TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Monday, November 26, 2012

BEDAK ARAB KOKURYU

BEDAK ARAB KOKURYU (50grm)
HARGA TAWARAN:
 RM40.00 (S/M) / RM45.00 (S/S)
(FREE POSTAGE) 
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
Agent dropship juga dialu2kan...
3 In 1 (FOUNDATION..... POWDER... MOISTURIZER)
TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

PILIHAN WARNA BEDAK ARAB:
1) Russet : sesuai untuk semua warna kulit – sederhana  / sawo matang / natural (Warna yang paling sesuai dengan kebanyakan warna kulit wanita asia)
2) Orange Blush : kulit sedehana cerah / kuning langsat
3) Cherry: kulit cerah / cerah sederhana (putih melayu)
4) Cherry Pink : kulit cerah  / pinkish 

1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation dan alas bedak… sangat jimat! (sesuai untuk sesiapa yang apply mouisturizer & foundation dekat muka sebelum apply compact powder, tak perlu nak beli banyak-banyak lagi dah)

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka)

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah (rasa macam tak ada something yang melekat dekat muka bagi yang tidak pernah apply compact powder dekat muka)

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda (untuk yang berkulit cerah, tak perlu risau sebab compact powder ni tak bagi apa-apa kesan seperti kulit akan nampak lebih gelap atau something)

5. Mengecutkan jerawat (sesuai untuk jenis kulit muka yang mempunyai jerawat, kalau sebelum ni korang risau nak guna compact powder yang mana sebab kulit muka berjerawat & takut bertambah teruk, sekarang tak perlu risau lagi sebab bedak arab boleh mengecutkan jerawat korang)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik (certain compact powder akan membuatkan kulit muka korang berminyak bila berpeluh tapi tidak untuk bedak arab malah nampak lagi berseri)

7. Tahan selama lebih 8 jam (sampai malam boleh bertahan, tak perlu nak apply berkali-kali dalam masa satu hari)

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit (certain compact powder melekat dekat tudung laa, kain laa, tak pasal-pasal tudung yang dah bergosok cantik kena bedak tapi tidak untuk bedak arab, bedak arab akan terus meresap ke muka)

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat (haaaa ini penting, kalau keluar ke mana-mana senang, kalau nak solat mesti nak kena bersihkan bedak dengan betul tapi untuk bedak arab tak perlu lagi, boleh ambil wuduk macam biasa dan kalau bedak tu masih lagi terkesan dekat muka.. jangan risau sebab bedak arab boleh dibawa solat)

10. Sesuai untuk semua aktiviti, santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap (kalau aktiviti bersukan ke ape ke kan, nak pulak kalau tergesa-gesa nak pergi ke kelas sebab lambat punya pasal)

11. Satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan ( ikut penggunaan masing-masing)

CARA MENGGUNAKAN BEDAK ARAB KOKURYU :
1) basahkan sponge.

2) oleh kerana ianya di sapu menggunakan sponge basah bedak tu kita tap tap dan ratakan tapi jangan tekan terlalu kuat sedang2 sudah ok.

3) tidak perlu risau bila menyapu bedak mungkin akan kelihatan tompok2 pada kulit muka, tompok tu akan ikut tone naturally ini kerana cara penggunaan bedak ni menggunakan sponge basah so dia tidak akan kelihatan cantik atau rata serta merta .. kecantikan tone dan coverage tu akan di lihat selepas 3-5 minit...

HANYA DENGAN SATU SAPUAN,
BEDAK INI AKAN MENGHASILKAN WAJAH YANG SEAKAN-AKAN TELAH DI ALASKAN DENGAN FOUNDATION.

No comments:

Post a Comment

submit