TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Thursday, January 30, 2014

D'HERBS DIET GOLD

D'HERBS DIET GOLD
HARGA PASARAN: RM38.90 
(15gm x 10sachet)
HARGA TAWARAN : RM33.00
(harga tidak termasuk kos pos)
 BELI 3 KOTAK RM100.00 
(FREE POS SEMANJUNG)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN...

D’Herbs Diet Gold kini bukan sahaja mudah dinikmati, malah rasa ia juga enak. Ia juga berkesan dan selamat pada mereka yang ingin mngecapi berat badan ideal hari ini.

KEBAIKAN D'HERBS DIET GOLD
Membuang lemak yang tidak diperlukan badan.
Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan.
Mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari.
Membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha.
Membantu mengempiskan perut yang buncit.
Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita.

KANDUNGAN D'HERBS DIET GOLD
1. Wheat Fibre bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan.
2. Oat Fibre terdiri daripada peratusan kompleks karbohidrat yang tinggi.Ia juga bersifat rendah lemak secara semulajadi dan bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan.
3. Apple Fibre serat yang terkandung untuk melancarkan fungsi pencernaan.
4. Physillium Husk kaya dengan fiber. Secara traditional, ia digunakan untuk mengatasi sembelit. Ia juga berpotensi untuk mengurangkan kolesterol dalam darah.
5. Senna Leaf dapat menghilangkan sembelit. Ia sangat efektif dalam melarutkan lemak dan racun untuk mengembalikan kesegaran tubuh.

CARA PENGGUNAAN D'HERBS DIET GOLD
1. Campurkan 1 sachet kedalam 1/2 cawan air suam dan kacau hingga larut. Tambahkan air suam/sejuk, minum segera dan banyakan minum air kosong.
2. Ambil 1 x Sehari selepas makan sarapan pagi.
Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.
Tidak digalakkan bagi wanita yang mengandung.

Wednesday, January 29, 2014

D'HERBS DIAMOND FOUNDATION

D'HERBS DIAMOND FOUNDATION
HARGA PASARAN : RM59.90/25gm
HARGA TAWARAN : RM51.00
(Harga tidak termasuk kos pos)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
agent dropship juga dialu2kan... 

"Foundation" ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 1MINIT!!

KANDUNGAN D'HERBS DIAMOND FOUNDATION:
Biji Anggur,
kolagen 
· Mengandungi SPF35 dan minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit mati selama 12 jam dari sinaran UV dan pencemaran yang boleh merosakkan kulit.
· Meningkatkan keanjalan kulit.
· Mengandungi Vitamin E untuk membantu menutup parut jerawat, jeragat dan kedutan di wajah.
· Sesuai digunakan oleh mereka yang berkulit cerah dan sawo matang.
· Sesuai juga sebagai bedak asas dan krim siang.
· Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita.
· Sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat, berjeragat dan kulit normal.
· Ianya kalis air dan boleh bertahan selama 12 jam.
` Jimat, bersaiz besar, boleh digunakan 5-6 bulan.
· Simpan di tempat bersuhu bilik (30°-35°C)

TESTIMONI D'HERBS DIAMOND FOUNDATION

D’HERBS JUS PERAWAN GOLD

D’HERBS JUS PERAWAN GOLD (260ml)
HARGA PASARAN : RM35.00
HARGA TAWARAN RM30.00
(harga tidak termasuk kos pos)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281

Jus Perawan Gold mempunyai 1001 Khasiat dapat mengembalikan keremajaan anda dan memberi keceriaan dan kebahagiaan dalam rumahtangga anda. Mereka yang mengalaminya sahaja dapat merasainya yang longgar rasa ketat, yang kembang rasa rapat. suami tentu gembira!

KHASIAT D’HERBS JUS PERAWAN GOLD
1. Merawat masalah keputihan dan haid yang tidak teratur.
2. Menaikkan tulang punggung dan payudara wanita agar lebih montok dan anjal.
3. Menyuburkan rahim dan peranakkan wanita (baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat).
4. Menegang dan mencerahkan kulit.
5. Melambatkan proses monopous.
6. Memberikan tenaga dalaman wanita.
7. Meningkatkan sistem imunisasi.
8. Mengurangkan senggugut.
9. Menambahkan keinginan seksual wanita dan mengeratkan hubungan suami isteri.
10. Sesuai untuk gadis dan wanita yang sudah berumahtangga.

KANDUNGAN D’HERBS JUS PERAWAN GOLD
- Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual
- Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin
- Pueraria Mirifica memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul.Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara.
- Acai Berry merupakan antioksidan yang tinggi.
- Kurma mengandungi potasium penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan, membangkit nafsu kelamin dan meningkatkan sistem pertahanan badan khususnya untuk mencegah barah buah dada dan rahim
- Madu dapat memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan, menjaga dan mengimbangi kekuatan badan serta merangsang tenaga batin.
- Roselle melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik yang dilakukan oleh radikal bebas(Roselle kaya dengan anti oksidan)
- Delima mampu mengurangkan penyakit jantung dan penumpukan lemak. Selain itu, delima mengandungi antioksidan yang luar biasa tinggi. Kerana itu, ia dimanfaatkan untuk menangkis serangan radikal bebas.
- Kolagen menggalakkan kekenyalan dan keanjalan kulit.

CARA PENGGUNAAN D’HERBS JUS PERAWAN GOLD
Ambil 2 sudu setiap pagi dan malam.
Minum banyak air putih.
Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung dan ketika dalam haid.
Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.

Tuesday, January 28, 2014

COCOA COLLAGEN POWER PLUS

COCOA COLLAGEN POWER PLUS
1 KOTAK (10 SACHET) : RM18.00
1 SET (3 KOTAK / 30 SACHET) : RM45.00
(harga tidak termasuk kos pos)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281

KEMBALIKAN KEREMAJAAN WANITA DENGAN COCOA COLLAGEN POWER PLUS
Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman.

Koko Pracampuran, adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

COCOA COLLAGEN POWER PLUS MENGANDUNGI:
1. Marine Collagen : Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan  menggebukan kulit
2.  Kacip Fatimah : Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
3.  Lobata : Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
4.  Krimer bukan tenusu : Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
5.  Dextrose monohydrate : Melambatkan proses penuaan
6.  Oligo saccharide : Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan


KEBAIKAN DAN KHASIATCOCOA COLLAGEN POWER PLUS

KHASIAT COCOA COLLAGEN POWER PLUS BAGI YG SUDAH BERKAHWIN:
~  Menjadi SUPER POWER
~  Mengetatkan vagina
~  Yang monopous insyaallah ada pelincir
~  Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem
~  Hubungan suami isteri lebih intim (luar biasa / pempaham la segan lak)
~  Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas, tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.
~  Tambah air susu bg yg menyusu
~  Bantu mengecutkan rahim
~  Repair rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd Cocoa Collagen Power Plus. Sila dptkan rawatan doktor)
~  Membantu mudah lekat (mengandung if dh sampai rezeki insyaallah)
~  Memperbetulkan kitaran haid yg tidak teratur
~  Whole Body bertambah kemas / menarik / reshape
~  Yang peha besar (Cocoa Collagen Power Plus reshape size peha bertambah menarik)
~  Kulit cerah dari dalam
~  Kulit mulus, gebu
~  Merawat Masalah Jerawat
~  Parut jerawat insyaallah hilang
~  Merawat Masalah jeragat
~  Menambah Tenaga / tak letih / tak mengantuk
~  Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
~  Tumit pecah2 bertambah licin
~  Kurangkan masalah rambut gugur
~  Body menggeleber lepas kurus, push up balik
~  Masalah resdung berkurangan 
~  Hormon stabil
~  Perjalanan darah lancar
~  If high water retention, leh turun kg
~  Seimbang berat badan
~  Mengenyangkan
~  Kencing lawas
~  Lebam bawah mata berkurangan
~  Muka glowing
~  Hilang lenguh2 sendi
~  Melancarkan penghadaman
~  Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
~  Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
~  Melambatkan Proses Penuaan

KHASIAT COCOA COLLAGEN POWER PLUS BAGI ANAK DARA:
~  Whole Body bertambah kemas / menarik / reshape
~  Yang peha besar (Cocoa Collagen Power Plus reshape size peha bertambah menarik)
~  Kulit cerah dari dalam
~  Kulit mulus, gebu
~  Masalah jerawat berkurangan
~  Parut jerawat insyaallah hilang
~  Masalah jeragat berkurangan
~  Tenaga/ tak letih / tak mengantuk
~  Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
~  Tumit pecah2 bertambah licin
~  Mengurangkan masalah rambut gugur
~  Naik seri pengantin
~  Body menggeleber lepas kurus,push up balik
~  Masalah resdung berkurangan
~  Hormon stabil
~  Perjalanan darah lancar
~  If high water retention, leh turun kg
~  Seimbangkan berat badan
~  Mengenyangkan
~  Melawaskan Kencing
~  Lebam bawah mata berkurangan
~  Muka glowing 
~  Hilang lenguh2 sendi
~  Lancar penghadaman
~  Merangsang pertumbuhan sel baru / antikedut
~  Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
~  Melambatkan Proses Penuaan

CARA PENGAMBILAN COCOA COLLAGEN POWER PLUS:
Bancuh dengan air panas supaya serbuk benar2 larut, kemudian barulah ditambah air supaya menjadi suam untuk diminum. Seelok2nya setengah jam sebelum sarapan pagi. Boleh juga diambil dua kali sehari pagi dan petang. Tetapi sekali sehari sudah memadai untuk mendapat hasil yang diingini.

Cadangan 1x sehari. Nak 2x pun ok, no problem. Tapi saya selalu ingatkan customer, jgn harapkan Cocoa Collagen Power Plus sebagai 1 program diet, Coz tak semua testimoni dapat penurunan kg. Yang ada high water retention je berjaya. Kalau boleh jangan amik lepas makan. Amik sebelum makan.

Pesanan penting!!
Pastikan byk minum air kosong / masak.. 2 liter – 2.5 liter !!


APA KELEBIHAN KOLAGEN ?
Kajian klinikal telah menunjukkan keberkesanan kolagen dalam :
1) Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan.
2) Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit.

Mari kita lihat kadar penyusutan di bawah :

Jangkaan kadar kehilangan kolagen
* Umur 25 tahun ~ 1.5%
* Umur 45 tahun ~ 30%
Fakta tentang kekurangan kolagen.
Tua sebelum waktunya??? Adakah anda kelihatan lebih tua sebelum waktunya???

Antara tanda-tanda penuaan sebelum waktunya antaranya :-

● Kulit kusam dan tidak sekata.
● Kedutan di wajah
● Tidak bermaya
● Pigmentasi
● Tidak berseri

Kulit akan mula mengendur apabila usia anda meningkat. Ianya terjadi apabila tubuh badan kekurangan collagen.

Kolagen amat penting dalam tubuh kita untuk pembentukan tubuh manusia, kolagen dapat membentuk KULIT, OTOT, KUKU, RAMBUT dan juga TULANG. Penghasilan kolagen mula berkurangan terutamanya selepas usia anda meningkat 25 tahun ke atas.

TOKSIN DALAM BADAN? APA KAITANNYA?
Percaya atau tidak toksin banyak bertapak @ terkumpul di dalam perut terutamanya usus besar. Di sinilah punca segala makanan, zat dan khasiat, ubat2an dan makanan tambahan dan air mula diserap oleh usus dan dihantar ke semua anggota badan.

Masalahnya, antara makanan yang kita ambil mempunyai toksin dan juga ada di antara makanan terperangkap di celah2 usus dan seterusnya bertukar menjadi toksin. kesannya. segala zat. khasiat, ubat2 dan jugak pemakanan tambahan tidak dapat diserap dengan sempurna…. Contoh, ada diantara kita yang makan sampai 2, 3 pinggan tapi belum rasa puas atau kenyang, kenapa? sebab anggota badan masih lagi meminta zat dan khasiat (nutrition). Malangnya nutrition tak dapat sampai ke anggota badan.

Jadi, macam mana nak bagi berkesan? sebelum kita memulakan pengambilan makanan tambahan adalah lebih baik jika kita melakukan proses detoxification, untuk membuang toksik2 dalam badan. Ini termasuk toxic dalam usus besar atau di sebalik lemak.

Cocoa Collagen Power Plus ada peranan ‘men-detox’ …penyingkiran toksid berlebihan dr badan. Mcm mana cara? Melalui air kencing … perpeluhan … najis. Sebab tu tekak kering. Ada proses penyingkiran air masa detox. Bila air disingkirkan … sebab tu kena cover balik air yg hilang 2-3 liter air sehari.

“Salah satu faktor segala ubat-ubatan dan jugak pemakanan tambahan adalah disebabkan terdapatnya toksin dalam badan”.

Nikmati kesedapan Coco panas sambil mendapat kesan hebat dan merawat penampilan anda!


Rasa yang sedap, macam mocca drink: chocolate+coffee. Amat sesuai bagi ibu2 yang sibuk di rumah mahupun ditempat kerja. Memberikan tenaga tambahan dan kesihatan dalaman. Wajah anda tidak akan kelihatan letih, malah semakin berseri2 walaupun keletihan membuat kerja di rumah mahupun di ofis. Semakin anda sihat, pasti sentiasa tenang menghadapi hari-hari yang sibuk bersama keluarga.


SIAPA YANG PATUT MINUM COCOA COLLAGEN POWER PLUS INI
- Wanita yang inginkan kecantikan luaran dan dalaman
- Yang belum dan sudah berkahwin, boleh diambil dari umur 20 tahun ke atas
- Mereka yang sibuk dan inginkan tenaga tambahan
- Ibu-ibu yang lepas bersalin (amat digalakkan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman)
- Ibu-ibu yang sedang mengandung dilarang minum ya, boleh ambil selepas bersalin
- Time period pun boleh minum Cocoa Collagen Power Plus
- Bagi ibu-ibu yang breastfeed, jangan risau.. boleh minum Cocoa Collagen Power Plus   
- Dan yang paling penting ianya merupakan produk HALAL dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan

Tuesday, January 21, 2014

MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB)

MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB)
RM18.00 untuk 21 biji
(harga tidak termasuk kos pos)
(untuk kegunaan sebulan)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281

PENGENALAN MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) 
Jika puan2 berhajat utk merancang keluarga dgn cara tradisional , bolehlah mencuba dgn MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) ini. Kejayaannya adalah 100% dgn syarat mengikut disiplin makan yang betul.

Telah diamalkan sbg tradisi keluarga sejak 20 thn dahulu. MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) tidak dijual dimana2 kedai ubat atau farmasi.

Bagi yang kurang selesa family planning dgn kaedah moden adalah dipelawa utk mencuba kaedah tradisi ini dan setelah mendapat kejayaan & keyakinan boleh membuat perbandingan dgn kaedah moden.

Dengan MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) anda lebih cantik dan sihat hingga ke hari tua. Marilah kita bersama-sama menjaga kesihatan dan kecantikan diri dari awal usia masih muda. Jangan tunggu usia lewat baru kita sibuk untuk menjaga diri. Masa tu memang dah tak boleh nak awet muda lagi tetapi sakit yang mengundang kita. Mari kita kongsi petua sihat, anggun dan cantik bersama MAB. Insyaallah

ANDA ADA MENGALAMI MASALAH KESIHATAN / MASALAH WANITA SEPERTI :-
Susah mengandung?
Period tidak menentu dan sengugut yang teruk?
Selalu sakit-sakit badan?
Masalah angin dan toksin dalam badan?
Nampak tua dan ingin nampak muda berseri?
Selalu keletihan dan sering mengantuk time kerja?

TANYAKAN DIRI ANDA SOALAN INI :-
* Adakah puan-puan tidak selesa mengguna pil perancang keluarga, suntikan bahan kimia atau menanam apa-apa peralatan dalam rahim bertujuan untuk mencegah kehamilan?

* Tidakkah puan-puan merasa ragu-ragu dari manakah sumber bahan kimia yang diambil, dimakan itu halal atau pun mempunyai kesan sampingan lain seperti terdedah kepada risiko barah?

* Adakah puan-puan menjadi gemuk selepas mengambil pil perancang keluarga sekaligus kecantikkan anda lenyap selepas mendirikan rumahtangga sehinggakan suami tidak suka lagi?

* Persoalan inilah yang menghantui kaum wanita dalam dilema alam rumah tangga yang disebabkan oleh kaedah merancang keluarga yang diperkenalkan oleh barat.

* Andai kata puan2 tiada alternatif sebelum ini, silalah mencuba MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) ini untuk mendapat keselesaan dalam family planing disamping mendapat kesihatan yang maksima tanpa sebarang efek untuk jangka panjang.

* Jika puan2 sudah / diambang monopouse MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) ini adalah penyelesaian yang terbaik. Walaupun puan2 sudah monopouse dengan mengambil 1 botol MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) sahaja puan2 pasti dapat mengembalikan period semula seterusnya Insya-Allah hubungan dengan suami akan harmoni seperti dahulunya.

* Dengan MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) ini pasti dapat menambah nilai puan2 sebagai seorang isteri.

INI JAWAPANNYA MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB)
MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) adalah produk tradisional dibuat dari herba, rempah ratus dan madu. kegunaan MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) pada asasnya adalah untuk family planning. Walau bagaimana pun MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) juga bertindak sebagai ubat multipurpose dalam penjagaan kesihatan dalaman / kecantikan wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga. MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dengan kaedah family planning moden. Keberkesanannya dalam family planning adalah 100% sekiranya anda mengikut aturan makan yang betul. MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) juga boleh diambil oleh orang yang berumur 18 tahun ke atas berkahwin / belum berkahwin dan orang-orang tua (warga emas). MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) dijamin bersih, suci lagi halal tanpa perlu diragui lagi bagi org islam. 

KHASIAT DAN KEGUNAAN MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) INI ADALAH UNTUK :-
* Merancang keluarga
* Merawat keputihan
* Awet muda
* Memelihara peranakan
* Membuang darah kotor melalui period
* Menambah tenaga
* Teraturkan period
* Mencantikkan kulit / menegangkan payudara
* Mengawal berat badan
* Melawaskan buang air besar
* Memulihkan / melambatkan monopaus
* Menstabilkan hormon wanita
* Melancarkan peredaran darah
* Mengawal kolestrol dalam darah
* Ikhtiar utk mendapatkan zuriat

KANDUNGAN MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) :-
* Kacip Fatimah
* Serapat
* Senduduk
* Inai
* Madu
* Manjakani
* Habbatus Sauda / jintan hitam

TINDAK BALAS MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB)  

Dari segi saintifiknya bagaimana MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) boleh bertindak sebagai family planning........
1) Apabila kita makan MAB ianya akan meningkatkan temparature (suhu) badan dalam tempoh 24 jam. Suhu ini akan membuat satu invironment pada sekitar rahim kita (tempat pertemuan benih lelaki n perempuan) dimana pada suhu ini ianya akan membuatkan benih lelaki dan perempuan tidak aktif untuk bercantum (persenyawaan) untuk membentuk embrio (janin). Dengan kata lain chances utk pregnant adalah zero pada suhu ini.

2) Untuk pengetahuan dari ilmu kajian biologi benih (ovum) yg dihasilkan cuma ada hayatnya (umur) sehingga 24 jam sahaja. Jika benih ini tidak dapat bersenyawa dalam tempoh 24 jam ini maka ianya akan mati sendiri. Ini ada ketetapan umur benih sejak azali lagi yang Allah jadikan.

3) Jadi relate dgn maklumat diatas sebab itu lah MAB hanya dibuat berfungsi setakat 24 jam sahaja. Tujuannya supaya menyamai umur benih. Jadi dlm zon yang tidak selesa tu ia tidak berupaya utk combine dgn couplenya maka lepas tempoh 24 jam ia pun matilah sendiri n pada hujung bulan (time rest 7 hari) ia akan direduce melalui period. Jadi kalau dalam tempoh 24 jam tu kalau ia berjaya combine maka proses persenyawaan akan berlaku dan akhirnya membentuk embrio (janin).... so pregnt lah tu. Sebab inilah MAB perlu dimakan ikut aturan dgn gap masa yg betul. +/- 2 jam adalah dikira 100% selamat. Jika tak ikut displin ni maka selepas 24 jam suhu badan akan normal dan benih akan kembali aktif n dlm zon yang selesa maybe ia berupaya untuk melakukan persenyawaan maka terpregntlah bagi org yg makan main2 @ lupa/tak ada displin.

4) So satu biji itulah dose yang betul utk membuat temperature yang tepat. Jika dilebihkan dose nnt blh membawa risiko lain pula kecuali kes lupa shj. So... itulah konsep family planning yg mudah utk difahami. Tidak ada chemical dlm membuat protek just ramuan rempah2 n herba tertentu sudah memadai.

Apabila anda mengambil MAB, ianya akan bertindak merawat penyakit terlebih dahulu. proses ini dinamakan tindak balas awal. MAB akan bertindak membetulkan sistem dalam badan supaya ianya berfungsi dengan baik.

BAHAGIAN YANG AKAN BERLAKU PROSES RAWATAN :-

Bahagian Peranakan:
Ia akan mencairkan lemak / kolestrol / toksin dalam darah. apa yang MAB buat adalah ia akan mencairkan darah period lama, nifas lama yang tidak keluar habis semasa tempoh berperiod/berpantang (bagi yang bersalin).


Darah ini biasanya berwarna hitam/coklat. Banyaknya darah yang keluar adalah bergantung kepada tahap kesihatan masing-masing.

Jika anda sudah lama tidak berperiod / period pendek bermakna banyaklah darah kotor yang disimpan dalam peranakan tersebut. Pada peringkat ini, anda akan didatangi kekerapan period yang tidak menentu kerana MAB sedang merawat peranakan anda.

Memecahkan lemak / Kolestrol / toksin
Selepas selesai tempoh itu, anda akan melalui peringkat keserasian dengan MAB. Pada tahap ini, period akan kembali normal, maksudnya apabila habis saja 21 biji, besoknya period akan datang. Pada tahap ini, MAB sudah serasi dengan anda kerana proses rawatan sudah selesai.. Selain dari darah kotor seperti di atas, lemak/kolestrol/toksin dalam badan/darah akan dipecahkan dan dibuang bersama najis air besar. Pada masa ini anda akan mengalami kekerapan membuang air besar dan melepaskan angin (kentut)

Darah period yang lama ini seharusnya dikeluarkan kerana ianya memberi implikasi kepada anda dalam jangka masa panjang. Antara risikonya ialah terdedah kepada fibroid/cyst/barah pangkal rahim. Jika darah lama ini dapat dikeluarkan insyaAllah risiko kepada penyakit tersebut adalah rendah. Dengan kata lain, MAB adalah satu ikhtiar utk mengelakkan kemunculan penyakit tersebut.

Khasiat Dan Lain-lain Kegunaan MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB)
Sebagai makluman, MAB ini bukanlah hanya semata-mata untuk family planning sahaja, malah MAB boleh dikatakan ubat pelbagai guna (multi-purpose). Pada umumnya MAB mempunyai khasiat-khasiatnya yang tersendiri berguna untuk kesihatan dalaman.fizikal wanita. Dibawah diterangkan sedikit secara ringkas lain-lain kegunaan MAB seperti mana yang dimaksudkan sebagi ubat pelbagai guna (multi-purpose).

Antaranya adalah seperti berikut:

Melambatkan Monopaus / Mengembalikan Period Bagi Orang Yang Telah Monopaus
Dengan mengamalkan MAB, anda tidak akan monopaus di usia yang terlalu awal ia itu sekitar 40an. Biasanya hormon kewanitaan dikeluarkan oleh otak kita dengan aktif pada usia remaja sehinggalah sekitar usia 30an, disebabkan faktor usia, stress dan tekanan hidup, otak kita menjadi kurang berkupayaan merembeskan hormon tersebut untuk badan, jika masalah ini tidak diatasi dengan baik kita menjadi cepat tua dan akhirnya mempercepatkan monopaus, Keadaan ini akan menimbulkan kesan yang tidak baik dalam hubungan rumahtangga. Hubungan seksual juga menjadi tidak harmoni. InsyaAllah mengamalkan MAB masalah tersebut dapat di atasi dengan baik

MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) Untuk Ikhtiar Anak
Biasanya orang yang mempunyai masalah period/senggugut adalah sukar untuk mengandung. berkemungkinan orang seperti ini mempunyai masalah dalaman pada peranakan seperti terdapatnya blocking pada peranakan seperti period tak keluar habis/keputihan. Keadaan seperti ini akan menghalang perjalanan sperma lelaki menuju ke rahim untuk bercantum dengan benih perempuan. Dengan mengamalkan MAB, ianya mengeluarkan blocking tersebut supaya perjalanan sperma menjadi lancar. Dengan itu proses penghamilan akan lancar.

Sesuai Untuk Perempuan Berumur / Warga Emas
MAB ini bukan sahaja untuk wanita muda malah ianya sesuai kepada waita yang berumur 50an ke atas. Bagi golongan berumur/warga emas ianya tidak dapat mengembalikan period lagi, cuma hanya boleh mendapat khasiat2nya seperti melancarkan peredaran darah, memberi tenaga, lawas, menghilangkan kebas2 dan sebagainya.

CARA MAKAN MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) 
1. Bagi yang lepas pantang, mula makan hari ke 44 lepas bersalin

2. Bagi yang merancang sendiri, mula makan pada hari ke 3, 4 atau 5 period.

3. Bagi yang ambil pil perancang ingin bertukar ke MAB, habiskan pil tersebut dan semasa hendak ganti pil, terus ganti dengan MAB dan tak perlu lagi tunggu period.. MAB juga boleh makan bersama pil

4. Bagi yang sedang merancang menggunakan cara IUD, kaedahnya seperti berikut:
i)  Kes yang tidak ada period, dapat MAB boleh terus makan
ii) Kes IUD yang belum expired dan ada period, mula makan pada hari ke 3, 4 / 5 period. Bila IUD sudah expired nanti boleh putuskan sama ada nak teruskan pakai IUD atau MAB sahaja

5. Bagi yang sedang merancang menggunakan Injection, Kaedahnya seperti berikut:-
i)  Kes belum / baru expired, dapat MAB boleh terus makan pada hari ke 3, 4 / 5
ii) Bagi yang tak period, dapat MAB boleh terus makan. Selepas expired injection, boleh putuskan utk terus sambung injection atau MAB sahaja.

6. Makan 1 biji sahaja sekali sehari sama ada pagi / malam setiap hari selama 21 hari. Selepas habis, REHAT selama 7 hari dan selepas itu sambung botol ke 2 dan seterusnya. Contohnya: Jika pil yang terakhir makan hari Sabtu, maka sambung semula botol ke 2 pada hari Sabtu minggu seterusnya. Jika makan pagi, botol ke 2 pun teruskan ambil pagi.. begitu juga jika ambil malam.

7. Bagi kes lupa makan, cara adalah seperti berikut:-
i) Lupa makan waktu malam, pagi esok ambil 1 biji sebagai ganti, jika masih juga lupa, maka malam kena ambil 2 biji sekali.
ii) Lupa makan pagi, malamnya ambil 1 biji sebagai ganti, jika masih lupa, maka pagi esok kena ambil 2 biji sekali.

Peringatan
Utk mengambil MAB bagi merancang keluarga, MAB hanya memberi perlindungan sehingga tempoh 24 jam sahaja. Oleh itu berhati-hati tempoh gap makan supaya tidak melebihi 24 jam, jika syarat ini tidak dipatuhi ianya kurang berkesan utk dijadikan family planning.

Jika sedang makan MAB didatangi period, jangan berhenti, terus habiskan 21 biji dan berhenti selama 7 hari sebelum sambung semula botol seterusnya.

Jika puan2 mematuhi aturan makan ini, insyaallah ianya dapat membantu sebagai kaedah family planning yang berkesan.. selamat mencuba. sekian

Di awal pengambilan MAB ni tidak boleh campur makan dengan ubat / produk berasaskan herba.. dikhuatiri akan menjejaskan kesan MAB..

Tuesday, January 7, 2014

BB PLUS COLLAGEN

BB PLUS COLLAGEN (20 sachets x15g)
HARGA PASARAN : RM180.00
HARGA TAWARAN :
RM170.00 (S/M) / RM175.00 (S/S)
FREE POSTAGE
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN... 
Muka kusam?
Kawan cakap nampak tua?
Sakit sendi?
3 hari nampak kesan, selepas 1 kotak kawan akan jeles, dan 'terpaksa' cakap cantiknyeeee!!!

Kolagen ikan terhidrolisis yang saiz molekul halus, serapan cepat ke sel-sel dan 3 hari dah nampak beza
Rasa ekslusifnya enak seperti Ribena, mudah di bawa dan di sediakan, sangat sesuai untuk semua golongan terutamanya para Professional dan mereka yang sibuk dan 'menyebuk'...hehehe. Untuk yang sakit sendi dan lutut pun boleh. Bukan sahaja muka cantik dan gebusss, badan pun sihat walafiat.

MENGAPA BB PLUS COLLAGEN PILIHAN TERBAIK?
1. Hanya 1 paket (5000mg) sehari
2. Diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi.
3. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia.
4. Mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan.
5. Juga mengandungi ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin.

BB Plus Collagen mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.

DENGAN BB PLUS COLLAGEN :
1. Kulit wajah berseri dan cerah.
2. Kulit lebih anjal dan tegang.
3. Kulit lebih halus dan gebu.
4. Kulit lebih lembab.
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan.
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih.
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari.

RAMUAN UTAMA BB PLUS COLLAGEN :
Kolagen ikan terhidrolisis,  Ekstrak biji anggur, Vitamin C, Inulin, Serbuk jus blackcurrant, Serbuk jus roselle, Serat epal, Isomaltulos, Sukralos

BB PLUS COLLAGEN TANPA GULA DAN KOLESTEROL :
Gula gantian semula jadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

CARA PENGAMBILAN BB PLUS COLLAGEN :
Campurkan 1 paket BB Plus Collagen ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum.
Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

TESTIMONI PENGGUNA BB PLUS COLLAGEN :

Wednesday, January 1, 2014

HARUM MALAM ORIGINAL

HARUM MALAM (250ml)
HARGA PASARAN : RM33.00
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281 
Sesuai untuk kaum Hawa, HARUM MALAM suppliment tambahan untuk kekal sihat dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir period, sesuai diambil ketika period, dalam pantang dan menyusu baby, yg belum kahwin pun boleh..

p/s; Halal jakim dan kkm semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran..  
KANDUNGAN HARUM MALAM :
- Extrak ros
- Extrak sireh
- Buah tin
- Kismis
- Madu
- Goji
- Limau purut
- Strawberry
- Pueraria mifrica
- Kayu serapat
- Buah delima
- Manjakani
- Pueraria lobata
- Senna

KEBAIKAN HARUM MALAM :
- Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
- Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
- Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
- Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
- Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormone
- Mengurangkan tekanan dan tension
- Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
- Menghilangkan bau badan yg kurang menyenangkan.

CARA PENGAMBILAN HARUM MALAM :
1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)
* Wanita Mengandung Dilarang
* Untuk Wanita shj 

submit