TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Thursday, August 29, 2013

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC

 
 ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
1 Kotak (20 sachets x 14grm)
HARGA
1 Kotak - RM110.00(S/M) / RM115.00(S/S)
FREE GIFT
FREE POS LAJU
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
SOLD OUT 
Jom ubah penampilan anda dgn Royal Slim Lishuo Magic.
Terbukti berkesan!
Anda pasti lebih yakin dgn penampilan anda.

Produk yang hangat diperkatakan produk slimming yang enot makan turun 20kg, wowww memang super, so ladies2 kat luar sana apa tunggu lagi, Jom dapatkan Royal Slim Lishou Magic…

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara! For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan. Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

KESAN PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHOU MAGIC?
Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah.. hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.

KESAN SAMPINGAN SEKIRANYA MENGAMBIL PRODUK ROYAL SLIM LISHOU MAGIC?
1. Menjadi kenyang 8 jam
2. Hari pertama berat dah turun
3. Membuang toksin
4. Melicinkan kulit
5. Membaiki hormon
6. Mengecutkan jerawat
7. Memudarkan jeragat
8. Memutihkan kulit

CARA MINUM ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ?
1. Campur dengan air biasa 200ml
2. Shake-shake sambil menari-nari
3. Ambik sebelum sarapan ( 1 hari sekali )
4. Minum 3 liter air sehari

Perasa epal ada collagen untuk anti aging, Sila kurangkan pengambilan kafien, kerana akan mengurangkan tindak balas anti aging (collagen) dalam badan.

1 bulan ke 2 bulan, kalau ada perubahan, minum lagi minum lagi… macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan tu. then baru boleh start lemak2 gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat. 
Ini ialah pengasas Royal Slim Lishuo Magic. Bukan gemuk kerana mengandung.Bukan gemuk selepas bersalin. Tapi gemuk selepas bertahun-tahun bersalin. Bukan edit, bukan camera trick. Sapa yang mengenali beliau. Tahu bagaimana beliau sebelum berwajah baru. Product Royal Slim Lishuo Magic adalah product yang mempunya kelulusan MAL (KKM) dan baru di pasarkan 
Tak percaya? Enot makin kurus! Enot dah turun 16KG dari berat badan asal setelah mengamalkan Royal Slim Lishuo Magic hampir sebulan dan masih dalam proses menurunkan berat badan. Enot happy dan masih minum Royal Slim Lishuo Magic. Enot pengguna yang yakin dengan kami. Anda bagaimana?

TESTIMONI PENGGUNA PRODUK ROYAL SLIM LISHOU MAGIC
 
 
 
 
 
 

Tuesday, August 27, 2013

ORIGINAL SUPRACOLOR FOUNDATION BY KRYOLAN

ORIGINAL SUPRACOLOR FOUNDATION 
BY KRYOLAN
HARGA PROMOSI
7GM (RE-PACK) : RM25.00(S/M) / RM30.00(S/S)
FREE POS LAJU
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281 
♥ ♥ VERY HOT SELLING ITEM ♥ ♥
SUPRACOLOR FOUNDATION : 
Pilih...Mai pilih warna apa mauuuu...

200% GUARANTEED AUTHENTIC ORIGINAL DIRECT FROM GERMANY.. BUKAN FROM INDIA ,INDONESIA ATAU US

Rahsia Mak Andam dan trend mekap artis terkini
CEPAT!!!! Dapatkan supracolor foundation by Kryolan. Produk Germany yang di packing semula dalam bekas 7gm. Harga bekas asal mahal selalunya digunakan oleh mak2 andam di butik2 pengantin. Kalau kita beli bekas asal pakai setahun pun belum tentu habis. Kini supra yang dipacking semula di datangkn dalam bekas yang kiut miut, tahan 2-3 bulan. Harga pun murah dan berpatutan. Feedback dari pelanggan sungguh ohsem... sehinggakan ada yang kata efeknya seakan buat botox,

Lagi lama u alls pakai.. muka dah pecah minyak sikit..! lagi cantik.. glowing and shininggg gituu... siyesss cantik..!!!

Supracolor foundation sesuai utk semua jenis kulit.. pemakaian yang mudah hanya sapu di seluruh muka dan ratakan dengan span lembap.. sangat sesuai bagi yang malas nak touch up coz supra foundation tahan sehingga 8 jam..

KELEBIHAN SUPRACOLOR FOUNDATION :
Memberi efek kulit muka yg licin
Menutup parut jerawat, jeragat dan cela
Tidak perlu memakai bedak
Ringkas, mudah dan cepat
Amat jimat!! hanya oles sedikit sahaja dapat diseratakan keseluruhan wajah

CARA MENGGUNAKAN SUPRACOLOR FOUNDATION: 
Langkah demi langkah ye untuk kelihatan Superb and Glamor ;)
1) Cuci muka dari kotoran / Minyak.
2) Calit Supra & Sapu di sudut empat muka anda ... Dahi, Pipi, Dagu & Hidung....
3) Uolls boleh menggunakan span basah / jari untuk sekatakan Supra di wajah.
4) Pakai sedikit bedak. untuk membuat lapisan asas pada wajah tahan lebih lama...
5) Tadaaaa.... Sekarang uolls also dah cun & glamour dengan Supra ;)

TIPS MEMAKAI SUPRACOLOR:
♥ Utk mendapat sapuan yang sekata dan cover segala cela di muka seperti
jeragat dan parut jerawat, sapuan hendaklah tidak terlalu tipis dan tidak lah terlalu tebal
♥ Sapuan hendaklah ke arah menaik
♥ tebalkan di bahagian parut / jeragat shj
♥ Jika anda hendak mengenakan bedak selepas memakai supra, pastikan anda hanya 'menekap' bukan 'menyapu' span bedak tersebut
* selamat mencuba! Practice make perfect!!

TESTIMONI PENGGUNA SUPRACOLOR FOUNDATION
 
 
 

Sunday, August 18, 2013

KIYESKI SLIMMING TUMMY PATCH

KIYESKI  SLIMMING TUMMY PATCH 
(1 KOTAK : 10PCS)
HARGA TAWARAN :
RM20.00 (S/M) / RM25.00 (S/S
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
Agent dropship juga dialu2kan... 
MUDAHNYA NAK KURUS..  
TAMPAL DAN TIDUR!! 
DAPATKAN TUBUH YANG SIHAT DAN LANSING  DENGAN TUMMY PATCH HERBA DAN BERMAGNET 
BUANG PERUT BUNCIT DAN LEMAK DENGAN  KIYESKI SLIMMING TUMMY PATCH
* Berkesan mengurangkan lemak, produk ini boleh menembusi kulit, mencapai lapisan lemak dan menguraikan lemak menjadi asid lemak mudah larut dan air.

* Sesuai untuk mereka yang mempunyai lemak berlebihan di perut dan pinggang dan perempuan yang baru melahirkan anak dimana perut mereka mempunyai lapisan lemak berlebihan.

* Juga sesuai bagi mereka yang bekerja di pejabat dan hanya menghabiskan masa dengan duduk dan kurang aktif.

KEBAIKAN KIYESKI SLIMMING TUMMY PATCH:
1. Melancarkan peredaran darah
2. Mengatur / melancarkan perjalanan kitaran haid
3. Membantu membakar kalori dan lemak
4. 100% bahan semulajadi / natural, selamat, tiada kesan sampingan
5. Nano-magnet mengawal selera makan berlebihan
6. Memecahkan lemak yang degil
7. Sesuai untuk wanita selepas bersalin
8. Membuang toksin / angin berlebihan dalam badan
9. Mengurangkan kesakitan semasa haid
10. Melancarkan sembelit

CARA PEMAKAIAN KIYESKI SLIMMING TUMMY PATCH:
Step 1. Bersihkan kawasan (Shen-que point / bahagian tengah pusat.
Step 2. Buka pelekat pada Magnet Slimming Patch
Step 3. Tampal di tengah Guan-yuan point / bahagian tengah pusat
Step 4. Pakai Magnet Slimming Patch selama 8 ke 12jam
Step 5. Buka dan buangkan pada keesokanya hari nya
Step 6. Teruskan pemakaian setiap hari sehingga mendapat tahap yang anda inginkan
PERHATIAN:
Wanita mengandung dilarang menggunakan Kiyeski Slim Patch
Dilarang menggunakan ketika period
Jangan ambil makanan seperti coklat, durian, kopi, mangga
Jangan makan sebelum tidur
Lakukan senaman sekurang-kurangnya 30minit sehari.
Minum 8 gelas air (200ml per cup)
Elakkan makanan berminyak / pedas ketika pemakaian

submit