TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Sunday, June 30, 2013

MULTIVITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN (PIL GEMUK)

MULTIVITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN 
(PIL GEMUK)
HARGA YANG SANGAT BERBALOI . 
KESAN YANG SANGAT MANTAP..
HARGA 1 BOTOL (UTK 1 BULAN)  :  
RM55.00(S/M) / RM60.00(S/S)
FREE POS LAJU

BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
Terlalu Kurus???
Telah mencuba pelbagai produk utk menaikkan berat badan tapi hampa.
Kini dengan adanya Pil Gemuk, anda tak akan menghadapi masalah lg ;)

Ramai orang nak ubat kurus, tapi jangan lupa ramai juga yang nak gemuk kerana kurus sgt pun tak cantik kan. Pelbagai panggilan di berikan pada mereka yang kurus seperti papan, sekeping, lidi dan bermacam-macam lagi. Orang yg terlalu kurus akan menyebabkan penampilan diri tidak menarik dan sukar untuk berfesyen. Muka cun melecun pun jika badan kurus kering akan merosakkan penampilan diri.

CARA MAKAN PIL GEMUK
1 botol 90 biji.
1 botol ada 3 jenis pil.
makan ketiga2 jenis sekali selepas makan.
makan sekali sehari.
satu botol ni untuk sebulan.
Insyaallah berat badan akan naik 6-10kg sebulan.

Thursday, June 13, 2013

FEREENA BEAUTYCARE FER’WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 1 JUTA MG

 FEREENA BEAUTYCARE 
FER’WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN  1 JUTA MG (1kg)
HARGA PASARAN: RM139.00 (S/M) / RM149.00 (S/S)
HARGA TAWARAN :
RM120.00 (S/M) / RM130.00 (S/S)
FREE POS LAJU
FREE SHAKER
FREE GIFT DARI KAMI
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
Agent dropship juga dialu2kan...  
PRODUK TERHANGAT DI PASARAN. MARILAH BERSAMA SAMA KITA MENJAGA KECANTIIKAN DAN KESIHATAN BERSAMA FER'WHITE

Dalam FER'WHITE ini, bukan setakat untuk PUTIHKAN KULIT SAHAJA, Glutathione adalah seumpama Dr pakar, kalau dia saja tanpa ada Pembantu, kerjanya tak akan lancar, lambat dan tak selaras. jadi sangatlah perlu kepada pembantunya. Seperti pakar bius, staff nurse dan kakitangan lain. Begitu juga dengan glutathione dalam FER'WHITE ni, kalau glutathione saja yang kita ambil dan masuk dalam badan ia akan mengambil masa sedikit untuk dapatkan kesan dengan cepat. Glutathione perlu PADA tenaga sokongan so siapa yang bantu glutathione? Ya... Pembantu Khas glutathione yang terbaik adalah vitamin A, B, C, D, E, K dan Hyaluronic Acid. 

Ferwhite ni telah didaftarkn dengan KKM dan diklasifikasikan sbg makanan tambahan  
INFO FER'WHITE :
1. L-Gluthathionen - Bertindak sebagai anti oksida yg dapat mencerahkan warna Kulit, Gluthathionen memang ada dlm hati manusia cuma bezanya tinggi dan rendah shj. juga agen imunisasi dan detoksi.

2. Kolegen- Membina sel sel baru, menguatkan ikatan sel Kulit, yg membolehkan Kulit jadi tegang, cerah dan cantik. mengelakan kulit dari kedut dengan pantas.

3. Hyralonic Asid- Penting utk sendi, kulit, mata, gusi, rambut. Hyralonic Asid sudah ujud didalam DIRI manusia, semakin tua Hyralonic Asid  akan semakin kurang. FUNGSI Hyralonic Asid melembabkan kulit, kulit elastic, pembentukan kolegen, meningkat kolegen, menghilangkan garis halus, metabolisma badan.

4. Acaiberry- Anti oksidan, slimming, mampu melawan radical bebas, AWET Muda.

5. L Carnitine-  Anti oksidan, membaiki sel badan dgn pantas.

6. Dextrose Andyrous- Anti penuaan

7. Acid Folic- Ko enzyme dlm sintesis DNA dan RNA. penting utk pecahan dan sel penyalinan Kulit.

8. Malic Asid- Menentang jangkitan kuman dan bakteria dan mikro organisms Dalam FER'WHITE .

9. Strawberry- Anti oksidan, merawat kulit, menegangkan kulit dan kelembapan kulit.

10. L-Taurine- Anti oksidan dan membaiki sel-sel badan.

11. Apple Stem Cell- Membantu melambatkan proses penuaan, membaiki sel-sel kulit, Kulit menjadi tegang dgn amalan pengambilannya.

12. Ekstrak Manggis- Membantu merawat kulit dan menyembuhkan jerawat, menjadikan kulit lebih cantik. 

13. DSM RDA vit mix
Vit A- Kulit jerawat dan kulit keping
Vit B- Menjaga sistem pengahadaman, serap nutrients, jaga saraf
Vit C- Pembentukan dan memelihara kolegen
Vit D- Membantu menyerap kalsium
Vit E- Membantu kulit kelihatan Muda, membantutkan penuaan akibat radikal bebas.
Vit K- Memelihara sel dlm badan supaya kekal sihat.
Ini lah yang akan menjadikan FER'WHITE cepat kesan efektifnya.

CARA MENYEDIAKAN FER'WHITE:
Ambil 1 scoop fer’white dan bancuh / shake dengan air sejuk atau air biasa.

Elok di minum 30minit sebelum makan atau pun sejam selepas makan.

Tuesday, June 11, 2013

SINGLET CEGAH BOROI DAN BUNCIT (SLIM N LIFT)

SINGLET CEGAH BOROI DAN BUNCIT (SLIM’ N LIFT FOR MEN) 
YANG SANGAT SELESA DAN MENJADI PERMINTAAN RAMAI
HARGA TAWARAN :
RM40.00 (S/M) / RM45.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
Agent dropship juga dialu2kan... 
*Sorok perut BOROI DAN BUNCIT*

Malas Bersenam Tapi Nak Kelihatan Macho?
Jom Sarung Singlet Cover Boroi!
Wow.. Produk Macam ni pun ada ?
Ya.. ada! 
Jom order singlet lelaki yg membentuk musle pd perut elak boroi dan membakar lemak serta membentuk badan yg sasa.. kain yg sedap dipakai dan boleh dibawa tidur malam.. tidak gatal dan panas yerrr. duk sibuk kite beli pil kurus, jus kurus tp badan duk melengkung.. tak mendada dan tulang belakang kacau.. meh pakai singlet cover buncit ni bagus tarik perut yg kedepan... jalan lebih tegap... bakar lemak di perut.. boleh pakai ke tempat kerja dgn selesa.. bila pakai sekali tiap2 hari nk pakai.. tak pakai rasa tak best taw..

Diperbuat dari kain yang sangat selesa, ia adalah penyelesaian yang paling berkesan untuk cepat menghilangkan buncit dikawasan perut dan mendapat (6 pax) yang dikehendaki semua lelaki.

Singlet yang menakjubkan ini ditenun dengan nilon seperti sutera dan likra elastik - jadi ia bergerak apabila anda bergerak dan tidak akan tergelincir atau slaid daripada kedudukan. Ia amat menakjubkan selesa anda bahkan tidak akan sedar yang anda sedang memakai singlet corset lelaki yang memberi pelbagai manfaat pd anda..

Singlet corset Lelaki ini juga membantu menyokong tulang belakang anda memberi anda postur yang sempurna dan tiada masalah sakit belakang.

CIRI-CIRI SINGLET CEGAH BOROI DAN BUNCIT:
* Ia adalah singlet yang mengangkat perut yang mengendur dan buncit dan memberi anda seksi dan mencapai (6 pax) yang anda idamkan.
* Uniknye Singlet ini direka dengan pengukuhan panel untuk mengurangkan dan mengetatkan bahagian membonjol / membuncit pada perut.
* Dibuat daripada fabrik elastik dan tahan lasak. 
* Bahan: Nilon 80% 20% Spandex.
* Fabrik yang anti-allergic.  
KELEBIHAN JIKA MEMAKAI SINGLET CEGAH BOROI DAN BUNCIT:
Kelihatan lebih kurus serta-merta! 
Perut buncit kelihatan kempis
Menambah keyakinan tanpa mendedahkan perut buncit! 
Membantu pembetukan badan sasa 
Mencegah sakit belakang 
Mudah di pakai 
Kain tidak gatal dan tidak panas 
Dibuat daripada material yang tiptop dan terbaik! 
Selesa dipakai dan berkualiti
Tiada sesiapa perasan anda memakainya
Menyokong belakang dan menarik otot perut untuk bekerja lebih kuat dan yang penting anda mampu milik!!!  
RUJUKAN SAIZ DADA:-
S - 61 to 100cm (24.02-39.37")
M - 101 to 120cm (39.76 - 47.24")
L - 121 to 140cm (47.64-55.12")
XL - 141 to 160cm (55.51-62.99")
XXL - 161 to 180cm (63.39-70.87")

RUJUKAN SAIZ PINGGANG:-
S - 30 to 32"
M - 33 to 35"
L - 36 to 38"
XL -39 to 42"
XXL - 43" and above

NOTE: Ukuran Size Dada Paling Tepat Dalam Pemilihan Size Singlet

Wednesday, June 5, 2013

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 900,000MG

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 900,000MG
HARGA PASARAN : RM150.00 (S/M) / RM160.00 (S/S)
HARGA TAWARAN :
RM130.00 (S/M) / RM135.00 (S/S)
FREE POSTAGE
FREE SHAKER
FREE GIFT DARI AURA WHITE
FREE GIFT DARI CYBERMALL80
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
Agent dropship juga dialu2kan... 
PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 5 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS dan RASPBERRY BERSAMA GLUTATHIONE dan TILAPIA KOLAGEN!!!

Kini AURA WHITE 900,000MG datang dengan formula baru! Penambah baikkan yang amat ketara, daripada 400,000mg ke 900,000mg.. Banyak tak banyak uollss! Memang berbaloi sangat.. Selain tu, ditambah dengan 2 stem cell baru.. Dulu cuma 3 stem cell sahaja, sekarang 5 stem cell! Apa stem cell yang 5 tu? Ini dia, TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS dan RASPBERRY.. Banyakkan uolls? Botolnya pun elegan dan tinggi daripada yang dulu.. Mai, mai, mai beli! 

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 900,000MG MAMPU MENJADIKAN :
1. KULIT CERAH DAN GEBU
Diformulasi dengan teknologi dari Jepun mengabungkan Tilapia Collagen, L-Glutathione, Vitamin C, Hyaluronic Acid dengan bahan semulajadi yang lain seperti Tomato Stem sell, Epal Stem sell, Rosella stem sell, Lemon, Turnip, Strawberi, Maquiberi, Papaya, Sarang Burung, Astaxanthin, Dan Pinebark dimana ia bertindak 3 kali ganda mencerahkan kulit, membaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, pigmentasi serta kulit kering dan kasar. Hasilnya kulit lebih putih, halus, licin dan gebu. SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

2. KECANTIKAN KUKU DAN RAMBUT
Secara teliti ia dapat membantu anda yang mengalami masalah keguguran rambut berminyak atau kulit kepala kering tidak kurang juga yang mengalami kuku mudah patah, berbunga dan kering. Meningkatkan kalsium yang diperlukan oleh tubuh badan, agar tulang lebih kuat

3. SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU
Sesuai bagi ibu mengandung dan menyusu kerana kandungan khasiat vitamin yang tinggi ia menyalurkan nutrisi terus kepada bayi di dalam kandungan dan mengalakan pemprosesan susu yang banyak jadi si ibu cantik bersama bayi yang comel

4. LEBIH AKTIF DAN BERTENAGA
Jika dulu anda lesu dan mudah penat AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 900,000MG boleh membantu anda kembali bertenaga serta mengurangkan sakit sendi & otot.. Lelaki atau wanita yang bergerak aktif setiap hari akan kekurangan kolagen & vitamin, ini adalah penyebab utama masalah kelesuan. Aktifkn Hidup Anda !

5. KESIHATAN DALAMAN
Formulasi 5x stem sel phytocelltec, pakar kesihatan telah membuat penyelidikan AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900000MG ini baik untuk kulit, ia juga dapat meningkatkan tahap ketahanan serta kesihatan tubuh badan, melawan radikal bebas serta membaikpulih sel-sel lama kepada sel- sel baru

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 900000MG FORMULA LENGKAP :
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 900,000MG  TANPA BAHAN TAMBAHAN :
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia.

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG :
- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 minngu.
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang / sendi
- mengandungi prebiotik dan 5x stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita

TIP-TIP PENJAGAAN KULIT SUPAYA MENDAPAT KESAN POSITIF SEBELUM DAN SELEPAS PENGAMBILAN AURA WHITE 900,000MG:
FAKTOR UTAMA YANG PERLU DIPERTIMBANGKAN :
1. Umur
2. Jenis kulit
3. Jenis produk kosmetik yang selalu digunakan dan persekitaran cara hidup individu seperti bekerja di luar atau dalam bilik berhawa dingin.

PENJAGAAN KULIT SECARA UMUM :
1. Memilih produk yang tepat yang sesuai dengan umur dan jenis kulit anda.
2. Elak menggunakan skrub muka yang kasar terutamanya yang berkulit sensitif, dan mempunyai masalah jerawat yang teruk serta sedang mengambil rawatan khas kulit. Ia boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pengeluaran melanin.
3. Bagi mereka yang menjalani rawatan intensif masalah jerawat, anda di syorkan pengambilan minuman AURA WHITE 900,000MG kerana ia dapat membantu dan mengurangkan masalah kulit anda.
4. Elakkan memicit jerawat semasa rawatan, ia secara langsung menganggu proses rawatan dengan peluang jangkitan yang tinggi dan menyukarkan proses rawatan.
5. Selepas pengambilan minuman AURA WHITE 900,000MG anda perlu menjaga pemakanan anda supaya kulit anda akan lebih cantik dan gebu.
6. Tidur yang mencukupi supaya badan anda tidak letih dan lesu.
7. Selalu amalkan senaman sekurang-kurang 5 -10 minit.
8. Amalkan Minuman AURA WHITE 900,000MG supaya kesan pada kulit anda nampak positif dari sebelum.
9. Amalkan minum air putih banyak setiap hari.
10.Jangan putus asa....

CARA MINUM AURA WHITE 900,000MG :
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang
2) Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4) WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sediki2 dengan kadar yang cepat..
5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE 900,000MG adalah semasa perut kosong.. di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner).

** Period stop minum dulu. Hari ke-4 period boleh sambung balik minum.

submit