TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Thursday, December 19, 2013

RAPIBUST BREAST ENHANCEMENT MASK

RAPIBUST BREAST ENHANCEMENT MASK
1 KOTAK (4PCS / 2 SET)
HARGA TAWARAN RM15.00
(BELUM CAMPUR KOS POS LAGI YER)
 BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN...  
Produk hot sekarang ni... 
Bukan muka, mata je nak kena pakai mask. 
Kat 'aset' tu pun kena belai juga. 
Yang best mask Rapibust ni dapatkan besarkan payudara anda. 

Malas nak amik supplement???? Guna mask pun bole....

Dah mcm2 produk dah try... tp tak berkesan!!!!
Hanya dgn rapibust nampak perubahan ketara....
anda tunggu ape lagi??

# No side effect, 100% natural
#Tanpa pil
#Tanpa pembedahan
#Tanpa krim
#Tanpa suntikan.

KEISTIMEWAAN RAPIBUST BREAST ENHANCEMENT MASK :
- Membesarkan payudara.
- Mengencangkan payudara.
- Mask Kolagen yang dipakai mula menyedut dalam masa 5 minit, 8 jam kemudian akan penuh terserap ke dalam payudara.
- 3 rawatan akan menambahkan saiz payudara.
- Selepas berhenti memakai, tidak akan kembali ke saiz asal, perubahan payudara itu adalah kekal! Ini adalah kerana kolagen dalam mask itu sudah penuh diserap ke dalam payudara.
- Tiada bahan toksik, tiada hormon, tiada bahan-bahan yang berbahaya, Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan.
- Masker payudara mengandungi protein peptida yang boleh membekalkan protein kepada payudara kita dan mengembalikan metabolisme normal sel-sel
- Natrium asid hyaluronik dalam masker kolagen payudara dapat meningkatkan metabolisme payudara, menjadikan payudara anda berkulit lembut, licin dan bebas dari kedutan, meningkatkan keanjalan dan mencegah penuaan payudara.
- Payudara yang sudah menyerap protein dalam kolagen mask itu akan menjadi kembang dan penuh, disebabkan ini payudara akan menjadi lebih besar! Mask ni tidak menggunakan hormon atau ubat-ubat untuk merangsangkan pembesaran payudara, oleh itu apabila anda berhenti menggunakan mask kolagen ini, saiz payudara anda yang sudah besar / tegang itu tidak akan kembali ke bentuk asal ! 

CARA PAKAI RAPIBUST BREAST ENHANCEMENT MASK:
1. Letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. Pakai kembali bra anda
3. Pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan boleh ganti yang baru

Wednesday, December 18, 2013

JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS

JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS
1 JAR 400gm
HARGA PASARAN : RM36.90
FREE SHAKER
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
RAHSIA AWET MUDA DAN PENCERAHAN YANG MENYELURUH

KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS?
1. Membantu mencerah keseluruhan badan
2. Wajah akan lebih bersih dan cerah
3. Ada kelulusan kkm
4. Selamat diamalkan ibu mengandung, ibu menyusukan anak dan time period pun boleh minum.
5. Harga berpatutan untuk kesan yang mabeless..

KANDUNGAN JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS:
Hydrolyzed Collagen, Glutawhite, Vitamin C, Multivitamin, 3X Stem-Cell, Acerola Cherry, Pinebark, Tomato, Astaxanthin, Argan, Pearl, Rose Alps.

CARA MINUM JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS :
- Ambil satu sudu Pearl White Putih Mulus dengan 120ml air, goncang menggunakan shaker atau kacau di dalam gelas sehingga larut.
- Untuk kesan nutrisi yang lebih optimum, anda disarankan mengambil Pearl White Putih Mulus 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam.

Monday, December 16, 2013

FEEL VOGUE SUPERCOVER FAUNDATION

 FEEL VOGUE SUPERCOVER FAUNDATION
1pcs : 10gm (untuk penggunaan 3-5 bulan)
HARGA PASARAN : RM69.90(SM)/ RM75.00(SS)
HARGA TAWARAN :
RM60.00 (S/M) / RM65.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)

(SORRY SOLD OUT)
PILIHAN WARNA
01 : Beige Skin
02 : Natural Skin  
Kandungan Vitamin E AND SPF 30
Paling best - Effect GLOWING bila semakin pecah peluh 
Semua ni ada dalam Feel Vogue Supercover Foundation
Mengapa perlu pakai Feel Vogue Supercover Foundation?
Pemakaian Feel Vogue adalah untuk menutup segala cela yang ada di kulit wajah.

CELA BAGAIMANA YANG DIMAKSUDKAN?
CELA SEPERTI :
- Kulit jeragat
- Kesan jerawat 
- Tanda lahir dimuka
- Kulit kusam
- Tona kulit tidak sekata
- Masalah kulit kering
- Masalah kulit berminyak
- Masalah berpeluh di muka (yang menyebabkan solekan tidak kekal lama)

Jika anda alami salah satu atau semua masalah di atas, Feel Vogue adalah penyelesaiannya.

Bertindak segera,

Feel Vogue adalah pakar dalam MENTRANSFORMASIKAN WAJAH ANDA DENGAN LEBIH SEMPURNA DAN MENYERLAHKAN KEANGGUNAN SEBENAR ANDA. 
KEISTIMEWAAN FEEL VOGUE SUPERCOVER FAUNDATION :
Sapu nipis ja dah boleh tutup cela di wajah.
Mudah dipakai dan dikenakan dengan pelbagai jenis solekan,
Pakai pagi... tahan hingga 16jam penggunaan,
Seharian berada di luar, kulit muka langsung tidak berminyak dan kering,
Ada perlindungan spf 30 - tak risau berjemur diterik mentari
Ada Vit E - tak risau kulit muka kering atau kusam
Mudah dicuci – halal
Telah diluluskan oleh KKM

CARA-CARA MENGGUNAKAN FEEL VOGUE SUPERCOVER FAUNDATION :
Sebelum menggunakan FeelVogue, 
Pastikan kulit muka bersih dari kekotoran, 
Sapukan pelembap muka, dan biarkan seminit untuk pelembap meresap ke dalam kulit.
Kemudian, calitkan sedikit FeelVogue di dahi, hidung, tulang pipi.
Ratakan FeelVogue dengan menggunakan span basah (untuk kesan yang lebih rata)
Akhir sekali susuli dengan pemakaian bedak yang tanpa kandungan foundation di dalamnya.

TESTIMONI PENGGUNA FEEL VOGUE SUPERCOVER FAUNDATION

Thursday, December 12, 2013

DELUXE NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT

DELUXE NATURAL BAMBOO 
SLIMMING SUIT 
HARGA TAWARAN
RM40.00 (S/M) / RM45.00 (S/S)
FREE POSTAGE
FREE SABUN SLIMMING 1PCS
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN...  
SIZE
1) SIZE S-M UTK BERAT BADAN 60KG KEBAWAH
2) SIZE L-XL UTK BERAT BADAN 60KG - 80KG
3) SIZE XXL-XXXL UTK BERAT BADAN 80KG - 100KG

ORIGINAL SLIMMING DELUXE NATURAL BAMBOO
(KUALITI DIJAMIN)

KENAPA DI PANGGIL DELUXE NATURAL BAMBOO?
Ia adalah versi upgrade daripada natural bamboo yang lama.
Corset terlaris pernah dijual, kerana paling selesa dan boleh dipakai setiap hari dan paling penting berkesan.

CIRI-CIRI UTAMA DELUXE NATURAL BAMBOO:
~Kain lebih berkualiti
~Kotak packing wajah baru dan lebih cantik
~Ada labeling

DELUXE NATURAL BAMBOO Slimming Suit diperbuat dari Jenis Kain yang cukup berkualiti tinggi, Manfaatnya banyak, Dengan Harga Yang rendah

MENGAPA PERLU PILIH DELUXE NATURAL BAMBOO:
~ Korset ni tiada tulang seperti korset-korset lain. Bila pakai, tidak akan rasa sakit.
~ Korset ni dalam bentuk one piece. Dimana hanya sekali sarung dan akan membentuk tubuh anda.
~ Anda tidak perlu risau korset bergulung ke atas dan menekan bahagian payudara. Sangat selesa.
~ Korset ini tiada cangkuk, tiada zip, tak perlu melilit. Mudah dan cepat pemakaiannya.
~ Bahagian atas, design adalah bawah cup bra. Jadi tiada masalah untuk ibu yang menyusukan anak. Malah payudara juga akan terbentuk cantik.
~ Boleh membetulkan postur badan anda.
~ Korset ini dari benang arang buluh yg terpilih (kain berkualiti tinggi). 
PERBEZAAN STANDARD DAN DELUXE:
 Dynamic shift fat design
 Unique pesicion weaving
 Solid cutting
 Bahagian pinggang dan peha lebih fit
 Kain di bahagian dalam lebih lembut
 Ada tag label di baju 

FUNGI DELUXE NATURAL BAMBOO
1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
- Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
- Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
- Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil, cantik dan menawan.

5) Mengempiskan perut
- Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda. 
CARA MEMAKAI DELUXE NATURAL BAMBOO:
* Mulakan daripada bawah sarung ke badan.
* Pakai selama 8 jam setiap hari utk mendapatkan kesan yg cepat.

CARA MENCUCI DELUXE NATURAL BAMBOO:
* Perhatian dan Ingat!!
- Mencuci menggunakan tangan dengan deterjen biasa.
- Perah dengan lembut, cuci dan biarkan kering di tempat sejuk
- Jangan menggunakan pemutih / peluntur.
- Jangan menggunakan mesin cuci atau pengering

Sunday, December 8, 2013

WONDER GLOW SET GOLD

WONDER GLOW SET GOLD 
"Basic Gold Series"
HARGA PASARAN: RM120.00

NAK HARGA PROMOSI ???
SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN...   
Upgraded version for WONDER GLOW Basic Set ( SILVER SERIES )
- DAY / NIGHT CREAM 25GRM
- WONDER BAR SOAP 
GOLD Series - adalah upgraded dari SILVER Series yg mempunyai kesan lebih 2x ganda dengan harga yang cukup menarik (bukan 2x ganda harganya ya) 
1. 20x Kuasa Maksima Pencerahan
2. Mengandungi Vitamin C Infusions
3. Menghilangkan Pigmentasi yang Tebal
4. Anti Penuaan dan Awet Muda
5. Menghaluskan Kulit Secara Total
6. Menghapuskan Jerawat Secara Berkesan 
CARA PENGGUNAAN KRIM DAN SABUN WONDER GLOW
1. Cuci muka dengan menggunakan Wonder Bar Soap, biarkan dimuka selama 1 minit dan bilas dengan air bersih (Penggunaan disarankan 2 kali sehari, sebelum penyapuan Cream D dan Cream N)

2. Cream D ( Day / Siang ) dipakai untuk siang hari, dapat digunakan sebagai alas bedak dan pelindung sinar matahari UV- Ultra Foundation

3. Cream N ( Night / Malam ) dipakai pada waktu malam sebelum tidur.

4. Untuk pertama kali pemakaian, sapuan menegak ke atas kulit supaya krim dapat menembus jauh ke dalam bahagian lapis ekspedemis kulit.

Tuesday, December 3, 2013

MIRACLE SLIMMING COFFEE

MIRACLE SLIMMING COFFEE 500gram / Jar
HARGA PASARAN :
1 JAR : RM100.00 (SM) / RM105.00 (SS) 

NAK HARGA TAWARAN RM**
SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN...
Satu lagi produk keluaran IRICH RESOURCES yang baru dilancarkan disamping produk meletop mereka PERLA COFFEE.

Miracle Slimming Coffee satu-satunya minuman pelangsingan berperisa kopi yang sedap dan dijamin berkesan dalam masa 7 hari tanpa perlu berdiet sakan

Menggunakan bahan-bahan yang berkualiti seperti berikut :

1) GARCINIA CAMBOGIA
Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai agen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HA) yang membantu merawat obesiti.

Herba ini mampu:
Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
Mengurangkan nafsu untuk makan
Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
Membakar lemak badan dengan pantas
Mengawal berat badan dengan mudah

KEBAIKAN GARCINIA CAMBOGIA:
Berkesan mengurangkan berat badan
Menghalang pembentukan lemak
Mengurangkan kolestrol
Menambahkan tenaga
Merawat masalah kemurungan, susah tidur

2) L-CARNITINE
Fungsi utama dari carnitine di dalam tubuh adalah untuk mengatur oksidasi lemak (membakar lemak). Ia bertanggungjawab untuk mengankut lemak ke tungku pembakaran lemak dalam sel tubuh, yang disebut dengan mitokondria. Lemak tidak akan dapat dioksidasi jika lemak tidak dapat mencapai mitokondria, sekeras apapun anda melakukan senaman atau melakukan diet tegar

3) SLIM HERBS
Diformulasikan daripada beberapa herba terpilih yang dipercayai keberkesanannya
CARA PENGAMBILAN MIRACLE SLIMMING COFFEE :
Ambil  2scoop sehari 30minit sebelum sarapan pagi
Campurkan dengan secawan air suam 
Banyakkan minum air putih utk proses detokfikasi yang cepat

TESTIMONI PENGGUNA MIRACLE SLIMMING COFFEE :

Tuesday, November 19, 2013

360 EFFECTS WHITENING CREAM

360 EFFECTS WHITENING CREAM (30gm)
HARGA PASARAN RM65.00(SM) / RM75.00(SS)
HARGA TAWARAN : 
RM55.00 (S/M) / RM60.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH       
Agent dropship juga dialu2kan... 
360 EFFECTS WHITENING CREAM : BAPA KRIM PEMUTIH PALING HOT!

WOW!! Ini baru benar2 produk paling menggemparkan industri kecantikan negara! Impak yang nyata berbeza, satu2 nya produk bumiputera yang menggabungkan semua krim + losyen dengan kesan pencerahan yang didambakan semua wanita Asia! Tidak perlu lagi kamera 360 untuk tampak putih gebu yang sempurna..

360 Effects Whitening Cream merupakan sebuah jenama keluaran Trisixty Marketing yang bernaung di bawah syarikat Raffelinna Group, sebuah gergasi di dalam bidang kecantikan yang pernah menggemparkan seluruh Asia dengan gelaran ‘Fenomena Felinna’ atau ‘Fenomena Inchloss’ pada 2012 dan masih kekal menjadi sebutan hingga kini. Dengan kelahiran produk baru ini pastinya akan mencetuskan sekali lagi gelombang fenomena yang tidak terjangka sedikit masa lagi!

360 Effects Whitening Cream adalah produk yang diformulasikan sebagai produk pencerahan No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi tanpa sebarang bahan merbahaya (hidrokuinon dan merkuri), ia nya dijamin HALAL dan lulus KKM, no pendaftaran NOT130905489K. Gabungan 3 bahan Aktif utama, iaitu Apple Stemcell + Glutathione + Kolagen serta penambahan Vitamin A,C,E nyata sangat berkesan dan efektif kepada pengguna seawal 7hari pemakaian. Selain dari pencerahan, produk ini juga dapat membantu :-

KELEBIHAN 360 EFFECTS WHITENING CREAM :
 memulihkan sel-sel kulit rosak
 meningkatkan prestasi antioksida
 membina sel-sel kulit baru
 menegangkan, melembut dan mencantikkan kulit
 Melindungi sel kulit dari sinaran UV
 Membaiki tekstur kulit, menghilangkan pigmentasi
 Menghalang kulit dari mengalami kerosakan
 Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya
 Membantu menghilangkan kesan parut
 Mengurangi kesan gelap/lingkaran di bawah mata

Rasai sapuan krim yang membuatkan anda makin teruja dari hari ke hari!  

INFO TENTANG 360 EFFECTS WHITENING CREAM :
- tanpa penggelupasan!
- datang dalam saiz yang mudah dibawa ke mana2 sahaja.
- sesuai untuk semua jantina, lelaki dan wanita
- teksturnya sangat halus, ringan, pantas serap dan tidak melekit / berminyak
- menyegarkan dan memelihara kelembapan semulajadi kulit
- sapuan yang licin, hanya picit sedikit saja, memang menjimatkan!
- memiliki aroma sangat wangi dan menenangkan
- sangat sesuai dijadikan sebagai pengganti krim malam harian anda
- juga untuk mencerahkan kulit badan yang kusam / gelap seperti siku, lutut, celahan lipatan
- jadikan ia sebagai losyen harian untuk tangan / kaki bagi mengelakkan sinar UV dan sunburn

CARA MENGGUNAKAN 360 EFFECTS WHITENING CREAM :
~ Selepas membersih & menyegar, sapu cream dengan pergerakan bulatan hingga ia menyerap ke dalam kulit. Biarkan ia kering sepenuhnya sebelum menggunakan produk lain. 
~ Disyorkan pakai pada waktu malam untuk merawat wajah. Liang pori terbuka pada waktu itu. 

INGIN MENJADI ANTARA YANG PERTAMA MENGGUNAKANNYA? JOM ORDER SEKARANG!

Monday, November 18, 2013

BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB (120GM)

 BELVYA PERFECT SHAPING 
SCRUB (120GM)
HARGA PASARAN RM85.00 (S/M) / RM90.00 (S/S)
HARGA TAWARAN :
RM75.00 (S/M) / RM80.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
agent dropship juga dialu2kan...   
Impikan wajah bujur berdagu runcing?
Mahu perut kempis pinggang yang langsing?
Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?
Gosok dulu bahagian bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi!

Lihat keajaibannya dalam mengurangkan saiz badan 1-2 inci seminggu!!
selepas ini..
- baju yang sendat2 tak muat boleh pakai semula..
- seluar yang ketat2 tak boleh kancing boleh sarung semula..

KELEBIHAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :
1) Mengurangkan saiz lipid (molekul lemak)
2) Mengurangkan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak)
3) Mengurangkan 1 hingga 2 inci dalam masa seminggu (terbukti secara klinikal)
4) Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
5) Menghilangkan kehadiran selulit akibat dari kehamilan, baligh & berat badan turun naik. 
6) Membentuk badan menjadi cantik 
7) Menghilangkan lemak- lemak di muka serta meruncingkan dagu
8 ) Menghilangkan dagu berlapis (double chin)
9) Membantu membentuk hidung supaya kelihatan mancung dari biasa.
10) Menghilangkan stress dan memberi kesegaran melalui 5 haruman aromatherapi 
11) Menghilangkan bau badan sehingga tidak perlu memakai deodorant
12) Membuang sel-sel kulit mati dan melembutkan kulit
13) Melawan jerawat dan merawat jerawat di badan
14) Mengurangkan tanda- tanda penuaan
15) Menggunakan teknologi nano yang terkini
16) Sangat berkesan untuk masalah perut buncit seperti orang mengandung

Bukan saja berperanan menghapuskan selulit dan lemak degil, malah Belvya mampu menjadikan anda lebih segar dan bertenaga selepas mandi, selain membuatkan kulit lebih bersih, lembut dan cerah serta menghapuskan bau badan yang tidak diingini..

TAHUKAH ANDA..
*Garam Laut Mati dalam Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi pelbagai keistimewaan, antara nya.. 
1. Mengandungi kandungan mineral yg tinggi (feeding your skin with mineral)
2. Mengandungi Anti-bakteria utk kulit (merawat Ekzema & Psoriasis)
3. Menanggalkan sel kulit mati & menggantikan dengan sel kulit baru
4. Berkesan sebagai agen anti-penuaan
5. Melembabkan kulit yg kering
6. Mengecutkan Jerawat
7. Anti-Toksin (mengandungi ion negatif)
8. Anti-selulit
9. Menghaluskan & melembutkan kulit
10. Efektif menegangkan kulit yg berkedut / kendur
11. Anti oksida yg tinggi
12. Energizing
13. Menghilangkan lebihan minyak dan kotoran pd kulit

*Selain boleh melenyapkan lemak di badan, Belvya Perfect Shaping Scrub  mengandungi 5 esen aromaterapi terpilih yang boleh menjadikan seseorang individu awet muda dan melambatkan proses penuaan, selain turut memberi kesan positif pada emosi dan psikologi. Ini tentu nya membuatkan anda tampil segar, gembira dan kekal aktif sepanjang hari!

*Mandi dengan air suam selepas menggosok badan dengan Belvya Perfect Shaping Scrub akan membuatkan liang pori terbuka, dan ini mempercepatkan proses pembakaran lemak degil anda dengan kesan yang sungguh luarbiasa!!  
CARA MENGGUNAKAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :
Basahkan dahulu tempat yang ingin dibuang lemak
Ambil secubit Belvya PSS dan urut secara ARAH LAWAN JAM
Biarkan seketika (2-3 minit) boleh cuci dan bilas macam biasa sampai kering
Untuk kesan yang lagi cepat boleh menggunakan air suam 

TESTIMONI PENGGUNA BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB 
SOALAN BERKAITAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :
Q: Adakah saya dijamin kurus dan runcing apabila saya menggunakan belvya pss? 
A : Secara klinikal 97% berjaya mengurangkan lemak, inci dan runcing. Kesan bergantung kepada individu, Testimoni mencecah 200 dalam masa 3 bulan pertama di pasaran. 

Q : Adakah ibu mengandung, berpantang, myusu boleh mgunakan Belvya Pss?
A : Ya, ibu menyusu, masih berpantang boleh gunakan belvya. Bg hamil pun boleh cume tidak boleh disapu pd perut, pinggang dan payudara. Saranan kami apabila kandungan mencecah 6 bulan keatas

Q : Saya baru lepas bersalin czer, boleh ke saya menggunakan belvya pss pada perut?
A : Boleh guna belvya pss , tapi setelah 6 bulan bsalin czer. 

Q : Adakah kulit yg sensetif dan berjerawat boleh menggunakan Belvya Pss?
 A : Belvya pss sesuai utk semua skin malah belvya anti jerawat dan menghapuskan jerawat. selain itu kulit lebih licin lembut dan cerah. 

Q : Jika kulit saya luka adakah saya boleh memakai Belvya Pss?
A : Tidak boleh. Seeloknya berhentikan memakai belvya pss sekiranya anda mempunyai luka

Q : 1 jar BELVYA PSS boleh tahan bp lama?
A : Tahan 1 bulan tapi ia juga bergantung kepada berapa besar kwsn yg ingin disapu dan kekerapan anda menggunakan belvya pss.

Q : Bolehkah Belvya Pss disapu pada payudara?
A : Boleh digunakan pada payudara utk tujuan membuang lemak dan menganjalkannya

Q : Apakah had umur pengguna belvya pss?
A : 13 tahun ke atas. sesuai utk lelaki dan perempuan

Q: Adakah belvya pss selamat digunakan setiap hari tanpa kesan sampingan?
A : Ya, belvya pss boleh digunakan setiap hari dengan selamat kerana belvya pss mempunyai kelulusan kementerian kesihatan NOT130500554K

Q : Adakah pantang yg perlu saya elakkan sepanjang pemakaian belvya pss?
A : Tiada pantang, cuma jika disertakan dengan diet yg sihat, senaman dll anda akan lebih cepat kurus.

Q : Apabila badan dan muka saya dah kurus. saya masih boleh teruskan memakai belvya pss atau tidak?
A : Masih boleh teruskan seperti biasa

Q : Jika saya berhenti menggunakan belvya pss adakah muka dan badan saya akan kembali asal?
A : Susah untuk kembali kepada asal tapi jika tidak dikawal, lemak itu akan kembali ada pada badan dan muka anda.

Q : Bilakah tarikh expired date belvya PSS? 
A: Expired date boleh tahan selama 2 tahun  

submit