TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Tuesday, January 28, 2014

COCOA COLLAGEN POWER PLUS

COCOA COLLAGEN POWER PLUS
1 KOTAK (10 SACHET) : RM18.00
1 SET (3 KOTAK / 30 SACHET) : RM45.00
(harga tidak termasuk kos pos)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281

KEMBALIKAN KEREMAJAAN WANITA DENGAN COCOA COLLAGEN POWER PLUS
Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman.

Koko Pracampuran, adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

COCOA COLLAGEN POWER PLUS MENGANDUNGI:
1. Marine Collagen : Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan  menggebukan kulit
2.  Kacip Fatimah : Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
3.  Lobata : Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
4.  Krimer bukan tenusu : Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
5.  Dextrose monohydrate : Melambatkan proses penuaan
6.  Oligo saccharide : Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan


KEBAIKAN DAN KHASIATCOCOA COLLAGEN POWER PLUS

KHASIAT COCOA COLLAGEN POWER PLUS BAGI YG SUDAH BERKAHWIN:
~  Menjadi SUPER POWER
~  Mengetatkan vagina
~  Yang monopous insyaallah ada pelincir
~  Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem
~  Hubungan suami isteri lebih intim (luar biasa / pempaham la segan lak)
~  Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas, tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.
~  Tambah air susu bg yg menyusu
~  Bantu mengecutkan rahim
~  Repair rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd Cocoa Collagen Power Plus. Sila dptkan rawatan doktor)
~  Membantu mudah lekat (mengandung if dh sampai rezeki insyaallah)
~  Memperbetulkan kitaran haid yg tidak teratur
~  Whole Body bertambah kemas / menarik / reshape
~  Yang peha besar (Cocoa Collagen Power Plus reshape size peha bertambah menarik)
~  Kulit cerah dari dalam
~  Kulit mulus, gebu
~  Merawat Masalah Jerawat
~  Parut jerawat insyaallah hilang
~  Merawat Masalah jeragat
~  Menambah Tenaga / tak letih / tak mengantuk
~  Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
~  Tumit pecah2 bertambah licin
~  Kurangkan masalah rambut gugur
~  Body menggeleber lepas kurus, push up balik
~  Masalah resdung berkurangan 
~  Hormon stabil
~  Perjalanan darah lancar
~  If high water retention, leh turun kg
~  Seimbang berat badan
~  Mengenyangkan
~  Kencing lawas
~  Lebam bawah mata berkurangan
~  Muka glowing
~  Hilang lenguh2 sendi
~  Melancarkan penghadaman
~  Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
~  Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
~  Melambatkan Proses Penuaan

KHASIAT COCOA COLLAGEN POWER PLUS BAGI ANAK DARA:
~  Whole Body bertambah kemas / menarik / reshape
~  Yang peha besar (Cocoa Collagen Power Plus reshape size peha bertambah menarik)
~  Kulit cerah dari dalam
~  Kulit mulus, gebu
~  Masalah jerawat berkurangan
~  Parut jerawat insyaallah hilang
~  Masalah jeragat berkurangan
~  Tenaga/ tak letih / tak mengantuk
~  Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
~  Tumit pecah2 bertambah licin
~  Mengurangkan masalah rambut gugur
~  Naik seri pengantin
~  Body menggeleber lepas kurus,push up balik
~  Masalah resdung berkurangan
~  Hormon stabil
~  Perjalanan darah lancar
~  If high water retention, leh turun kg
~  Seimbangkan berat badan
~  Mengenyangkan
~  Melawaskan Kencing
~  Lebam bawah mata berkurangan
~  Muka glowing 
~  Hilang lenguh2 sendi
~  Lancar penghadaman
~  Merangsang pertumbuhan sel baru / antikedut
~  Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
~  Melambatkan Proses Penuaan

CARA PENGAMBILAN COCOA COLLAGEN POWER PLUS:
Bancuh dengan air panas supaya serbuk benar2 larut, kemudian barulah ditambah air supaya menjadi suam untuk diminum. Seelok2nya setengah jam sebelum sarapan pagi. Boleh juga diambil dua kali sehari pagi dan petang. Tetapi sekali sehari sudah memadai untuk mendapat hasil yang diingini.

Cadangan 1x sehari. Nak 2x pun ok, no problem. Tapi saya selalu ingatkan customer, jgn harapkan Cocoa Collagen Power Plus sebagai 1 program diet, Coz tak semua testimoni dapat penurunan kg. Yang ada high water retention je berjaya. Kalau boleh jangan amik lepas makan. Amik sebelum makan.

Pesanan penting!!
Pastikan byk minum air kosong / masak.. 2 liter – 2.5 liter !!


APA KELEBIHAN KOLAGEN ?
Kajian klinikal telah menunjukkan keberkesanan kolagen dalam :
1) Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan.
2) Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit.

Mari kita lihat kadar penyusutan di bawah :

Jangkaan kadar kehilangan kolagen
* Umur 25 tahun ~ 1.5%
* Umur 45 tahun ~ 30%
Fakta tentang kekurangan kolagen.
Tua sebelum waktunya??? Adakah anda kelihatan lebih tua sebelum waktunya???

Antara tanda-tanda penuaan sebelum waktunya antaranya :-

● Kulit kusam dan tidak sekata.
● Kedutan di wajah
● Tidak bermaya
● Pigmentasi
● Tidak berseri

Kulit akan mula mengendur apabila usia anda meningkat. Ianya terjadi apabila tubuh badan kekurangan collagen.

Kolagen amat penting dalam tubuh kita untuk pembentukan tubuh manusia, kolagen dapat membentuk KULIT, OTOT, KUKU, RAMBUT dan juga TULANG. Penghasilan kolagen mula berkurangan terutamanya selepas usia anda meningkat 25 tahun ke atas.

TOKSIN DALAM BADAN? APA KAITANNYA?
Percaya atau tidak toksin banyak bertapak @ terkumpul di dalam perut terutamanya usus besar. Di sinilah punca segala makanan, zat dan khasiat, ubat2an dan makanan tambahan dan air mula diserap oleh usus dan dihantar ke semua anggota badan.

Masalahnya, antara makanan yang kita ambil mempunyai toksin dan juga ada di antara makanan terperangkap di celah2 usus dan seterusnya bertukar menjadi toksin. kesannya. segala zat. khasiat, ubat2 dan jugak pemakanan tambahan tidak dapat diserap dengan sempurna…. Contoh, ada diantara kita yang makan sampai 2, 3 pinggan tapi belum rasa puas atau kenyang, kenapa? sebab anggota badan masih lagi meminta zat dan khasiat (nutrition). Malangnya nutrition tak dapat sampai ke anggota badan.

Jadi, macam mana nak bagi berkesan? sebelum kita memulakan pengambilan makanan tambahan adalah lebih baik jika kita melakukan proses detoxification, untuk membuang toksik2 dalam badan. Ini termasuk toxic dalam usus besar atau di sebalik lemak.

Cocoa Collagen Power Plus ada peranan ‘men-detox’ …penyingkiran toksid berlebihan dr badan. Mcm mana cara? Melalui air kencing … perpeluhan … najis. Sebab tu tekak kering. Ada proses penyingkiran air masa detox. Bila air disingkirkan … sebab tu kena cover balik air yg hilang 2-3 liter air sehari.

“Salah satu faktor segala ubat-ubatan dan jugak pemakanan tambahan adalah disebabkan terdapatnya toksin dalam badan”.

Nikmati kesedapan Coco panas sambil mendapat kesan hebat dan merawat penampilan anda!


Rasa yang sedap, macam mocca drink: chocolate+coffee. Amat sesuai bagi ibu2 yang sibuk di rumah mahupun ditempat kerja. Memberikan tenaga tambahan dan kesihatan dalaman. Wajah anda tidak akan kelihatan letih, malah semakin berseri2 walaupun keletihan membuat kerja di rumah mahupun di ofis. Semakin anda sihat, pasti sentiasa tenang menghadapi hari-hari yang sibuk bersama keluarga.


SIAPA YANG PATUT MINUM COCOA COLLAGEN POWER PLUS INI
- Wanita yang inginkan kecantikan luaran dan dalaman
- Yang belum dan sudah berkahwin, boleh diambil dari umur 20 tahun ke atas
- Mereka yang sibuk dan inginkan tenaga tambahan
- Ibu-ibu yang lepas bersalin (amat digalakkan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman)
- Ibu-ibu yang sedang mengandung dilarang minum ya, boleh ambil selepas bersalin
- Time period pun boleh minum Cocoa Collagen Power Plus
- Bagi ibu-ibu yang breastfeed, jangan risau.. boleh minum Cocoa Collagen Power Plus   
- Dan yang paling penting ianya merupakan produk HALAL dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan

No comments:

Post a Comment

submit