).

TESTIMONI PENGGUNA PHYTORICH SW SLIMME WHITE:
 

Saturday, March 18, 2017

CHIA SEEDS MURAH

CHIA SEEDS
1 JAR : 250 GRAM
HARGA PASARAN : RM35.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Kadar KOLESTROL dah TURUN?
BERAT dah TURUN?
Jom dapatkn CHIA SEEDS

APA ITU CHIA SEEDS
💊 bukan UBAT
💊 bukan supplement
💊 bukan vitamin

TETAPI IA ADALAH
🌿 makanan organic
🌿 super food
🌿 sejenis bijirin

KELEBIHAN CHIA SEEDS:
5x Ganda lebih Kalsium daripada susu.
7x Ganda lebih Vitamin C daripada buah Oren.
2x Ganda lebih Antioxidant berbanding buah Blueberry.
3x Ganda lebih Zat Besi daripada Bayam.
8x Ganda lebih Omega 3 daripada Ikan Salmon.
2x Ganda lebih Potassium daripada Pisang.

KEBAIKAN CHIA SEEDS
🍃 Melancarkan sistem pencernaan.
🍃 Menstabilkan gula dalam darah.
🍃 Meningkatkan tenaga & kadar metabolisma.
🍃 Membantu mengurangkan berat badan.
🍃 Mengenyangkan.
🍃 Mengurangkan kolestrol.
🍃 Melindungi jantung.
🍃 Membantu pembentukkan & menguatkan tulang.
🍃 Kulit lebih sihat & berseri.
🍃 Sangat membantu wanita hamil dalam membekalkan protein dan tenaga.
🍃 Menambah susu badan.
🍃 Menguatkan minda.
🍃 Meningkatkan sistem imun.
🍃 Membuang toksin dalam badan.
🍃 Membantu masalah berdengkur.
🍃 Membantu masalah sakit tumit dan sakit sendi.
🍃 Mengurangkan stress.

CADANGAN PENGAMBILAN CHIA SEEDS
1. MINUMAN
Rendam & kacau 1 SUDU TEH CHIA SEEDS ke dalam 1.5 liter air, apa sahaja air minuman, kecuali minuman bergas dan biarkan biji-biji chia seeds kembang dalam tempoh 15-30 minit. Lepas kembang boleh la minum macam biasa.
Habiskan dalam masa SEHARI (lebih pada sehari chia seeds akan keluarkan akar & daun, jadi macam taugeh).
Air akan bau masam, jadi jangan gunakan. (Nanti sakit perut).
Chia seeds bila kita cambahkan atas tanah boleh makan sebab sudah di bekalkan nutrient zat galian dari tanah itu sendiri.
Chia seeds yang bercambah dalam air akibat rendaman terlalu lama tidak boleh di makan kerana terdedah pada bakteria, Pada medium yang lembab dan tiada faktor cahaya dan nutrient.
Kalau nak tanam dan mahukan chia sprout, tanam macam biasa, nanti akan tumbuh sprout boleh blend daun tu minum atau jadikan sebagai ulam.

2. TABUR
Boleh tabur juga atas YOGURT, BUBUR, atau apa sahaja yang anda suka tapi kena INGAT, CHIA SEED menyerap banyak air, so bila makan chia seeds kering yang tak DIRENDAM terlebih dahulu, perlu banyakkan minum air.

3. PUDDING
Masukkan chia seeds dalam 60ml juice / almond milk, biar kembang dan boleh tambah almond / buah potong atau apa-apa sahaja ikut citarasa anda.

TESTIMONI PENGGUNA CHIA SEEDS
 
 

Thursday, February 9, 2017

LATOJA SLIMMING CREAM MURAH

LATOJA SLIMMING CREAM 
MEMBANTU MEMBAKAR LEMAK BERLEBIHAN
1 PCS : 150ML
HARGA PASARAN : RM40.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Latoja Slimming Cream / Krim Pelangsing mengandungi bahan yang boleh menguraikan lemak dalam badan anda. Anda boleh melihat kesan pengurangan lemak berlebihan di dalam badan dengan serta-merta melalui liang pori kulit. Semakin banyak lemak yang dikurangkan, semakin cantik bentuk badan anda. Wow! Sapu & urut produk ini ditempat yang hendak dikuruskan. Dengan produk ini, anda akan mendapat pelbagai kesan positif serta mengembalikan keyakinan diri anda!

KELEBIHAN LATOJA SLIMMING CREAM:
Membantu membakar lemak berlebihan dengan pantas dibawah lapisan kulit.
Membantu memudarkan tanda regangan (strechmark) dan selulit.
Membantu memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus & licin.
Membantu meningkatkan kesan detox, sistem pencernaan dan atasi sembelit.
Membantu mengecilkan perut buncit, lengan, kaki serta pinggul.
Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
Membantu membuang angin berlebihan dalam badan.
Membantu mencegah kulit daripada menjadi kendur selepas penurunan berat badan.
Membantu mengurangkan sakit belakang, sakit sendi dan sakit otot.
Membantu menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan elastik.
Sesuai untuk digunakan sebagai krim dalam pengurutan tradisional.
Membantu memperbaiki kesihatan wanita yang baru melahirkan anak.
Lelaki dan wanita boleh gunakan Latoja Slimming Cream.

CARA PENGGUNAAN LATOJA SLIMMING CREAM:
Sapu krim dan lakukan sedikit urutan ringan sehingga ia menyerap sepenuhnya di bahagian yang hendak dirawat pada setiap pagi dan malam.

submit