TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Thursday, August 29, 2013

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC

 
 ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
1 Kotak (20 sachets x 14grm)
HARGA
1 Kotak - RM110.00(S/M) / RM115.00(S/S)
FREE GIFT
FREE POS LAJU
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
SOLD OUT 
Jom ubah penampilan anda dgn Royal Slim Lishuo Magic.
Terbukti berkesan!
Anda pasti lebih yakin dgn penampilan anda.

Produk yang hangat diperkatakan produk slimming yang enot makan turun 20kg, wowww memang super, so ladies2 kat luar sana apa tunggu lagi, Jom dapatkan Royal Slim Lishou Magic…

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara! For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan. Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

KESAN PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHOU MAGIC?
Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah.. hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.

KESAN SAMPINGAN SEKIRANYA MENGAMBIL PRODUK ROYAL SLIM LISHOU MAGIC?
1. Menjadi kenyang 8 jam
2. Hari pertama berat dah turun
3. Membuang toksin
4. Melicinkan kulit
5. Membaiki hormon
6. Mengecutkan jerawat
7. Memudarkan jeragat
8. Memutihkan kulit

CARA MINUM ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ?
1. Campur dengan air biasa 200ml
2. Shake-shake sambil menari-nari
3. Ambik sebelum sarapan ( 1 hari sekali )
4. Minum 3 liter air sehari

Perasa epal ada collagen untuk anti aging, Sila kurangkan pengambilan kafien, kerana akan mengurangkan tindak balas anti aging (collagen) dalam badan.

1 bulan ke 2 bulan, kalau ada perubahan, minum lagi minum lagi… macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan tu. then baru boleh start lemak2 gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat. 
Ini ialah pengasas Royal Slim Lishuo Magic. Bukan gemuk kerana mengandung.Bukan gemuk selepas bersalin. Tapi gemuk selepas bertahun-tahun bersalin. Bukan edit, bukan camera trick. Sapa yang mengenali beliau. Tahu bagaimana beliau sebelum berwajah baru. Product Royal Slim Lishuo Magic adalah product yang mempunya kelulusan MAL (KKM) dan baru di pasarkan 
Tak percaya? Enot makin kurus! Enot dah turun 16KG dari berat badan asal setelah mengamalkan Royal Slim Lishuo Magic hampir sebulan dan masih dalam proses menurunkan berat badan. Enot happy dan masih minum Royal Slim Lishuo Magic. Enot pengguna yang yakin dengan kami. Anda bagaimana?

TESTIMONI PENGGUNA PRODUK ROYAL SLIM LISHOU MAGIC
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

submit