TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Wednesday, April 24, 2013

WHITE LIGHT TOOTH WHITENING SYSTEM

 WHITE LIGHT TOOTH WHITENING SYSTEM
SISTEM PEMUTIHAN GIGI
HARGA TAWARAN :
RM25.00 (S/M) / RM30.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
Agent dropship juga dialu2kan... 
“PUTIHKAN GIGI anda dalam masa hanya 10 MINIT”
Gigi Berkarat ?
Gigi Kuning?
Nak senyum tapi MALU??
Pernahkah anda terfikir???
"Malunya aku nak senyum.. senyum kambing pun kena nampak gigi jugak... inikan pula gigi aku yang berkarat nak ditunjuk... haihh... parah betul...".
"Kalau la gigi aku cantik, mesti best...huhuhu.."   
Jom, kita cuba Whitelight Tooth Whitening System!!
Jangan takut untuk mencuba!!
Memang sangat berkesan.
Hanya 10 minit setiap hari.
Anda akan dapat lihat keberkesanannya.
Cubalah!!! Kalau tak cuba, mana la nak tau! Betul tak?
  
Kesan boleh di lihat seawal 10 MINIT !!
Lebih Jelas Selepas 5 hari !
Teknologi suluhan baru digabungkan dengan formulasi gel istimewa, dapat menanggalkan kesan permukaan gigi yang kotor dan menyerap ke dalam untuk menghilangkan kesan yang degil. Ia bertindak secara efektif ke atas kesan kotoran yang di sebabkan oleh kesan minuman kopi, teh, menghisap rokok, air buah buahan, minuman berkarbonat dan penuaan.

Jadi sekiranya anda mahukan gigi yang putih sekarang untuk majlis istimewa atau mahu cara terpantas menyerlahkan senyuman anda WHITE LIGHT TOOTH WHITENING SYSTEM' akan memberikan anda keputusan yang cepat dan tahan lama.

What You'll Get
1 set of White Light Tooth Whitener
White Light Transmitter
White Light Gel and Applicator
White Light 2 Lithium CR2025 Batteries  
CARA MENGGUNAKAN WHITE LIGHT TOOTH WHITENING SYSTEM :
** Gosok gigi seperti biasa menggunakan berus dan ubat gigi yang biasa anda gunakan sebelum diteruskan dengan rawatan pemutihan White Light.
1. Campurkan kedua-dua ubat gigi / gel yang terdapat dalam pakej white light.
2. Oleskan ke kedua gel itu secara merata ke alat atas dan bawah.
3. Setelah itu pasangkan alat itu di gigi, baru nyalakan butang tengah maka lampunya akan menyala.(Kedudukan butang Light di atas)
4. Pasanglah ke gigi selama 10 minit ke 15 minit, pakailah secara rutin selama 7 hari berturut turut.
5. Bersihkan gigi sekali lagi selepas rawatan. Cepat2 berkumur jika tertelan gel.
6. Setelah itu bersihkan alat tersebut (Pastikan tidak ada sisa gelnya lagi).

NOTA:
** Apabila termakan gelnya, cepat bersihkan mulut.
** Ibu mengandung dan menyusu tidak digalakkan
** Sepanjang tempoh rawatan (1 minggu) elakkan minuman berkafein seperti teh / kopi, minuman panas atau berais
** Seminggu guna dah boleh stop, seterusnya utk maintain boleh guna 1 atau 2 kali seminggu.
** Hasil pemutihan bergantung pada tahap kekusaman gigi individu dan warna asal gigi mereka. Dalam satu rawatan, anda boleh mengulanginya sebanyak 3 kali berturut2 untuk hasil lebih cepat (10 minit dalam satu masa, maka anda perlukan 30 minit – santai2 aje sewaktu menonton tv atau berada di hadapan komputer..) Ulangi langkah ini pada hari2 seterusnya untuk mendapat keputusan yang diidamkan dan gunakan White Light sebagai rawatan mingguan untuk terus mengekalkan warna gigi yang putih berseri. Turut sesuai digunakan oleh mereka yang memiliki gigi sensitif. 
SOALAN LAZIM WHITE LIGHT TOOTH WHITENING SYSTEM :
Q. Jika ia berfungsi begitu cepat, tidak berbahaya untuk gigi saya?
A. White Light menggunakan bahan yang sama aktif yang digunakan oleh doktor gigi.

Q. apa membuat white light tooth whitening system menjadi unik?
A. Ia menggabungkan teknologi ringan dan menggunakan gel sistem dua maju. Hujung penyampaian lingkaran bercampur dua gel berasingan yang memberi anda manfaat sepenuhnya daripada momen bahan-bahan sebelum mereka datang bersentuhan dengan gigi anda.

Q. Berapa banyak putih gigi saya akan jadi?
A. Gigi anda boleh menjadi lebih putih dalam masa 10 minit sedikit demi seidkit, hari demi hari. Walau bagaimanapun, tahap pemutihan akan bergantung kepada jumlah kekotoran dan warna asal gigi anda.

Q. Bagaimana jika saya mempunyai gigi sensitif?
A. Orang yang mempunyai gigi sensitif suka White Light kerana mereka boleh menggunakannya hanya selama 10 minit. Walau bagaimanapun, sekiranya sensitiviti berlaku, ia adalah sementara dan akan hilang dalam masa beberapa hari.

Q. Sekiranya saya merokok atau minum kopi adakah produk ini berkesan untuk saya?
A. Ya. Proses pemutihan WhiteLight membolehkan anda untuk membuat perkara yang anda gemar di samping menyimpan putih gigi, bagaimanapun, anda perlu mengulang proses dengan lebih kerap untuk mencapai keputusan yang memuaskan seperti yang anda lakukan dengan mana-mana sistem pemutihan gigi. (Cara terbaik ialah minum guna straw supaya air kopi/teh tidak terkena di gigi anda)

Q. Bolehkah saya menggunakan White Light sekiranya saya menggunakan produk pencerahan yang lain?
A. Ya. Jika anda menggunakan jalur, cat pada gel atau pelunturan dulang, anda masih boleh menggunakan WhiteLight untuk mencapai tambahan pemutihan.

Q. Gigi saya tidak memutih dengan pantas seperti yg saya ingin. Apa yang boleh saya lakukan?
A. Kebanyakan orang berfikir gigi mereka kuning, tetapi gigi sering mempunyai kesan kelabu yang baik, yang mengambil masa yang lebih lama untuk memutihkan. Juga, beberapa gigi hanya mengambil masa yang lebih lama untuk memutihkan daripada lain-lain. Untuk pemutihan tambahan, hanya tekan butang kuasa sekali lagi untuk 10 minit proses kitaran yang lain. Anda boleh mengulangi kitaran sehingga 3 kali untuk jumlah 30 minit setiap masa sesi pemutihan untuk memaksimumkan hasil. Teruskan menggunakan WhiteLight dan dari masa ke masa gigi anda akan menjadi lebih putih.

Q. ada 2 tiub gel, bagaimana untuk menggunakannya?
A. Campurkan kedua-dua gel di dulang tersebut dengan jumlah memadai tak terlalu byk tak terlau sedikit.

Q. Dijamin Halal & ada side effect ?
- Yer dijamin Halal dan tak perlu risau kerana ia tak mendatangkan side effect pada gigi anda atau anggota badan anda. Effect anda akan dpt adalah gigi bertambah putih..

Q. Ada Kesan Sampingan Tak ?
- Hanya beberapa orang sahaja akan menghadapi kesan sampingan gigi menjadi ngilu dalam beberapa hari. Kemudian, ia akan kembali seperti biasa semula.

Q. Berapa set kena guna baru putih ?
- InsyaAllah cuma 1 set sahaja dan anda boleh lihat kesannya kalau ingin kesan yg lebih ketara boleh guna 2 

Q. Tips nak kekal putih lepas berjaya ?
- Jangan terlalu minum air bergas, kalau boleh kurangkan minuman bergas dan beralkohol serta hisap rokok.

Q. Boleh Tahan Berapa Lama ?
- 1 Set boleh bertahan selama sampai 1 bulan bergantung kepada penggunaan anda.

Sila tonton video ni : http://www.youtube.com/watch?v=KdLSwhTpOsI

submit