TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Saturday, October 19, 2013

OPA SNOW SLIMMING FOAM

OPA SNOW SLIMMING FOAM
KANDUNGAN : 105ML / BOTOL
HARGA PASARAN : 1 BOTOL RM90.00 (S/M) / RM95.00 (S/S)
HARGA TAWARAN :
1 BOTOL RM60.00 (S/M) / RM65.00 (S/S)
3 BOTOL RM150.00 (S/M) / RM155.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
Agent dropship juga dialu2kan... 
 
Cubalah OPA SNOW SLIMMING FOAM dalam 3 Langkah Menarik:
Kejutan, Dingin, Haba. 
OPA SNOW SLIMMING FOAM bukan krim atau gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke bawah lapisan kulit, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam hanya 15 minit! Rasai penyerapan serta merta tanpa sebarang kesan sampingan yang merosakkan kulit.

SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKAN OPA SNOW SLIMMING FOAM?
- Mereka yang sudah cuba pelbagai supplement dan krim / losyen kurus tapi semuanya sia-sia.
- Mereka yang tidak suka bersenam dan berdiet, tetapi mahu menghilangan lemak dengan mudah.
- Mereka yang meragui produk menguruskan badan dan mahukan konsep yang lebih sihat.
- Mereka yang sentiasa sibuk dengan kerjaya. OPA SNOW SLIMMING FOAM boleh membakar lemak dengan mudah walaupun dengan memakai pakaian yang bergaya, boleh dibawa ke mana sahaja dan hasilnya anda akan mendapat bentuk badan yang langsing dan menawan!
- Mereka yang mempunyai berat badan berlebihan akibat tekanan kerja, gaya hidup yang tidak sihat, makan berlebihan serta berpenyakit (yang menghalang pengambilan suppliment kurus lain seperti sakit jantung, darah tinggi dan diabetes)
- Ibu dalam pantang selepas melahirkan anak. OPA SNOW SLIMMING FOAM akan menghilangkan selulit atau kesan kulit kendur/regangan serta menghilangkan lebihan lemak yang tidak diingini.
- Mereka yamg alami pertambahan berat badan apabila usia meningkat (30-40 tahun), disebabkan penurunan kadar metabolisma yang ketara. Kepada mereka yang mempunyai kesedaran yang tinggi, OPA SNOW SLIMMING FOAM boleh membantu membakar lemak di bahagian tertentu seterusnya dapat menjaga kesihatan yang baik.

KEHEBATAN OPA SNOW SLIMMING FOAM :
A) Teknologi Korea yang dipercayai
- Direka oleh lebih daripada 30 pakar-pakar dari Seoul International Research Pelangsingan, menjalani penyelidikan meluas 4 tahun untuk mencipta karya akhir ini. OPA SNOW SLIMMING FOAM adalah produk revolusi menghasilkan keberkesanan badan yang tinggi dan semulajadi serta selamat untuk digunakan, terbukti dengan hasil menakjubkan dengan kehilangan lemak yang luar biasa.

B) Beribu-ribu eksperimen, beribu-ribu memuji
- OPA SNOW SLIMMING FOAM telah terbukti berkesan oleh beribu sukarelawan dan pengguna melalui pencapaian yang cemerlang 97.53% kadar kejayaan.

C) Produk pelangsingan khusus untuk warga Asia
- OPA SNOW SLIMMING FOAM dikaji dan dibangunkan berdasarkan diet Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi, hanya menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Ia tidak menghasilkan kesan sampingan seperti anoreksia, pening dan muntah-muntah. produk pelangsingan terpuji layak untuk pengguna Asia yang alami masalah obesiti! 
KANDUNGAN OPA SNOW SLIMMING FOAM :
Mengandungi bahan-bahan semulajadi yang bertindakbalas secara aktif, gabungan ekstrak tumbuhan terbaik yang menyumbang dengan ketara dalam proses detoksifikasi badan dan sudah tentu, pada masa yang sama juga membakar lemak dan meningkatkan keanjalan kulit.

Kopi Hijau : Mengawal metabolisme kulit dan mengeluarkan cecair badan tambahan bagi mencantikkan tekstur kulit dan memerangi kulit tidak sekata.

Minyak Jojoba : Melembapkan kulit dan mengurangi tanda2 penuaan.

Ekstrak Halia : Pantas meningkatkan metabolisme badan dan kulit.

Ekstrak Daun Imatinib : Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme.

Ekstrak Biji Oren : Membantu menghapuskan selulit terutama di bahagian punggung dan paha

Asid Hyaluronic : Melindungi dan menjadikan kulit lebih lembap dan anjal secara semulajadi

CARA MENGGUNAKAN OPA SNOW SLIMMING FOAM :
- Goncang botol selama 30 saat sebelum digunakan.
- Sembur pada bahagian badan yang ingin dirawat. Ratakan mousse.
- Buat sedikit urutan 1-2 minit sehingga mousse meresap.
- Lakukan setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur 2x sehari.
- Bersedia merasai keajaiban OPA SNOW SLIMMING FOAM dalam beberapa minggu akan datang!
 
 

Friday, October 11, 2013

KRIM PATI IBU PUTIH

KRIM PATI IBU PUTIH  
~ SECRET OF BEAUTY
HARGA TAWARAN 20G :
RM25.00 (S/M) / RM30.00 (S/S)
(free postage)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
agent dropship juga dialu2kan...
Nak perkenalkan satu lagi produk pemutih kulit...

KEHEBATAN KRIM PATI IBU PUTIH :
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.

APE ITU KRIM PATI IBU PUTIH?
ia adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim a.k.a pure cream utk memutihkan wajah dan badan .

BOLEH CAMPUR DENGAN PRODUK LAIN?
yes boleh, ia tidak memberi kesan sampingan malah memberi hasil yg sgt superb, x percaya? sila cuba 

TAHAN BERAPA LAMA?
krim ini 1 bekas 20G jika anda memakai di badan mgkin 1 bekas utk 1 weeks, tp jika di wajah sebulan pun tahan u ols .

ADA KESAN SAMPINGAN?
NO NO NO!!! malah kesan yg luar biasa hebat uols 

CARA PAKAI KRIM PATI IBU PUTIH?
 u ols pakai jer bila2 u ols nak.. seeolok nye MALAM La... .
 oleh kerana tekstur ibu putih ni sgt pekat,, ia PERLU di mix dgn product lain contohnya dlm krim muka, losyen badan, etc.. x de kesan sampingan malah memberi hasil super duper awesome

submit