TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Friday, October 11, 2013

KRIM PATI IBU PUTIH

KRIM PATI IBU PUTIH  
~ SECRET OF BEAUTY
HARGA TAWARAN 20G :
RM25.00 (S/M) / RM30.00 (S/S)
(free postage)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
agent dropship juga dialu2kan...
Nak perkenalkan satu lagi produk pemutih kulit...

KEHEBATAN KRIM PATI IBU PUTIH :
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.

APE ITU KRIM PATI IBU PUTIH?
ia adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim a.k.a pure cream utk memutihkan wajah dan badan .

BOLEH CAMPUR DENGAN PRODUK LAIN?
yes boleh, ia tidak memberi kesan sampingan malah memberi hasil yg sgt superb, x percaya? sila cuba 

TAHAN BERAPA LAMA?
krim ini 1 bekas 20G jika anda memakai di badan mgkin 1 bekas utk 1 weeks, tp jika di wajah sebulan pun tahan u ols .

ADA KESAN SAMPINGAN?
NO NO NO!!! malah kesan yg luar biasa hebat uols 

CARA PAKAI KRIM PATI IBU PUTIH?
 u ols pakai jer bila2 u ols nak.. seeolok nye MALAM La... .
 oleh kerana tekstur ibu putih ni sgt pekat,, ia PERLU di mix dgn product lain contohnya dlm krim muka, losyen badan, etc.. x de kesan sampingan malah memberi hasil super duper awesome

No comments:

Post a Comment

submit