TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Wednesday, September 11, 2013

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR (SABUN KETIAK)

 
 MARINE ESSENCE BEAUTY BAR 
(SABUN KETIAK)
1 KOTAK RM105.00 (3 BAR SEKOTAK)
1 BAR RM35.00 SAHAJA. 
(BELUM CAMPUR KOS POS LAGI YER )
MURAH KAN! SEBAB SAIZ DIE BESAR! 
LEBIH KURANG 100G UTK SEBUKU SABUN.
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281 
Marine Essence Beauty Bar ni. Ramai orang kata sabun ni nama femes die "Sabun Ketiak"?? hahaha.. Jangan main-main. 

Semua ni gara-gara sabun ni elok untuk sape-sape yang nak putihkan ketiak, hilangkan bau badan sebab ketiak bau tak best, celah-celah pelipat yang jadi gelap dan banyak lagi.

Sabun ni sangat-sangat wangi sampai kalau kawan-kawan yang tak tahan bau badan (terutama yang naik lrt dan bas) diorang letak satu bar dalam handbag. Asal tak tahan je diorang cium je sabun ni. Hilang rasa nak muntah ke ape.

Haa.. cemana? sape-sape yang ada masalah kegatalan kulit, kulit sensitif, eczema, ruam-ruam badan, kulit terlampau kering, ketiak hitam(bekas deodoran/pencukur), pelipat dan leher gelap terutama ibu mengandung, boleh cuba sabun Marine Essence Beauty Bar ni. 
ADAKAH ANDA MENGHADAPI MASALAH SEPERTI INI :
1. Ketiak berbau.
2. Ketiak, leher, lutut dan kelangkang gelap.
3. Bau badan.
4. Daki degil di tengkuk @ kaki.
5. Kesan hitam di belakang tengkuk akibat panas.
6. Ekzema.
7. Allergic @ gatal-gatal kulit.
8. Jerawat muka @ badan.
9. Parut-parut luka bersalin.

Jangan susah hati sabun marine essence @ nama glamnye sabun cerah ketiak selesaikan masalah anda. 

Jom kita tengok apa sebenarnya sabun Marine Essence ni:
Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

GARAM BULUH
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

PHENO-SFETM (EKSTRAK THE PU-ERH)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

EKSTRAK LIQUORICE
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

MINYAK TEA TREE
- Anti-bakteria, anti-kulat.

VITAMIN E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

GLISERIN
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit.
- Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

ALOE VERA
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

CARA PENGGUNAAN SABUN  MARINE ESSENCE NI MUDAH SAHAJA:
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

PENYIMPANAN SABUN  MARINE ESSENCE
Apa yang penting adalah simpan sabun ini di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.

PERHATIAN SABUN  MARINE ESSENCE
Elakkan daripada terkena mata. Jika terkena mata, bilas segera dengan air. Sekirannya ruam atau kegatalan berlaku, hentikan penggunaan.

Sunday, September 8, 2013

K-COLLY SWEET 17 1,500,000MG COLLAGEN NANO

K-COLLY SWEET 17 1,500,000MG COLLAGEN NANO
HARGA PASARAN : RM169.00(S/M) / RM179.00(S/S)
HARGA TAWARAN :
RM130.00 (S/M) / RM135.00 (S/S)
FREE GIFT
FREE POSTAGE
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
Agent dropship juga dialu2kan...  
*** TERLALU MUDAH UNTUK MEMILIKI KULIT SEPUTIH DAN SEGEBU KOREAN dgn K COLLY SWEET 17 ***

K-COLLY SWEET 17 dihasilkan daripada teknologi nano Korea yang paling halus dan mengandungi khasiat kandungan sebanyak 1.5 million mg.

Produk K-COLLY SWEET 17 kini sangat popular sebagai supplement yang mampu memperbaiki dalaman dan kecantikan kulit luaran seseorang wanita. Penggunaan skincare yang bagus sahaja tidak mencukupi kerana tanpa kesihatan yang baik, ia akan merencatkan penampilan dan mengurangi keserian wajah individu terbabit. Justeru, amalkan pemakanan yang seimbang, minum cukup air, elakkan masalah yang boleh menyebabkan tekanan / stress serta mendapatkan rehat / masa tidur yang berkualiti adalah asas untuk kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari. 

K-COLLY SWEET 17 mengandungi bahan-bahan seperti berikut bagi mencerahkan kulit kusam, menyembuhkan masalah jerawat, rambut, kuku dan tulang :-
- HYDROLIZED MARINE COLLAGEN 
- ASTAXANTHIN  - bagus untuk mereka yang penyakit eczema
- COENZYME Q-10 
- L-GLUTATHIONE BERRY PLUS - fungsi untuk mencerahkan kulit kusam
- MULTIVITAMIN - ni bagus untuk kulit juga, tulang, rambut dan kuku
- PURE PEARL POWDER - untuk kulit nampak glowing
- HYALURONIC ACID - yang ni untuk kuatkan tulang, akar rambut, kuku
- 12X STEM CELL (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rossele, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry, Peach) - stem cell pun sama juga untuk kebaikan keseluruhan badan.

ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG :
- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari.
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah.
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering.
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata.
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka.
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari.
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak.
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman.
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut.
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka.
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah.
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit.
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit  / telapak kaki.
- Mengecilkan pori2 kulit kesan daripada kerosakan kulit.
- Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit.
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita / remaja.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi.

K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG juga membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata.  Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit, memutihkan kulit secara semulajadi, menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10x lebih cepat.  Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.  Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku, sendi, otot dan rambut.  Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.   Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.

KENAPA ANDA MESTI PILIH K-COLLY SWEET 17 SEBAGAI SUPPLEMENT TAMBAHAN ANDA??
● Jawapannya kerana K-COLLY SWEET 17 merupakan Produk NO.1 yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol K-COLLY SWEET 17.

● K-COLLY SWEET 17 bukan sahaja untuk kecantikan tetapi juga membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.

● K-COLLY SWEET 17 memang membantu anda untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.

● K-COLLY SWEET 17 memang mudah di makan, tanpa perlu bancuh jika ingin cepat cuma masukkan 1 sudu serbuk kedalam mulut dan kemam. Hanya makan 1 sudu pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur dan anda akan tampil segar dan menawan setiap hari. so Yummyyyy!

CARA MAKAN K-COLLY SWEET 17 :
-  Masukkan 1 atau 2 scoop ke dalam mulut secara perlahan – lahan.
- Biarkan 3-5 saat, serbuk itu akan cair dengan enzim air liur dan lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara meminum dengan air. makan satu jam sebelum makan atau sebelum tidur.

SOALAN LAZIM K-COLLY SWEET 17:
Kenapa Kami Suggest Uols Untuk Kemam??
Selain kesan lebih cepat jika *kemam* berbanding bancuhan, ianya lebih bagus dikemam kerana uols boleh menikmati rasa concorde grape iaitu rasa manis buah2. So kalau bancuh kesannya kurang manis kerana produk kami memang khas untuk kesihatan dan juga kecantikan. Tak ada gula tambahan yang membahayakan untuk pesakit kencing manis. So everyone sesuai ber K-COLLY SWEET 17.

TESTIMONI PENGGUNA K-COLLY SWEET 17:
 
 
 
 
 

Tuesday, September 3, 2013

SAUNA BELT VELFORM

SAUNA BELT VELFORM
HARGA PROMOSI
RM35.00(S/M) / RM40.00(S/S)
FREE POS LAJU
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
Agent dropship juga dialu2kan... 
SAUNA BELT VELFORM TERBAIK UNTUK KEMPISKAN PERUT DAN HILANGKAN SELULIT DI SELURUH BADAN!!

Hapuskan lemak yang tidak diingini dengan pantas.
Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul dan paha.
SAIZ:- MAKSIMUM PINGGANG 42 INCH

CARA MENGGUNAKAN SAUNA BELT:
1. Pasangkan sauna belt pada bahagian perut atau bahagian yang diperlukan.
2. Pusing penggubah suhu sehingga mencapai tahap kepanasan yang diinginkan.
3. Sauna belt akan mati / off sendiri selepas 30 minit.
4. Pastikan anda mencabut plug sauna belt selepas digunakan.
5. Bersihkan sauna belt menggunakan tuala yang bersih.
6. Rehat 15-20 minit selepas menggunakan sauna belt sebelum mandi.

TIPS MENGEMPISKAN PERUT:
Di galakkan untuk minum air panas / suam sebelum dan selepas menggunakan sauna belt.

CIRI-CIRI UTAMA SAUNA BELT:
1. Infrared – Memancarkan tenaga infrared sejauh 8-12 milimeter ke bawah kulit untuk memecahkan lemak dan membakar kalori dengan pantas.
2. Traditional Chinese Meridian Function – Dengan menggunakan fungsi pemulihan Chinese Meridian, sauna belt ini membantu melancarkan perjalanan darah, membuatkan diri relax, menghilangkan letih, membuang angin dan membantu badan supaya segar.
3. Navel Heat Therapy – Sauna belt ini juga membantu proses pencernaan dan penghadaman.
4. AC Power supply & CE Approved.
5. Membantu menghilangkan lemak berlebihan dan membantu menurunkan berat badan.
6. Sauna peribadi anda yang boleh digunakan di mana-mana & pada bila-bila masa.
7. Sauna belt ini membantu mengeluarkan peluh & toksin yang tidak diperlukan oleh badan.
8. Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul, paha, belakang, lengan dan tempat-tempat yang lenguh.

MANUAL PENGGUNAAN SAUNA BELT:
1. Jangan cucuk sauna belt dengan pin, jarum atau sebarang objek apabila sedang menggunakan sauan belt.
2. Jangan basuh sauna belt ini menggunakan mesin basuh. Cukup sekadar mengelap menggunakan tuala bersih.
3. Jangan gunakan sauna belt ini apabila berada di bawah pengaruh dadah, ubat dan alkohol.
4. Kanak-kanak dilarang untuk menggunakan sauna belt ini.
5. Jangan tidur apabila sedang menggunakan sauna belt ini.
6. Jauhkan sauna belt ini daripada air (Jangan letak di sinki / bilik mandi).
7. Wanita mengandung dilarang menggunakan sauna belt ini.
8. Tidak sesuai sekiranya anda mempunyai penyakit kronik seperti kanser / buah pinggang.
9. JANGAN menggunakan suhu yang tinggi boleh memudaratkan diri (terbakar kulit), cukup sekadar wap/haba supaya berpeluh.
10. JANGAN sapu krim pada bahagian yang ingin di pasang sauna belt (iritasi atau kemerahan melampau boleh berlaku).

TEKNIKAL SPECIFICATION:
1. Supply – AC220-240V/50-60Hz
2. Automatic switch off time – Approximately 50 min
3. Temparature – 34C-75C ( Adjustable)

submit