TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Saturday, December 29, 2012

ANUGERAH GAMAT KING

ANUGERAH : GAMAT KING ANUGERAH
HARGA PASARAN: RM48.00 / 250ml
HARGA TAWARAN: RM45.00
(tidak termasuk kos pos) 
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281 
* Adakah anda ingin menyembuhkan luka luaran dan dalaman dalam masa yang cepat?
* Adakah anda mahu meredakan sakit sendi dan otot akibat digigit serangga dan bisa?
* Adakah anda ingin kelihatan muda dan bertenaga?
* Adakah badan anda memerlukan antibody untuk melawan penyakit di dalam badan?
* Adakah anda mahu makanan terbaik untuk anak yang anda kandungkan?

Jika anda mahukan kesemua di atas, anda perlu dapatkan makanan berkhasiat yang telah terbukti secara klinikal dan diuji oleh saintis tempatan dan antarabangsa

Gamat King Anugerah adalah minuman kesihatan yang menggabungkan ekstrak gamat dengan bacaan ayat-ayat suci Al-Quran dan doa-doa pilihan. Insya-Allah ia berkesan untuk membantu meningkatkan kesihatan anda.

Minum Gamat King Anugerah untuk membantu mempercepatkan penyembuhan luka, untuk wanita selepas bersalin, sebagai minuman tenaga, meredakan sakit sendi dan otot serta mengurangkan bengkak akibat digigit oleh serangga. Gamat King Anugerah adalah kombinasi perubatan Islam dan moden. Ianya diformulasikan sebagai minuman kesihatan untuk mereka yang ingin mencari penawar bagi membantu meringankan beban kesakitan dan juga memelihara kesihatan diri agar sentiasa dijauhi sebarang penyakit, Insya-Allah.

KEBAIKAN GAMAT KING ANUGERAH DARI SUDUT PERUBATAN ISLAM :
Kandungan air yang digunakan di dalam Gamat King Anugerah telah didoakan dengan bacaan 30 juzuk Al-Quran dan doa-doa pilihan. Oleh itu dengan kuasa Allah, molekul air yang digunakan adalah lebih baik dan bersih dari molekul air biasa.

KEBAIKAN GAMAT KING ANUGERAH DARI SUDUT PERUBATAN MODEN :
Gamat yang terkandung di dalam minuman kesihatan ini kaya dengan "Cell Growth Factor" yang mempercepatkan pertumbuhan sel-sel baru yang telah rosak dan mengakibatkan penyakit di dalam badan.

Revolusi hasil kajian yang berjaya menghasilkan sel stem dari tumbuhan aktif pertama yang kaya dengan faktor epigenetik dan metabolit. Ini adalah revolusi sebenar kerana "Stem Cell" yang terkandung di dalam Gamat King Anugerah minuman kesihatan ini kaya dengan 92% kolagen untuk memerangi anti-penuaan dan kemerosotan prestasi sel di dalam badan manusia.

Dengan menggabungkan kaedah perubatan Islam, Gamat King Anugerah sememangnya makanan kesihatan yang lengkap untuk anda.

Ayat-ayat Al-Quran sebanyak 30 juzuk dibacakan dalam keadaan yang sempurna dengan penjagaan terhadap adab dan niat pembaca. Kemudian ayat-ayat Al-Quran tersebut dibaca berulang-ulang kali mengikut kiraan tertentu.

Antara ayat-ayat dan doa-doa khusus selain bacaan 30 juzuk Al-Quran yang terkandung di dalam Gamat King Anugerah ini :
Ayat-ayat Ruqyah
Ayat Ruqyah Nabawiyyah
Selawat Tafrijiyyah
Saiyidul istighfar (penghulu taubat)
Ayat pembatal sihir dan pukau
Doa penghindar gangguan syaitan
Doa bakar jin dan syaitan
Ayat pendamaian
Doa pengasih
Doa pelaris perniagaan
Doa atasi gangguan tidur
Doa pendinding
Salam sulaiman
Ayat Ruqyah Jibri Selawat Nabi dan doa syifa’
Pendinding al-Muawwizat
Saiyidul istighfar (penghulu taubat)
Ayat penawar sihir dan pukau
Doa penghindar hasutan syaitan
Ayat penawar seribu guna
Ayat pelembut hati
Doa seri wajah
Doa penyejuk
Doa atasi cemburu dan hasad dengki
Doa terang hati
Solat hajat

KAEDAH PENGGUNAAN GAMAT KING ANUGERAH :
Untuk orang dewasa, ambil 2 sudu besar. Untuk kanak-kanak, ambil 1 sudu besar. Amalkan Gamat King Anugerah setiap pagi & malam.

TERTIB PENGGUNAAN GAMAT KING ANUGERAH :
Selawat 3 kali
Baca Surah Al-Fatihah
Baca"La Hawla Wala Quwwata Illa Billah"
Niat kepada Allah untuk mengatasi masalah yang dihadapi. Insya-Allah.

Thursday, December 13, 2012

MEGAH PERAWAN DARA SUNTI COLLAGEN

MEGAH PERAWAN DARA SUNTI COLLAGEN
HARGA PASARAN RM34.90 
(10sachet x 18ml)
HARGA TAWARAN : RM30.00
(tidak termasuk kos pos)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281

Setiap hari badan kita akan kehilangan collagen dengan kadar yang pantas. Ini boleh dilihat apabila berlakunya tanda-tanda seperti di bawah:-
* Garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, eye bag, penglihatan kabur.
* Garis halus kelihatan pada leher
* Gusi tidak sihat
* Payudara dan punggung kendur
* Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi
* Kulit kering, kulit hilang keanjalan, kelihatan lebih tua
* Liang roma jadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan
* Rambut jadi kering dan bercabang dihujung

Oleh itu, pengambilan produk-produk berunsurkan collagen amat-amat perlu untuk mengimbangi kehilangan yang sememangnya tidak akan dapat dielakkan. Maka dengan itu anda memerlukan Dara Sunti Collagen sebagai penyelesaiannya.

BAHAN AKTIF DARA SUNTI COLLAGEN :
Pueraria Mirifica, 
Acai Berry, 
Manjakani, 
Collagen, 
Kunyit, 
Kurma, 
Madu, 
Roselle, 
Buah Tin, 
Habbatussauda, 
Kacip Fatimah, 
Pegaga, 
Zaffaran,
Puri Magga, 
Ginseng, 
Maqui Berry, 
Cranberries, 
Delima.

CARA PENGAMBILAN DARA SUNTI COLLAGEN :
# Tuangkan ke dalam mulut tanpa dibancuh dengan air dan rasai keenakkan serta merta, Dara Sunti Collagen dengan perasa asli gabungan Madu, Kacip Fatimah, Puri Mangga dan Acai Berry.
# Boleh diambil 1-2 kali sehari sebelum atau selepas makan pada bila-bila masa ia juga sesuai untuk wanita yang sudah berkahwin atau masih dara.
# Simpan ditempat yg sejuk.

TIDAK SESUAI  UTK IBU MENGANDUNG DAN LELAKI.

Tuesday, December 11, 2012

ZIRANA BAMBOO CHARCOAL MAN 3 IN 1 SUIT

ZIRANA BAMBOO CHARCOAL 
MAN 3IN1 SUIT
RM85.00 (S/M) / RM90.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
(percuma 1 ketul sabun slimming)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281

SET UNTUK LELAKI
FREE SIZE
(SESUAI UNTUK BERAT BADAN 50-100KG )
KINI, LELAKI PUN BOLEH TAMPIL HEBAT DAN MENARIK

ZIRANA MAN 3IN1 SUIT ini diperbuat dari fabrik yang menggabungkan arang buluh (bamboo charcoal) dengan perak menggunakan nanoteknologi.

KEBAIKAN ZIRANA BAMBOO CHARCOAL MAN 3IN1 SUIT :
1) Memperbaiki peredaran darah
2) Mempercepatkan metabolisme
3) Membakar lemak berlebihan
4) Mengurangkan bau badan

KELEBIHAN ZIRANA BAMBOO CHARCOAL MAN 3IN1 SUIT :
1) Sangat elastik
2) Fabrik anti bakteria
3) Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared)
4) Gelombang magnetic
5) Boleh digunakan bagi mereka yang mempunyai berat antara 50kg hingga 100kg.

ZIRANA BAMBOO CHARCOAL MAN 3IN1 SUIT TERDIRI DARI :
1) SET PEMBENTUKAN KONTUR BADAN (SINGLET)
Untuk melangsingkan tubuh dan memberi struktur badan yang lebih menarik 
2) LONG PANT
Untuk pembentukan kontur pinggang dan abdomen 
3) SHORT PANT
Untuk mengurangkan saiz pinggang dan seterusnya menjadikan bahagian abdomen kelihatan lebih kempis. 

FAKTA TENTANG ARANG BULUH (BAMBOO CHARCOAL)
Arang buluh dihasilkan dari potongan buluh yang diambil dari pokok berusia 5 tahun ke atas dan dibakar dalam ketuhar dengan suhu melebihi 800 darjah celsius. Ia mempunyai sifat resapan yang sangat berkesan.

KELEBIHAN ARANG BULUH :
A) MENGURANGKAN TEKANAN
Membebaskan ion negatif untuk menyeimbangkan ion positif dari keadaan sekeliling. Ini boleh mengurangkan tekanan, kegelisahan, membantu tubuh menjadi lebih tenang dan menyegarkan badan.

B) MENYAHBAU
Arang buluh boleh menyerap bauan yang kurang menyenangkan dan seterusnya menghalang pembentukan bakteria.

KESAN SINAR FAR-INFRARED :
Arang buluh mengeluarkan sinar far infrared secara semulajadi yang boleh memanaskan tubuh bagi memperbaiki peredaran darah, mempercepatkan metabolisme dan menggalakkan pertumbuhan sel.

BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN?
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK DAPATKAN KESAN YG CEPAT
* MINUM AIR BANYAK UNTUK MENDAPATKAN KESAN YG LEBIH BAIK
* BASUH PADA WAKTU MALAM, JIKA DIGUNA SIANG HARI.UNTUK KESELESAAN YANG MAXIMUM, GUNAKAN 2 SET.

Friday, December 7, 2012

D’HERBS GEL ALOE GAMAT

D’HERBS GEL ALOE GAMAT
HARGA PASARAN : RM29.90 / 150ML
HARGA TAWARAN : RM26.00 
(tidak termasuk kos pos)
 BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281

* Tidak berminyak dan mudah meresap
* Kegunaan seisi keluarga
* Sesuai untuk lelaki dan wanita
* Membantu menghilangkan kesan parut akibat kecederaan
* Sesuai juga digunakan pada wajah yang mengalami masalah kulit kering
* Sesuai untuk ibu lepas bersalin yang mengalami masalah rekahan pada badan dan kesan parut selepas bersalin
* Kegunaan luaran shj
* Sesuai untuk luka-luka kecil
* Boleh digunakan sekerap mungkin

Wednesday, December 5, 2012

D’HERBS LUNAS BEDAK BERHERBA

D’HERBS LUNAS BEDAK BERHERBA
HARGA PASARAN: RM18.90 
/ 4 SACHETS x 12GM
HARGA TAWARAN: RM16.00
(tidak termasuk kos pos) 
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281

PENAWAR UNTUK MASALAH RESDUNG
BEDAK KECANTIKAN WAJAH
BEBAS DARI JERAWAT DAN RESDUNG

CARA GUNA D’HERBS LUNAS BEDAK BERHERBA :
Bedak Lunas Berherba dibancuh bersama air sejuk dan sapu dimuka sehingga rata dan biarkan selama 10-20 minit. 

Digunakan 2-3 kali seminggu bagi membantu masalah wajah.

Sebaik-baiknya cuci muka dengan D’HERBS SABUN RAWATAN LUNAS R’SDONG  sebelum pemakaian bedak.

Monday, December 3, 2012

FELINNA BEAUTY VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG

FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG
HARGA PASARAN : RM85,00 (30 biji / Kotak)
HARGA TAWARAN 
RM70.00 (S/M) / RM75.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281

- KELUARAN MUSLIM
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DI JAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM

KHASIAT FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :
* Mengatasi masalah kulit dari dalaman
* Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
* Melicin dan menegangkan kulit
* Mencerahkan kulit secara semulajadi
* Mengurangkan lingkaran bawah mata
* Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

KANDUNGAN UTAMA FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :
*KOLAGEN MARIN
Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang / sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

*GLUTATHIONE 
Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*VITAMIN C
Membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*EKSTRAK SITRUS
Mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi / jangkitan kulit.

CARA PENGAMBILAN FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :
Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur.
Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan Vitamin C ini.

SOALAN LAZIM FELINNA VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG :
S: Kandungan Vitamin C?
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist! Mempunyai gluthathione dan pure marine collagen.

S: Jenama apa dan dari kilang mana?
J: Jenama felinna sendiri, dan dibuat dari pakar kulit :)

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?
J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesannya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?
J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, tak ada kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?
J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?
J: jangan makan udang.. dikhuatiri boleh keracunan ARSENIK bila udang dimakan bersama vitamin c.. atleast 5 jam baru boleh makan vit c atau sebaliknya.

S: Mengandung boleh makan?
J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

S: Menggemukkan?
J: Tidak

S: Ada pantang apa-apa ke bila makan vit C nie?
J: Jangan minum minuman berkafien, kalau nak jugak, selangkan beberapa jam. 3 - 4 jam selepas pengambilan vitamin C.

S: Kalau tiba-tiba kulit tumbuh jerawat kene berhenti makan tak?
J: Jangan berhenti, teruskan.. itu adalah kesan awal.. bergantung pada individu.

Monday, November 26, 2012

BEDAK ARAB KOKURYU

BEDAK ARAB KOKURYU (50grm)
HARGA TAWARAN:
 RM40.00 (S/M) / RM45.00 (S/S)
(FREE POSTAGE) 
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
Agent dropship juga dialu2kan...
3 In 1 (FOUNDATION..... POWDER... MOISTURIZER)
TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

PILIHAN WARNA BEDAK ARAB:
1) Russet : sesuai untuk semua warna kulit – sederhana  / sawo matang / natural (Warna yang paling sesuai dengan kebanyakan warna kulit wanita asia)
2) Orange Blush : kulit sedehana cerah / kuning langsat
3) Cherry: kulit cerah / cerah sederhana (putih melayu)
4) Cherry Pink : kulit cerah  / pinkish 

1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation dan alas bedak… sangat jimat! (sesuai untuk sesiapa yang apply mouisturizer & foundation dekat muka sebelum apply compact powder, tak perlu nak beli banyak-banyak lagi dah)

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka)

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah (rasa macam tak ada something yang melekat dekat muka bagi yang tidak pernah apply compact powder dekat muka)

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda (untuk yang berkulit cerah, tak perlu risau sebab compact powder ni tak bagi apa-apa kesan seperti kulit akan nampak lebih gelap atau something)

5. Mengecutkan jerawat (sesuai untuk jenis kulit muka yang mempunyai jerawat, kalau sebelum ni korang risau nak guna compact powder yang mana sebab kulit muka berjerawat & takut bertambah teruk, sekarang tak perlu risau lagi sebab bedak arab boleh mengecutkan jerawat korang)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik (certain compact powder akan membuatkan kulit muka korang berminyak bila berpeluh tapi tidak untuk bedak arab malah nampak lagi berseri)

7. Tahan selama lebih 8 jam (sampai malam boleh bertahan, tak perlu nak apply berkali-kali dalam masa satu hari)

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit (certain compact powder melekat dekat tudung laa, kain laa, tak pasal-pasal tudung yang dah bergosok cantik kena bedak tapi tidak untuk bedak arab, bedak arab akan terus meresap ke muka)

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat (haaaa ini penting, kalau keluar ke mana-mana senang, kalau nak solat mesti nak kena bersihkan bedak dengan betul tapi untuk bedak arab tak perlu lagi, boleh ambil wuduk macam biasa dan kalau bedak tu masih lagi terkesan dekat muka.. jangan risau sebab bedak arab boleh dibawa solat)

10. Sesuai untuk semua aktiviti, santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap (kalau aktiviti bersukan ke ape ke kan, nak pulak kalau tergesa-gesa nak pergi ke kelas sebab lambat punya pasal)

11. Satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan ( ikut penggunaan masing-masing)

CARA MENGGUNAKAN BEDAK ARAB KOKURYU :
1) basahkan sponge.

2) oleh kerana ianya di sapu menggunakan sponge basah bedak tu kita tap tap dan ratakan tapi jangan tekan terlalu kuat sedang2 sudah ok.

3) tidak perlu risau bila menyapu bedak mungkin akan kelihatan tompok2 pada kulit muka, tompok tu akan ikut tone naturally ini kerana cara penggunaan bedak ni menggunakan sponge basah so dia tidak akan kelihatan cantik atau rata serta merta .. kecantikan tone dan coverage tu akan di lihat selepas 3-5 minit...

HANYA DENGAN SATU SAPUAN,
BEDAK INI AKAN MENGHASILKAN WAJAH YANG SEAKAN-AKAN TELAH DI ALASKAN DENGAN FOUNDATION.

Sunday, November 18, 2012

VIDA BEAUTY PAMOGA

VIDA BEAUTY : PAMOGA
HARGA PASARAN : RM168.00
HARGA TAWARAN : RM140.00
(tidak termasuk kos pos)  
Pamoga merupakan produk Vida Beauty yang terbaik iaitu mampu merawat 1001 penyakit dengan izin Allah s.w.t. Ianya merupakan ekstrak buah delima, gamat dan lain-lain.

KANDUNGAN PAMOGA :
Air R.O, Sebatian Gamat, Pomegranate (delima), Madu, Omega-3; Minyak Ikan, D-alpha-Tocopherol (Vitamin E), Klorela, Vitamin B6, Vitamin B1, Beta-Karotena

KHASIAT DAN KEBAIKAN PAMOGA :
Angin Ahmar / Lumpuh
Anti Tumor dan merawat AIDS
Artritis, kebas
Buasir
Bengkak
Darah beku dan anti tumor mengurangkan kesakitan
Gastrik
Gigitan binatang dan penawar bisa
Keperluan serat untuk badan
Kesejahteraan dalaman
Makanan tambahan
Ketahanan badan dan tenaga tambahan segera
Kulit melecur
Kulit kaki pecah
Kecantikan kulit muka
Luka dan kecederaan
Gigitan serangga
Luka dalam perut, usus dan ketumbuhan
Lemah otot, radang dan gout
Mengurangkan tekanan
Menaikkan seri wajah, pucat dan kurang darah
Mengawal suhu badan
Masalah jantung dan ginjal
Mengawal dan merawat tekanan darah tinggi
Masalah kitaran haid
Mata lebam / kurang tidur
Mengawal dan merawat tekanan kencing manis
Mencantikkan kening & bulu mata    
Masalah kulit dan bibir kering
Melembut dan menghaluskan kulit tubuh
Pedih ulu hati dan batu karang
Pembedahan
Pencernaan, keracunan dan sembelit
Parut pada muka dan badan
Rambut (Gugur / tidak lebat)
Sakit sendi / lutut
Selepas bersalin dan sistem peranakan
Tumbesaran dan kecergasan kanak-kanak
Awet muda
Memperbaiki kerosakan tisu
Meredakan alahan dan alergi
Kanser kulit

CARA PENGAMBILAN PAMOGA :
Minum 2 sudu besar, 2 kali sehari semasa perut kosong. 
Kanak-kanak berumur 12 tahun ke bawah minum 1 hingga 2 sudu kecil.

*Dicadangkan pengambilan sebelum sarapan pagi dan sebelum makan malam

Friday, November 9, 2012

FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION

FELINNA BEAUTY : INCH LOSS LOTION
HARGA PASARAN RM75.00
HARGA TAWARAN :
1 BOTOL RM60.00 (S/M) / RM65.00 (S/S)
(FREE POSTAGE) 
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
Agent dropship juga dialu2kan...

Dengan Felinna Inch Loss anda tidak perlu berlapar dan diet untuk kelihatan langsing..

RAHSIA KENAPA FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION SANGAT HEBAT!
*  Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas dan tidak berbau seperti minyak angin, dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa dan selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so tak der la org cakap.. ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

* Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak guna, sapu di mana-mana bahagian badan yang kita tak puas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

*  Felinna Inch Loss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.. Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusannya tiada sebarang chemical.. kecuali! Janganlah sapu di perut tu nak bagi kurus pulak... 

*  Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yang kurus sekadar nak buang lemak-lemak sikit-sikit tu pon boleh cuba.. pasti puas hati!

*  Yang pasti Felinna Inch Loss telah hantar untuk dibacakan 30juzuk AL-QURAN di MAHAD TAHFIZ BUKIT MERTAJAM PENANG... Semoga lebih dirahmati.. agaknya sebab itulah 1 hari pakai dah nampak kesannye. (Jadi jangan langkah ya Felinna Inch Loss nie)

* Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yang pasti tak nampak plastik hanya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over tak? Haha 

* Jangan takut, produk ni berdaftar dengan KKM. Jadi kepada yang belum mencuba Felinna Inch Loss anda boleh cuba sekarang

* Jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk percepatkan proses pembakaran lemak!

LAGI INFO TENTANG FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION :
-  Kesan yang lebih cepat untuk menghilangkan lebihan lemak di badan anda.
- 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Sesuai juga untuk wanita hamil dan ibu menyusu.
- Tidak menyebabkan kepanasan dan berbau harum.
-  Mendapat kelulusan KKM. No. KKM : NOT120101613K
-  BOLEH DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN WANITA

CARA PENGGUNAAN FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION :
- Sapu pada bahagian lemak-lemak yang hendak dikurangkan 2 kali sehari (pagi / malam).
- Jalani kehidupan anda seperti biasa. Jangan risau, produk ini berbau harum.
- Sebagai bukti, ukur dahulu bahagian yang hendak dikecilkan sebelum sapu Felinna Inch Loss. Kemudian selepas 3 ke 4 hari, ukur lagi bahagian tersebut. Anda dijamin terkejut besar dengan hasilnya.

INGREDIENTS:
The ingredients contains of aloe vera extract, sodium edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water

Ramai yang tanya tentang kandungan dalam Felinna Inch Loss nie kan... yang pasti Felinna Inch Loss mendapat kelulusan KKM NOT120101613K... Felinna Inch Loss juga mendapat Sijil HALAL dari JAKIM dan yang paling penting produk buatan Malaysia...

TESTIMONI OWNER FELLINA ;
salam ♥ nak kurus cara mudah? 
macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan dan menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yang felinna tak boleh ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni.. tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. tak boleh control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi salah sendiri.. dari situ i buat research until jumpa product dari company herbs terkemuka.. 1st i amik dan try kat diri sendiri.. sebab tak berani la kan nak labur modal puluh2 ribu kalau produk tak best.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan sampai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby tak meragam walaupun tengah minum susu.. so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i tak payah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba.. tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakang pinggang je.. 
Alhamdulillah... ♥
Felinna ada dagu balik dah HE HEE... thanks INCHLOSS! SAPUAN LEMBUT KE BAHAGIAN MUKA MEMBENTUK DAGU YANG LEBIH RUNCING.. ♥

submit