TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Monday, November 26, 2012

BEDAK ARAB KOKURYU

BEDAK ARAB KOKURYU (50grm)
HARGA TAWARAN:
 RM40.00 (S/M) / RM45.00 (S/S)
(FREE POSTAGE) 
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
Agent dropship juga dialu2kan...
3 In 1 (FOUNDATION..... POWDER... MOISTURIZER)
TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

PILIHAN WARNA BEDAK ARAB:
1) Russet : sesuai untuk semua warna kulit – sederhana  / sawo matang / natural (Warna yang paling sesuai dengan kebanyakan warna kulit wanita asia)
2) Orange Blush : kulit sedehana cerah / kuning langsat
3) Cherry: kulit cerah / cerah sederhana (putih melayu)
4) Cherry Pink : kulit cerah  / pinkish 

1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation dan alas bedak… sangat jimat! (sesuai untuk sesiapa yang apply mouisturizer & foundation dekat muka sebelum apply compact powder, tak perlu nak beli banyak-banyak lagi dah)

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka)

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah (rasa macam tak ada something yang melekat dekat muka bagi yang tidak pernah apply compact powder dekat muka)

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda (untuk yang berkulit cerah, tak perlu risau sebab compact powder ni tak bagi apa-apa kesan seperti kulit akan nampak lebih gelap atau something)

5. Mengecutkan jerawat (sesuai untuk jenis kulit muka yang mempunyai jerawat, kalau sebelum ni korang risau nak guna compact powder yang mana sebab kulit muka berjerawat & takut bertambah teruk, sekarang tak perlu risau lagi sebab bedak arab boleh mengecutkan jerawat korang)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik (certain compact powder akan membuatkan kulit muka korang berminyak bila berpeluh tapi tidak untuk bedak arab malah nampak lagi berseri)

7. Tahan selama lebih 8 jam (sampai malam boleh bertahan, tak perlu nak apply berkali-kali dalam masa satu hari)

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit (certain compact powder melekat dekat tudung laa, kain laa, tak pasal-pasal tudung yang dah bergosok cantik kena bedak tapi tidak untuk bedak arab, bedak arab akan terus meresap ke muka)

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat (haaaa ini penting, kalau keluar ke mana-mana senang, kalau nak solat mesti nak kena bersihkan bedak dengan betul tapi untuk bedak arab tak perlu lagi, boleh ambil wuduk macam biasa dan kalau bedak tu masih lagi terkesan dekat muka.. jangan risau sebab bedak arab boleh dibawa solat)

10. Sesuai untuk semua aktiviti, santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap (kalau aktiviti bersukan ke ape ke kan, nak pulak kalau tergesa-gesa nak pergi ke kelas sebab lambat punya pasal)

11. Satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan ( ikut penggunaan masing-masing)

CARA MENGGUNAKAN BEDAK ARAB KOKURYU :
1) basahkan sponge.

2) oleh kerana ianya di sapu menggunakan sponge basah bedak tu kita tap tap dan ratakan tapi jangan tekan terlalu kuat sedang2 sudah ok.

3) tidak perlu risau bila menyapu bedak mungkin akan kelihatan tompok2 pada kulit muka, tompok tu akan ikut tone naturally ini kerana cara penggunaan bedak ni menggunakan sponge basah so dia tidak akan kelihatan cantik atau rata serta merta .. kecantikan tone dan coverage tu akan di lihat selepas 3-5 minit...

HANYA DENGAN SATU SAPUAN,
BEDAK INI AKAN MENGHASILKAN WAJAH YANG SEAKAN-AKAN TELAH DI ALASKAN DENGAN FOUNDATION.

Sunday, November 18, 2012

VIDA BEAUTY PAMOGA

VIDA BEAUTY : PAMOGA
HARGA PASARAN : RM168.00
HARGA TAWARAN : RM140.00
(tidak termasuk kos pos)  
Pamoga merupakan produk Vida Beauty yang terbaik iaitu mampu merawat 1001 penyakit dengan izin Allah s.w.t. Ianya merupakan ekstrak buah delima, gamat dan lain-lain.

KANDUNGAN PAMOGA :
Air R.O, Sebatian Gamat, Pomegranate (delima), Madu, Omega-3; Minyak Ikan, D-alpha-Tocopherol (Vitamin E), Klorela, Vitamin B6, Vitamin B1, Beta-Karotena

KHASIAT DAN KEBAIKAN PAMOGA :
Angin Ahmar / Lumpuh
Anti Tumor dan merawat AIDS
Artritis, kebas
Buasir
Bengkak
Darah beku dan anti tumor mengurangkan kesakitan
Gastrik
Gigitan binatang dan penawar bisa
Keperluan serat untuk badan
Kesejahteraan dalaman
Makanan tambahan
Ketahanan badan dan tenaga tambahan segera
Kulit melecur
Kulit kaki pecah
Kecantikan kulit muka
Luka dan kecederaan
Gigitan serangga
Luka dalam perut, usus dan ketumbuhan
Lemah otot, radang dan gout
Mengurangkan tekanan
Menaikkan seri wajah, pucat dan kurang darah
Mengawal suhu badan
Masalah jantung dan ginjal
Mengawal dan merawat tekanan darah tinggi
Masalah kitaran haid
Mata lebam / kurang tidur
Mengawal dan merawat tekanan kencing manis
Mencantikkan kening & bulu mata    
Masalah kulit dan bibir kering
Melembut dan menghaluskan kulit tubuh
Pedih ulu hati dan batu karang
Pembedahan
Pencernaan, keracunan dan sembelit
Parut pada muka dan badan
Rambut (Gugur / tidak lebat)
Sakit sendi / lutut
Selepas bersalin dan sistem peranakan
Tumbesaran dan kecergasan kanak-kanak
Awet muda
Memperbaiki kerosakan tisu
Meredakan alahan dan alergi
Kanser kulit

CARA PENGAMBILAN PAMOGA :
Minum 2 sudu besar, 2 kali sehari semasa perut kosong. 
Kanak-kanak berumur 12 tahun ke bawah minum 1 hingga 2 sudu kecil.

*Dicadangkan pengambilan sebelum sarapan pagi dan sebelum makan malam

Friday, November 9, 2012

FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION

FELINNA BEAUTY : INCH LOSS LOTION
HARGA PASARAN RM75.00
HARGA TAWARAN :
1 BOTOL RM60.00 (S/M) / RM65.00 (S/S)
(FREE POSTAGE) 
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
Agent dropship juga dialu2kan...

Dengan Felinna Inch Loss anda tidak perlu berlapar dan diet untuk kelihatan langsing..

RAHSIA KENAPA FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION SANGAT HEBAT!
*  Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas dan tidak berbau seperti minyak angin, dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa dan selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so tak der la org cakap.. ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

* Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak guna, sapu di mana-mana bahagian badan yang kita tak puas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

*  Felinna Inch Loss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.. Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusannya tiada sebarang chemical.. kecuali! Janganlah sapu di perut tu nak bagi kurus pulak... 

*  Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yang kurus sekadar nak buang lemak-lemak sikit-sikit tu pon boleh cuba.. pasti puas hati!

*  Yang pasti Felinna Inch Loss telah hantar untuk dibacakan 30juzuk AL-QURAN di MAHAD TAHFIZ BUKIT MERTAJAM PENANG... Semoga lebih dirahmati.. agaknya sebab itulah 1 hari pakai dah nampak kesannye. (Jadi jangan langkah ya Felinna Inch Loss nie)

* Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yang pasti tak nampak plastik hanya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over tak? Haha 

* Jangan takut, produk ni berdaftar dengan KKM. Jadi kepada yang belum mencuba Felinna Inch Loss anda boleh cuba sekarang

* Jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk percepatkan proses pembakaran lemak!

LAGI INFO TENTANG FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION :
-  Kesan yang lebih cepat untuk menghilangkan lebihan lemak di badan anda.
- 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Sesuai juga untuk wanita hamil dan ibu menyusu.
- Tidak menyebabkan kepanasan dan berbau harum.
-  Mendapat kelulusan KKM. No. KKM : NOT120101613K
-  BOLEH DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN WANITA

CARA PENGGUNAAN FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION :
- Sapu pada bahagian lemak-lemak yang hendak dikurangkan 2 kali sehari (pagi / malam).
- Jalani kehidupan anda seperti biasa. Jangan risau, produk ini berbau harum.
- Sebagai bukti, ukur dahulu bahagian yang hendak dikecilkan sebelum sapu Felinna Inch Loss. Kemudian selepas 3 ke 4 hari, ukur lagi bahagian tersebut. Anda dijamin terkejut besar dengan hasilnya.

INGREDIENTS:
The ingredients contains of aloe vera extract, sodium edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water

Ramai yang tanya tentang kandungan dalam Felinna Inch Loss nie kan... yang pasti Felinna Inch Loss mendapat kelulusan KKM NOT120101613K... Felinna Inch Loss juga mendapat Sijil HALAL dari JAKIM dan yang paling penting produk buatan Malaysia...

TESTIMONI OWNER FELLINA ;
salam ♥ nak kurus cara mudah? 
macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan dan menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yang felinna tak boleh ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni.. tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. tak boleh control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi salah sendiri.. dari situ i buat research until jumpa product dari company herbs terkemuka.. 1st i amik dan try kat diri sendiri.. sebab tak berani la kan nak labur modal puluh2 ribu kalau produk tak best.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan sampai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby tak meragam walaupun tengah minum susu.. so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i tak payah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba.. tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakang pinggang je.. 
Alhamdulillah... ♥
Felinna ada dagu balik dah HE HEE... thanks INCHLOSS! SAPUAN LEMBUT KE BAHAGIAN MUKA MEMBENTUK DAGU YANG LEBIH RUNCING.. ♥

Thursday, November 8, 2012

RATU MIRIFICA PLUS

RATU MIRIFICA PLUS
HARGA PASARAN: RM45.00 / 60 KAPSUL
HARGA TAWARAN RM40.00
(tidak termasuk kos pos)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281 
Ratu Mirifica Plus dirumus khusus dari herba Pueraria Mirifica bersama gabungan herba lain seperti Fructus Terminalia Chebula, Rhizoma Curcuma Longa, Elephantopus Scaber, Labisa Pumila, dan Andrographis Paniculata. Dari segi saintifik Pueraria Mirifica mempunyai kesan estrogen yang sangat kuat dan ianya digunakan sebagai suplemen anti-penuaan. Antara khasiat unggul yang lain ialah seperti berikut:

KHASIAT RATU MIRIFICA PLUS KEPADA KULIT DAN KUKU :
- menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
- mengurangkan garis-garis halus
- mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
- menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
- menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
- melembutkan kulit
- kulit kurang kasar dan kering
- merawat jerawat dari dalam
- mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
- mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
- melambatkan proses penuaan secara berkesan
- mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
- menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
- meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
- kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

KHASIAT RATU MIRIFICA PLUS KEPADA RAMBUT :
- mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
- mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
- menggalakkan pertumbuhan rambut baru
- mengawal keguguran rambut
- melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
- menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

KHASIAT RATU MIRIFICA PLUS KEPADA BADAN :
- melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
- membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
- mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

KHASIAT RATU MIRIFICA PLUS KEPADA PAYUDARA DAN PUNGGUNG :
- mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
- memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
- membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
- menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
- menjadikan payudara dan punggung anda lebih menyerlah dengan lurah yang ketara
- mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara  akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai  kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

KHASIAT RATU MIRIFICA PLUS KEPADA RAHIM DAN VAGINA :
- mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
- merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
- merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
- melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
- menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
- menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj

KHASIAT RATU MIRIFICA PLUS KEPADA KESIHATAN :
- menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
- mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
- membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
- mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
- mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
- menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh     

LARANGAN :
- Ibu menyusu, ibu mengandung, wanita sedang haid dan wanita yang mempunyai sejarah cyst dan kanser DI LARANG makan Ratu Mirifica Plus. 
- Wanita yang berumur kurang dari 20 tahun TIDAK DI BENARKAN mengambil Ratu Mirifica Plus kerana hormon belum berkembang sepenuhnya.

SOAL JAWAB MENGENAI RATU MIRIFICA PLUS :
S: Siapakah yang boleh mengambil Ratu Mirifica Plus?
J : Wanita yang telah melebihi umur 20 tahun, wanita yang mempunyai payudara dan punggung kecil, kendur dan leper, wanita mengalami simpton pra-menopos, sudah menopos, wanita yang mempunyai ketidak-stabilan hormon serta wanita yang mementingkan kecantikan dan kesihatan.

S: Kenapa bila ambil Ratu Mirifica Plus (RMP) saya rasa berdenyut-denyut di bahagian payudara, punggung dan ari-ari?
J : Itu adalah normal dan merupakan tindak balas dari herba dalam Ratu Mirifica Plus (RMP) Segala tindak balas adalah bergantung kepada antibodi dan ketahanan badan masing-masing. Setiap tindakbalas ini juga berbeza diantara setiap individu. Tindakbalas ini hanyalah sementara dan akan hilang nanti. Bykkan minum air. Fikir positif untuk hasil positif.

S: Ibu menyusu boleh tak makan Ratu Mirifica Plus?
J: Tidak boleh. Boleh makan bila tempoh menyusu berakhir nanti

S : Siapakah yang DI LARANG mengambil Ratu Mirifica Plus?
J : Ibu menyusu, ibu mengandung, wanita sedang haid dan wanita yang mempunyai sejarah cyst dan kanser DI LARANG makan Ratu Mirifica Plus. Wanita yang berumur kurang dari 20 tahun TIDAK DI BENARKAN mengambil Ratu Mirifica Plus kerana hormon belum berkembang sepenuhnya.

S: Jika saya mengambil pil perancang, bolehkan saya mengamalkan Ratu Mirifica Plus?
J : Boleh. Makan seperti biasa dan jarakkan masa pengambilan antara satu dengan lain sekurang-kurangnya 2-4 jam. Pil perancang selalunya makan malam sebelum tidur, anda boleh ambil Ratu Mirifica Plus di waktu lain.

S : Bolehkah makan Ratu Mirifica Plus semasa haid?
J : Tidak boleh. Semasa haid, haruslah hentikan pengambilan Ratu Mirifica Plus. Boleh sambung makan Ratu Mirifica Plus selepas habis period.

S: Bolehkah Ratu Mirifica Plus mengatasi masalah rambut saya yang gugur dan nampak tidak bermaya serta masalah kuku saya nampak pucat dan senang rapuh?
J: Boleh. Amalkan makan Ratu Mirifica Plus dengan konsisten untuk penghasilan rambut yang sihat dan ia juga akan membantu menghasilkan kuku sihat, nanti kuku juga akan nampak merah dan tidak pucat lagi.

S: Semasa mengambil Ratu Mirifica Plus, bolehkah saya mengambil ubatan hospital / vitamin / suplimen dari produk lain?
J : Boleh tetapi perlu di jarakkan masa pengambilan antara satu dengan lain sekurang-kurangnya 2-4 jam antara satu dengan lain. Minum banyak air untuk hasil yang lebih baik.
Tetapi jika produk lain itu juga mengandungi herba mirifica juga, anda hendaklah memilih mana-mana salah satu yang serasi dengan badan. Di sarankan, jangan makan kedua-duanya dalam masa yang sama.

S: Berapa lama kesan untuk payudara dan punggung akan di rasai?
J : Kesan dan tindak balas adalah berbeza-beza antara satu dgn lain dan ia bergantung pada badan masing-masing. Apa yang perlu, makan dengan konsisten untuk hasil yang positif dan dalam masa seawal 7 hari akan rasai perubahannya. 

S: Adakah Ratu Mirifica Plus boleh membantu masalah kulit kering, nampak bersisik dan berkedut?
J : Sudah tentu. Jika anda makan dengan konsisten, beri badan masa untuk serasi dan anda akan dapati kulit anda akan mula lembab. Bila tiada lagi kulit kering, kulit anda akan nampak lebih anjal, tegang dan gebu.

S : Saya mempunyai masalah dingin bersama suami dan kurangnya keinginan untuk melakukan hubungan intim, bolehkah Ratu Mirifica Plus membantu saya?
J: Herba yang terkandung di dalam Ratu Mirifica Plus ini akan membantu memulihkan masalah tersebut. Makan konsisten kerana Ratu Mirifica Plus ini akan membantu merapatkan vagina, membantu memulihkan masalah kekeringan di bahagian intim dan menambahkan keinginan bersama suami.

S : Saya memang telah mengamalkan Jamu Ratu Dara, boleh tak nak makan Ratu Mirifica Plus juga?
J: Boleh. Sangat di galakkan. Makan Jamu Ratu Dara 2 biji pagi dan Ratu Mirifica Plus 2 biji malam. Bykkan minum air utk kesan yg lebih baik. Jamu Ratu Dara dan Ratu Mirifica Plus, gandingan mantap wanita menghampiri kesempurnaan..

** Sangat di galakan minum air masak yang lebih semasa pengambilan Ratu Mirifica Plus untuk hasil yang lebih baik. :)

submit