TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Tuesday, November 19, 2013

360 EFFECTS WHITENING CREAM

360 EFFECTS WHITENING CREAM (30gm)
HARGA PASARAN RM65.00(SM) / RM75.00(SS)
HARGA TAWARAN : 
RM55.00 (S/M) / RM60.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH       
Agent dropship juga dialu2kan... 
360 EFFECTS WHITENING CREAM : BAPA KRIM PEMUTIH PALING HOT!

WOW!! Ini baru benar2 produk paling menggemparkan industri kecantikan negara! Impak yang nyata berbeza, satu2 nya produk bumiputera yang menggabungkan semua krim + losyen dengan kesan pencerahan yang didambakan semua wanita Asia! Tidak perlu lagi kamera 360 untuk tampak putih gebu yang sempurna..

360 Effects Whitening Cream merupakan sebuah jenama keluaran Trisixty Marketing yang bernaung di bawah syarikat Raffelinna Group, sebuah gergasi di dalam bidang kecantikan yang pernah menggemparkan seluruh Asia dengan gelaran ‘Fenomena Felinna’ atau ‘Fenomena Inchloss’ pada 2012 dan masih kekal menjadi sebutan hingga kini. Dengan kelahiran produk baru ini pastinya akan mencetuskan sekali lagi gelombang fenomena yang tidak terjangka sedikit masa lagi!

360 Effects Whitening Cream adalah produk yang diformulasikan sebagai produk pencerahan No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi tanpa sebarang bahan merbahaya (hidrokuinon dan merkuri), ia nya dijamin HALAL dan lulus KKM, no pendaftaran NOT130905489K. Gabungan 3 bahan Aktif utama, iaitu Apple Stemcell + Glutathione + Kolagen serta penambahan Vitamin A,C,E nyata sangat berkesan dan efektif kepada pengguna seawal 7hari pemakaian. Selain dari pencerahan, produk ini juga dapat membantu :-

KELEBIHAN 360 EFFECTS WHITENING CREAM :
 memulihkan sel-sel kulit rosak
 meningkatkan prestasi antioksida
 membina sel-sel kulit baru
 menegangkan, melembut dan mencantikkan kulit
 Melindungi sel kulit dari sinaran UV
 Membaiki tekstur kulit, menghilangkan pigmentasi
 Menghalang kulit dari mengalami kerosakan
 Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya
 Membantu menghilangkan kesan parut
 Mengurangi kesan gelap/lingkaran di bawah mata

Rasai sapuan krim yang membuatkan anda makin teruja dari hari ke hari!  

INFO TENTANG 360 EFFECTS WHITENING CREAM :
- tanpa penggelupasan!
- datang dalam saiz yang mudah dibawa ke mana2 sahaja.
- sesuai untuk semua jantina, lelaki dan wanita
- teksturnya sangat halus, ringan, pantas serap dan tidak melekit / berminyak
- menyegarkan dan memelihara kelembapan semulajadi kulit
- sapuan yang licin, hanya picit sedikit saja, memang menjimatkan!
- memiliki aroma sangat wangi dan menenangkan
- sangat sesuai dijadikan sebagai pengganti krim malam harian anda
- juga untuk mencerahkan kulit badan yang kusam / gelap seperti siku, lutut, celahan lipatan
- jadikan ia sebagai losyen harian untuk tangan / kaki bagi mengelakkan sinar UV dan sunburn

CARA MENGGUNAKAN 360 EFFECTS WHITENING CREAM :
~ Selepas membersih & menyegar, sapu cream dengan pergerakan bulatan hingga ia menyerap ke dalam kulit. Biarkan ia kering sepenuhnya sebelum menggunakan produk lain. 
~ Disyorkan pakai pada waktu malam untuk merawat wajah. Liang pori terbuka pada waktu itu. 

INGIN MENJADI ANTARA YANG PERTAMA MENGGUNAKANNYA? JOM ORDER SEKARANG!

Monday, November 18, 2013

BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB (120GM)

 BELVYA PERFECT SHAPING 
SCRUB (120GM)
HARGA PASARAN RM85.00 (S/M) / RM90.00 (S/S)
HARGA TAWARAN :
RM75.00 (S/M) / RM80.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
agent dropship juga dialu2kan...   
Impikan wajah bujur berdagu runcing?
Mahu perut kempis pinggang yang langsing?
Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?
Gosok dulu bahagian bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi!

Lihat keajaibannya dalam mengurangkan saiz badan 1-2 inci seminggu!!
selepas ini..
- baju yang sendat2 tak muat boleh pakai semula..
- seluar yang ketat2 tak boleh kancing boleh sarung semula..

KELEBIHAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :
1) Mengurangkan saiz lipid (molekul lemak)
2) Mengurangkan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak)
3) Mengurangkan 1 hingga 2 inci dalam masa seminggu (terbukti secara klinikal)
4) Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
5) Menghilangkan kehadiran selulit akibat dari kehamilan, baligh & berat badan turun naik. 
6) Membentuk badan menjadi cantik 
7) Menghilangkan lemak- lemak di muka serta meruncingkan dagu
8 ) Menghilangkan dagu berlapis (double chin)
9) Membantu membentuk hidung supaya kelihatan mancung dari biasa.
10) Menghilangkan stress dan memberi kesegaran melalui 5 haruman aromatherapi 
11) Menghilangkan bau badan sehingga tidak perlu memakai deodorant
12) Membuang sel-sel kulit mati dan melembutkan kulit
13) Melawan jerawat dan merawat jerawat di badan
14) Mengurangkan tanda- tanda penuaan
15) Menggunakan teknologi nano yang terkini
16) Sangat berkesan untuk masalah perut buncit seperti orang mengandung

Bukan saja berperanan menghapuskan selulit dan lemak degil, malah Belvya mampu menjadikan anda lebih segar dan bertenaga selepas mandi, selain membuatkan kulit lebih bersih, lembut dan cerah serta menghapuskan bau badan yang tidak diingini..

TAHUKAH ANDA..
*Garam Laut Mati dalam Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi pelbagai keistimewaan, antara nya.. 
1. Mengandungi kandungan mineral yg tinggi (feeding your skin with mineral)
2. Mengandungi Anti-bakteria utk kulit (merawat Ekzema & Psoriasis)
3. Menanggalkan sel kulit mati & menggantikan dengan sel kulit baru
4. Berkesan sebagai agen anti-penuaan
5. Melembabkan kulit yg kering
6. Mengecutkan Jerawat
7. Anti-Toksin (mengandungi ion negatif)
8. Anti-selulit
9. Menghaluskan & melembutkan kulit
10. Efektif menegangkan kulit yg berkedut / kendur
11. Anti oksida yg tinggi
12. Energizing
13. Menghilangkan lebihan minyak dan kotoran pd kulit

*Selain boleh melenyapkan lemak di badan, Belvya Perfect Shaping Scrub  mengandungi 5 esen aromaterapi terpilih yang boleh menjadikan seseorang individu awet muda dan melambatkan proses penuaan, selain turut memberi kesan positif pada emosi dan psikologi. Ini tentu nya membuatkan anda tampil segar, gembira dan kekal aktif sepanjang hari!

*Mandi dengan air suam selepas menggosok badan dengan Belvya Perfect Shaping Scrub akan membuatkan liang pori terbuka, dan ini mempercepatkan proses pembakaran lemak degil anda dengan kesan yang sungguh luarbiasa!!  
CARA MENGGUNAKAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :
Basahkan dahulu tempat yang ingin dibuang lemak
Ambil secubit Belvya PSS dan urut secara ARAH LAWAN JAM
Biarkan seketika (2-3 minit) boleh cuci dan bilas macam biasa sampai kering
Untuk kesan yang lagi cepat boleh menggunakan air suam 

TESTIMONI PENGGUNA BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB 
SOALAN BERKAITAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :
Q: Adakah saya dijamin kurus dan runcing apabila saya menggunakan belvya pss? 
A : Secara klinikal 97% berjaya mengurangkan lemak, inci dan runcing. Kesan bergantung kepada individu, Testimoni mencecah 200 dalam masa 3 bulan pertama di pasaran. 

Q : Adakah ibu mengandung, berpantang, myusu boleh mgunakan Belvya Pss?
A : Ya, ibu menyusu, masih berpantang boleh gunakan belvya. Bg hamil pun boleh cume tidak boleh disapu pd perut, pinggang dan payudara. Saranan kami apabila kandungan mencecah 6 bulan keatas

Q : Saya baru lepas bersalin czer, boleh ke saya menggunakan belvya pss pada perut?
A : Boleh guna belvya pss , tapi setelah 6 bulan bsalin czer. 

Q : Adakah kulit yg sensetif dan berjerawat boleh menggunakan Belvya Pss?
 A : Belvya pss sesuai utk semua skin malah belvya anti jerawat dan menghapuskan jerawat. selain itu kulit lebih licin lembut dan cerah. 

Q : Jika kulit saya luka adakah saya boleh memakai Belvya Pss?
A : Tidak boleh. Seeloknya berhentikan memakai belvya pss sekiranya anda mempunyai luka

Q : 1 jar BELVYA PSS boleh tahan bp lama?
A : Tahan 1 bulan tapi ia juga bergantung kepada berapa besar kwsn yg ingin disapu dan kekerapan anda menggunakan belvya pss.

Q : Bolehkah Belvya Pss disapu pada payudara?
A : Boleh digunakan pada payudara utk tujuan membuang lemak dan menganjalkannya

Q : Apakah had umur pengguna belvya pss?
A : 13 tahun ke atas. sesuai utk lelaki dan perempuan

Q: Adakah belvya pss selamat digunakan setiap hari tanpa kesan sampingan?
A : Ya, belvya pss boleh digunakan setiap hari dengan selamat kerana belvya pss mempunyai kelulusan kementerian kesihatan NOT130500554K

Q : Adakah pantang yg perlu saya elakkan sepanjang pemakaian belvya pss?
A : Tiada pantang, cuma jika disertakan dengan diet yg sihat, senaman dll anda akan lebih cepat kurus.

Q : Apabila badan dan muka saya dah kurus. saya masih boleh teruskan memakai belvya pss atau tidak?
A : Masih boleh teruskan seperti biasa

Q : Jika saya berhenti menggunakan belvya pss adakah muka dan badan saya akan kembali asal?
A : Susah untuk kembali kepada asal tapi jika tidak dikawal, lemak itu akan kembali ada pada badan dan muka anda.

Q : Bilakah tarikh expired date belvya PSS? 
A: Expired date boleh tahan selama 2 tahun  

Sunday, November 10, 2013

EXTRA HIGH WAIST PANTIES 18CM

EXTRA HIGH WAIST PANTIES 18CM
HARGA TAWARAN
1 helai RM25.00
2 helai RM45.00
Postage : RM6.00 (SM) / RM9.00 (SS)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
agent dropship juga dialu2kan...  
Size : 
M-L : FITT 64-77CM / HIPS : 87-100CM
L-LL : FITT 69-85CM / HIPS : 92-105CM
warna: HITAM, COKLAT 

Panties ajaib yg boleh kempis dan fitkan perut dgn pantas dan mudah. 
Tiada lagi bonjolan2 buruk di sekitar pinggang dan perut.

Panties ni lain dari yang lain ye.. yang biasa high waist panties sampai pusat je..  yang ni spesel sikit sebab bahagian waistnye tinggi sampai paras bawah dada.. jadi tak nampak lah gendut2 kat sekeliling pinggang kita..

lepas pakai panties ni bahagian perut akan nampak lebih kemas dan fit.. boleh pakai sebagai panties harian.. material sgt serap peluh dan sgt selesa.

KEISTIMEWAAN EXTRA HIGH WAIST PANTIES 18CM:
- High waist hip up short - EXTRA HIGH (sampai bawah dada)
- Tambahan reka bentuk pinggang 18cm tinggi hingga paras bawah dada.
- Kawasan pinggang mempunyai  zarah2 urut, membantu untuk membakar lemak.
- Amat Selesa dipakai, boleh sembunyikan lemak2 di sekitar perut. Di jamin tidak bergulung.

Thursday, November 7, 2013

DANOS LOOSE POWDER

DANOS LOOSE POWDER
HARGA PROMOSI
RM25.00 (S/M) / RM30.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN...  
Danos No. 1 - Untuk kulit cerah melayu
Danos No. 2 - Untuk kulit sawo matang
Danos No. 3 - Untuk kulit kuning langsat

RAHSIA MAKE UP ARTIST DAN MAK ANDAM TERBONGKAR !!!!

Mereka banyak menggunakan “DANOS LOOSE POWDER” dlm kerja2 solekan, photoshoot, resepsi, dinner dan sebagai nya...

Selain popular dan dikenali dikalangan make up artist dan mak andam, danos juga turut popular dikalangan penari-penari, aktivis kesenian, bagi tujuan rasmi program2 kesenian dan sebagai nya..

Diperbuat dari bahan-bahan mineral dan organik semulajadi, menyebabkan “DANOS” amat sesuai serta selamat diguna pakai dan semestinya halal.

KELEBIHAN DANOS LOOSE POWDER:
- Kulit muka menjadi lebih gebu
- Danos : ia nya waterproof
- Mampu dimiliki
- Hasil solekan setanding jenama mahal
- Bau nya amat wangi dan senang digunakan
- Muka menjadi "flawless" 

Tuesday, November 5, 2013

PERLA COFFEE SERBUK MUTIARA DAN GLUTATHIONE

PERLA COFFEE SERBUK MUTIARA DAN GLUTATHIONEPUTIH, GEBU, BERSERI 
1 KOTAK (20 Sachet x 20g)
HARGA PASARAN RM59.90(SM) / RM64.90(SS)
HARGA TAWARAN : 
RM50.00(SM) / RM55.00(SS)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
Agent dropship juga dialu2kan... 
Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih / cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan Perla Coffee. 

ANTARA KEBAIKAN PERLA COFFEE:
Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
Mengurangkan kedutan dan garis halus.
Mengecilkan liang pori
Meningkatkan sistem imunisasi badan.
Mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

FORMULA LENGKAP PERLA COFFER:
Diperkaya dengan serbuk mutiara, glutathionr, collagen, vitamin C, kalsium, kopi arabika, krimmer bukan tenusu, habbatusauda, tomato dan betik yang membantu menyerlahkan kecantikan disamping mengekalkan kesihatan.

BAHAN- BAHAN UTAMA DALAM PERLA COFFEE:
Serbuk Mutiara, Glutathione, Asid Hyaluronik

SERBUK MUTIARA:
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit. 

GLUTATHIONE:
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

ASID HYALURONIK:
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee. 

CARA PENGAMBILAN PERLA COFFEE:
1. masukkan 1 sachet Perla Coffer ke dalam secawan air panas @suam.
2. kacau dan sedia diminum
3. maxima penggambilan Perla Coffee adalah 2 sachet sehari dan boleh diamalkan pada bila-bila masa.
4. dinasihatkan minum air masak / mineral / air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

TESTIMONI PENGGUNA PERLA COFFEE:

submit