TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Friday, November 9, 2012

FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION

FELINNA BEAUTY : INCH LOSS LOTION
HARGA PASARAN RM75.00
HARGA TAWARAN :
1 BOTOL RM60.00 (S/M) / RM65.00 (S/S)
(FREE POSTAGE) 
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
Agent dropship juga dialu2kan...

Dengan Felinna Inch Loss anda tidak perlu berlapar dan diet untuk kelihatan langsing..

RAHSIA KENAPA FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION SANGAT HEBAT!
*  Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas dan tidak berbau seperti minyak angin, dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa dan selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so tak der la org cakap.. ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

* Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak guna, sapu di mana-mana bahagian badan yang kita tak puas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

*  Felinna Inch Loss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.. Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusannya tiada sebarang chemical.. kecuali! Janganlah sapu di perut tu nak bagi kurus pulak... 

*  Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yang kurus sekadar nak buang lemak-lemak sikit-sikit tu pon boleh cuba.. pasti puas hati!

*  Yang pasti Felinna Inch Loss telah hantar untuk dibacakan 30juzuk AL-QURAN di MAHAD TAHFIZ BUKIT MERTAJAM PENANG... Semoga lebih dirahmati.. agaknya sebab itulah 1 hari pakai dah nampak kesannye. (Jadi jangan langkah ya Felinna Inch Loss nie)

* Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yang pasti tak nampak plastik hanya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over tak? Haha 

* Jangan takut, produk ni berdaftar dengan KKM. Jadi kepada yang belum mencuba Felinna Inch Loss anda boleh cuba sekarang

* Jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk percepatkan proses pembakaran lemak!

LAGI INFO TENTANG FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION :
-  Kesan yang lebih cepat untuk menghilangkan lebihan lemak di badan anda.
- 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Sesuai juga untuk wanita hamil dan ibu menyusu.
- Tidak menyebabkan kepanasan dan berbau harum.
-  Mendapat kelulusan KKM. No. KKM : NOT120101613K
-  BOLEH DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN WANITA

CARA PENGGUNAAN FELINNA BEAUTY INCH LOSS LOTION :
- Sapu pada bahagian lemak-lemak yang hendak dikurangkan 2 kali sehari (pagi / malam).
- Jalani kehidupan anda seperti biasa. Jangan risau, produk ini berbau harum.
- Sebagai bukti, ukur dahulu bahagian yang hendak dikecilkan sebelum sapu Felinna Inch Loss. Kemudian selepas 3 ke 4 hari, ukur lagi bahagian tersebut. Anda dijamin terkejut besar dengan hasilnya.

INGREDIENTS:
The ingredients contains of aloe vera extract, sodium edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water

Ramai yang tanya tentang kandungan dalam Felinna Inch Loss nie kan... yang pasti Felinna Inch Loss mendapat kelulusan KKM NOT120101613K... Felinna Inch Loss juga mendapat Sijil HALAL dari JAKIM dan yang paling penting produk buatan Malaysia...

TESTIMONI OWNER FELLINA ;
salam ♥ nak kurus cara mudah? 
macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan dan menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yang felinna tak boleh ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni.. tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. tak boleh control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi salah sendiri.. dari situ i buat research until jumpa product dari company herbs terkemuka.. 1st i amik dan try kat diri sendiri.. sebab tak berani la kan nak labur modal puluh2 ribu kalau produk tak best.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan sampai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby tak meragam walaupun tengah minum susu.. so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i tak payah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba.. tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakang pinggang je.. 
Alhamdulillah... ♥
Felinna ada dagu balik dah HE HEE... thanks INCHLOSS! SAPUAN LEMBUT KE BAHAGIAN MUKA MEMBENTUK DAGU YANG LEBIH RUNCING.. ♥

No comments:

Post a Comment

submit