TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Monday, March 24, 2014

SABUN AL-RAZI HARGA PROMOSI

SABUN AL-RAZI (1 KOTAK ADA 2 PCS)
HARGA PASARAN
RM63.00(S/M) / RM67.00(S/S)
HARGA PROMOSI SEKARANG
RM49.00 (S/M) / RM55.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN 
Mahu kulit segar dan cantik bersih sepanjang hari?
Kurang gemar memakai pelbagai krim muka?
Skincare sedia ada buat kulit tambah bermasalah dan kusam?

Cukup dengan bersabun dengan AL-RAZI dua kali sehari.
Bebaskan kulit wajah dari sebarang cela dengan SABUN AL-RAZI..
Dengan SABUN AL-RAZI anda pasti tampil lebih yakin dengan diri sendiri.

Sabun Al-Razi inovasi dari rahsia turun temurun, dan kini dengan bantuan teknologi terkini, ia diadun lebih sempurna hasil kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk memulihkan pelbagai masalah kulit khusus nya rakyat Malaysia secara alami dan bebas kesan sampingan.

Gunakan tanpa was-was. SABUN AL-RAZI  berdaftar dengan KKM : NOT131103088K

SABUN AL-RAZI MEMBANTU MENGATASI :
* Jerawat / Jerawat Batu
* Bintik-bintik hitam / putih
* Parut jerawat & cela
* Pori-pori terbuka
* Jeragat dan tanda-tanda penuaan awal
* Mencerahkan bahagian muka & badan
* Meratakan tona kulit muka
* Mengurangkan kedutan halus
* Mengawal minyak berlebihan
* Mengekalkan kelembapan kulit
* Membuang parut kecil seperti sel kulit mati 
* Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

RAMUAN ISTIMEWA SABUN AL RAZI :
ALOE VERA / LIDAH BUAYA : Membantu merawat parut jerawat, bekas luka dan mengurangi keradangan kulit. Ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang sunburn kerana terdedah pada sinaran matahari.

MINYAK TEA TREE : Membantu mengatasi kulit berjerawat. Kandungan bahan aktif nya sangat efektif untuk menghapuskan bakteria penyebab jerawat dan mengecutkan jerawat dengan lebih cepat.

OLIVE OIL / MINYAK ZAITUN : Membantu merangsang penghasilan sel-sel kulit yang baru, menanggalkan sel-sel kulit mati dan parut selain melembab dan menghaluskan kulit.

EKTRAK MENTIMUN : Sangat bermanfaat untuk mengatasi kulit kering dan bersisik, kulit yang terbakar akibat berjemur di bawah sinar matahari, menyegar dan melembabkan kulit selain kaya vitamin dan mineral penting untuk kesihatan kulit.

VITAMIN C : Vitamin penting yang mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi.

EKTRAK BAWANG PUTIH : Kandungan bahan aktifnya membantu merawat jerawat batu dengan sangat berkesan serta berupaya melembutkan kulit wajah.

EKTRAK SERAI : Manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka.

CARA GUNA SABUN AL-RAZI :
- Basahkan muka dengan air suam / biasa, gosokkan Sabun Al-Razi pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke wajah selama 2-3 minit sebelum dibilas dan keringkan wajah dengan tuala bersih.
- Gunakan 2 kali sehari secara teratur, pagi dan malam sebelum tidur untuk hasil terbaik.
- Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita serta semua peringkat usia.

- Boleh juga digunakan untuk mandian seluruh tubuh.

TESTIMONI PENGGUNA SABUN AL-RAZI :

Sunday, March 23, 2014

4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT

4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT
HARGA PROMOSI SEKARANG
RM30.00 (S/M) / RM35.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)         
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN 
MAMPU MENGEMPISKAN PERUT!!

BENGKUNG MODEN YG MUDAH DIPAKAI...

PERUT BUNCIT LEPAS BERSALIN?
JEANS KETAT X BOLEH ZIP?
SUKAR NAK KAWAL JUMLAH PENGAMBILAN MAKAKAN?

· TIDAK digalakkan menggunakan 4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT ini bersama-sama dengan krim panas yang lain. (Jika kulit sensitif akan menyebabkan gatal n rashes)
· TETAPI, jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia satu kelebihan untuk anda dan prose kempiskan PERUT akan menjadi lebih cepat

4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT Membantu anda mencapai bentuk badan menawan Digunakan untuk mengempiskan perut dengan kesan yang lebih efektif dari haba infrared. Boleh dipakai pada bila-bila masa.

4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT BOLEH
Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh
Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara
Ada 4 tahap zip boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches – 32/34 inches
Best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor memang keluar dengan effective.. cuba la!!!
Sila pakai waist trimmer dalam keadaan baring, supaya mudah dan senang untuk zip. 
KELEBIHAN 4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT
1. Sesuai untuk saiz pinggang antara 56cm-96cm (fabrik yg digunakan disulami dengan sinaran infrared).
2. Infrared akan bertindak balas dengan lemak-lemak dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yang dapat hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
3. Ketika permulaan pemakaian, dinasihatkan tidak terus menggunakan zip yg paling ketat. Setelah ke 2-3 kali, baru boleh tukar / adjust ke zip lain (supaya zip tidak rosak atau koyak)
4. Boleh digunakan ketika siang hari (sewaktu pergi kerja) dan juga malam hari (ketika tidur) – maksimum 8 jam.
5. Sangat sesuai juga dipakai ketika bersenam SESUAI UTK LELAKI & PEREMPUAN ** Mempercepatkan pembakaran lemak kerana ada infra-red.

CARA UNTUK MEMBASUH 4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT
- Ialah dengan meggunakan air sabun, celup dan gosok secara lembut, bilas dengan air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jangan jemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam 4 Step Shape Slimming Waist Belt itu.
- Untuk yang perut buncit pastikan masa memakai. 4 Step Shape Slimming Waist Belt perlu baring dahulu untuk memudahkan zip.
- 4 Step Shape Slimming Waist Belt boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya 8jam sehari (untuk mendapat kesan yg maksimum)

Saturday, March 22, 2014

CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION SPF50

CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION SPF50 1PCS
CHRISZEN AMPOULE 1 BOTOL
HARGA PASARAN
RM88.00 (S/M) / RM92.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN
Bedak Asas + L-Glutathione = Chriszen Moist Cake
Diformulasikan di Korea

Wajah nampak lembap dan semulajadi!
Inginkan Wajah Semulajadi?
Kulit Wajah Lembap, Halus, Cerah
Kini tiada lagi masalah Muka Berminyak!

CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION
No. 1 Merah Jambu Cerah
No. 2 Merah Jambu 
No. 3 Kuning Langsat 
CADANGAN WARNA CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION
Kulit cerah, pakai no.1
Kulit sederhana, pakai no. 2
Kulit gelap / kuning langsat, pakai no. 3 
KELEBIHAN CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION
- L-Glutathione (Mencerahkan)
- Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
- Kolagen (Menghaluskan)
- Pelembap (Melembapkan)

FUNGSI CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION
- Mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
- Mengandungi Collagen yang berfungsi untuk membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
- Mengandungi Pelindung UV yang berfungsi melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
- Mengandungi Pelembap yang berfungsi melembapkan kulit wajah.
- Membantu menyembunyikan lubang atau parut jerawat muka.
- Mengurangkan masalah kulit muka berminyak.
- Mengandungi NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai di muka.
- Ringan mudah dibawa keluar.

CARA PAKAI CHRISZEN AMPOULE DAN CHRISZEN MOIST CAKE:

TESTIMONI CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION

Thursday, March 20, 2014

SENSUAL PLUS SERUM TERBAIK UNTUK MERAWAT WAJAH ANDA

SENSUAL PLUS SERUM TERBAIK UNTUK MERAWAT WAJAH ANDA
1 box ada 10 botol 
(boleh campur-campur serum)
HARGA PROMOSI: 
RM65 (S/M) / RM70.00 (S/S)
SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
Agent dropship juga dialu2kan... 
Kulit Cantik & Comel !
Anda Kini Lebih Yakin !
Anda Kini Boleh Berjimat !
Anda Kini Kelihatan Awet Muda ! 
Anda Kini Miliki Kuli Licin dan Gebu !
Anda Kini Miliki Kulit Idaman !

14 PILIHAN SENSUAL PLUS SERUM YANG MENARIK:-
1. Hydrating - melembabkan kulit dan untuk keseimbangan kulit. sesuai untuk kulit kering atau berminyak
2. Eye care - menghilangkan eye bag, lingkaran mata hitam
3. Collagen - kolagen supplement untuk kulit yang lebih anjal 
4. Soothing - untuk kulit sensitif 
5. Purifying - untuk kulit berminyak & jerawat
6. Scar - menghilangkn parut jerawat
7. Oxygenating -pembekal oxygen terus ke epidermis kulit
8. Tigthening - mengecilkan pori-pori
9. Vit C - supplement untuk mencerahkan kulit
10. Ligthening - mencerahkan kulit
11. Regenerating – menghilangkan bintik hitam / pigmentasi
12. Anti-wrinkle - mengurangkan kedut
13. Beauty Lifting - untuk kulit yang lebih tegang dan mengurangkan kedut
14. Beauty Shine - memberikan kesan wajah berseri-seri, cerah & glow. Menghaluskan tekstur kulit.

CARA MENGGUNAKAN SENSUAL PLUS SERUM :
Titiskan beberapa drops di tangan dan sapu diseluruh muka selepas pakai toner atau selepas cuci muka.

Boleh digunakan 2-3 kali sehari.
Jika ada beberapa jenis serum, guna dalam masa berlainan, contoh pagi pakai Serum Vit C, malam pakai Serum Ligthening.

Wednesday, March 19, 2014

SET BABIES BLINKS PINKISH WHITENING LYANAZ BEAUTY

SET BABIES BLINKS PINKISH WHITENING LYANAZ BEAUTY
HARGA PASARAN: 
RM85 (S/M) / RM90.00 (S/S)
SOLD OUT

Kesan pengunaan set babies blinks memang dapat mengecilkan pori-pori muka, mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih!!! Membantutkan jerawat, mematikan jerawat, menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit dan mengimbangkan minyak berlebihan!!!

TIADA PENGELUPASAN 
TIADA BAHAN2 TERLARANG!
PRODUK BUMIPUTRA
1 SET PENGGUNAAN 1 BULAN

Apa yang best sangat dengan SET BABIES BLINK PINKISH NI? mesti ada yang tertanya-tanya.

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINKS:
- Mengecilkan pori-pori wajah
- Mencerahkan 5x ganda dari agen pemutih
- Menjadikan kulit cerah + pinkish
- Melicinkan kulit secara maximum
- Membantutkan kenaikan jerawat baru
- Membantutkan pertumbuhan jerawat
- Menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantung pada jenis jeragat
- Melembapkan kulit seperti chewing gum
- Mengimbangkan minyak berlebihan

KANDUNGAN SET BABIES BLINKS:
➟ GLUTACOLL SOAP
➟ ANTIBIOTIC DAY CREAM
➟ MAGIC NIGHT CREAM

GLUTACOLL SOAP:
☆Menghilangkan bintik-hitam
☆Mengecutkan jerawat
- Cuci muka 2 kali sehari pagi & malam menggunakan glutacol soap

TREATMENT MAGIC NIGHT CREAM:
☆Menghilangkan jerawat
☆Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam
☆Menggebu & menghaluskan kulit
☆Mencerahkan kulit seawal 24jam
☆Kulit lebih pinkish & kenyal
☆mengecilkan pori ~ sesuai untuk semua jenis kulit
- Boleh juga disapukan di bibir untuk mendapatkan bibir yg pinkish
- Dari anak gadis seawal 12 tahun boleh untuk menggunakan Babies Blinks Set

ANTIBIOTIK DAY CREAM:
☆Mencegah pertumbuhan jerawat
☆Meresap minyak di muka menjadi lembapan~kulit bebas minyak
☆Mengawal pori-pori dari tersumbat
☆Membuatkan kulit segar & berseri
☆Memberi perlindungan penuh dengan SPF35
☆Sesuai untuk semua jenis kulit ~ sensitif,jerawat,berminyak & kusam

99% KANDUNGAN SET BABIES BLINK MENGANDUNGI:
》Pati ibu putih
》Krim glutathione
》Pati buah berry, susu madu, estrak tomato
Tidak mengandungi HIDROQUINON & MERKURI

BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN SET BABIES BLINKS?
1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.
2. Guna toner (jika ada) untuk menutup pori-pori wajah
3. Pagi : Apply serum guna tangan sikit dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan.
Malam : Apply serum guna kat tangan dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.

TIP
- UNTUK KULIT EXTRA KERING : MIX KAN SIKIT KRIM SIANG DENGAN AIR

- UNTUK KULIT BERMINYAK & BERJERAWAT : MAINTAIN SAHAJA, TP KALAU TERLALU BERMINYAK, KRIM MALAM SELANG-SELANGKAN.

TESTIMONI PENGGUNA SET BABIES BLINKS
 

Sunday, March 16, 2014

DEWY EXTRA WHITENING (SERBUK VITAMIN)

DEWY EXTRA WHITENING 
(SERBUK VITAMIN)
HARGA PASARAN: 
RM85.00 (S/M) / RM90.00(S/S)
NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH              
Agent dropship juga dialu2kan... 

KAMI ADALAH STOKIS SAH DEWY EXTRA WHITENING (SERBUK VITAMIN) 
Dewy membantu mencantikkan dan mencerahkan seluruh kulit muka dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Rasa buah yang sangat sedap dan diadun dengan 3 bahan-bahan SUPER PLATINUM iaitu Bunga Sakura, Buah Camu Camu (kandungan Vitamin C tertinggi di dunia 50X lagi tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax) 
Rahsia Zila Bakarin Putih Melepak
Mahu kulit putih melepak seperti Zila Bakarin??
KELEBIHAN DEWY EXTRA WHITENING (SERBUK VITAMIN)?
TERJUAL 1000 Botol dalam 2 minggu!!!! 
1 Scoop Dewy = 50 BIJI BUAH OREN
Mudah dibawa ke mana sahaja
Rasa yang sedap
Harga yang berpatutan tapi anda dapat KESAN YG HEBAT
Mudah diambil - terus di makan begitu sahaja
Sesuai untuk lelaki dan wanita
Serbuk vitamin dengan 50x vitamin C semulajadi
Formula pencerahan pantas dan hebat!
BOOSTER untuk Produk kecantikan / Supplement - Jika nak cepat nampak kesan makan supplement, tambah SERBUK VITAMIN ke dalam supplement anda.
Melindungi kulit dari sinaran UV
Menghilangkan jerawat
Mengurangkan minyak dimuka
Mencerahkan kulit, mencerahkan melanin kulit
Menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit
Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
Mengurangkan garis-garis halus, meratakan warna kulit
Mengebukan kulit
Menyegarkan kulit agar tidak kusam
Mengurangkan pigmen, mengurangkan parut
Melembutkan kulit
Mengecilkan liang roma agar wajah tampak licin menawan
✔ Mencantikkan kulit disekitar mata agar mata nampak lebih bermaya dan tidak lesu serta lebih berseri
Menguatkan akar rambut (dapat elakkan keguguran rambut yang melampau)
Menguatkan kuku
Menguatkan sendi-sendi
Menyihatkan gusi dan mata 
SIAPA YANG SESUAI AMALKAN DEWY EXTRA WHITENING (SERBUK VITAMIN)?
Wanita dan lelaki 
Ibu Hamil 5 bulan keatas
Ibu yang sedang berpantang dan menyusu 
CARA PENGAMBILAN DEWY EXTRA WHITENING (SERBUK VITAMIN)? 
- Setengah sudu kecil / setengah scoop terus dimakan begitu sahaja 1-2x sehari (rasa manis buah) 
- Mix bersama minuman berperisa seperti jus buah-buahan
- Mix bersama produk minuman kecantikan / kesihatan 
KANDUNGAN SERBUK VITAMIN 1 Botol Berat 80g (1 Botol kegunaan sebulan)

Walaupun botol Dewy kecil, jangan pandang sebelah mata dengan kehebatan kandungan bahan super platinum di dalam Dewy ni. Mengandungi CONCENTRATED VITAMIN C

1 scoop DEWY = 50 Biji Vitamin C

Buah Camu Camu mempunyai kandungan VITAMIN C TERTINGGI DI DUNIA.

Disebabkan kandungannya yang pure dan concentrate, anda tidak perlu kuantiti yang banyak untuk mendapatkan kesan yang hebat. 

DENGAN DEWY Hanya setengah scoop sehari terus di makan cukup untuk anda mendapatkan kulit cerah dan gebu.

Thursday, March 13, 2014

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC SITI SARAH

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC SITI SARAH
1 Kotak (20 sachets x 14grm) 
untuk kegunaan 20 hari
1 Kotak - RM110.00 (S/M) / RM115.00 (S/S)
FREE SHAKER
FREE POS LAJU
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
SOLD OUT
Jom ubah penampilan anda dgn Royal Slim Lishuo Magic.
Terbukti berkesan!
Anda pasti lebih yakin dgn penampilan anda.

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC mempunyai kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia, product ini juga boleh di minum oleh, pesakit darah tinggi, kencing manis, dan ibu yang menyusukan anak

SITI SARAH RAISUDDIN,
AZZA ELITE,
RAJA EMMA,
Mereka dah mula mempercayai kehebatan RSLM yang telah menurunkan berat badan selain melembutkan serta menjadikan kulit awet muda.

Berpuluh-puluh testimoni pengguna berjaya dengan RSLM.
Jangan RISAU, RSLM tidak MERBAHAYA   kerana telah mendapat KELULUSAN KKM dan HALAL.

KESAN PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHOU MAGIC:
Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah.. hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.

KESAN SAMPINGAN SEKIRANYA MENGAMBIL PRODUK ROYAL SLIM LISHOU MAGIC:
1. Menjadi kenyang 8 jam
2. Hari pertama berat dah turun
3. Membuang toksin
4. Melicinkan kulit
5. Membaiki hormon
6. Mengecutkan jerawat
7. Memudarkan jeragat
8. Memutihkan kulit

CARA MINUM ROYAL SLIM LISHOU MAGIC:
1. Campur dengan air biasa 200ml (elakkan menggunakan air panas)
2. Shake-shake sambil menari-nari
3. Ambik sebelum sarapan ( 1 hari sekali )
4. Minum 3 liter air sehari

Perasa epal ada collagen untuk anti aging, boleh nampak result dalam 10 hari if disiplin minum air melebihi 3 liter sehari. Tak perlu berdiet, takda side effect seperti cirit birit, product ada kelulusan KKM.

1 bulan ke 2 bulan, kalau ada perubahan, minum lagi minum lagi… macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan tu. then baru boleh start lemak2 gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat. 

SOALAN BERKAITAN ROYAL SLIM LISHUO MAGIC :
1- Ibu menyusu boleh makan ke? 
Boleh 

2- Kalau ada makan supplement lain boleh minum ROYAL SLIM ke? 
Sebaiknya dijarakkan antara supplement lain 4-5jam. 

3- Darah tinggi boleh minum ke? 
Darah tinggi yang tidak kronik boleh minum :) 

4- Apa bahan utama produk ini? 
Ekstrak apple dan beberapa herba yang lain 

5- Ada kelulusan KKM atau tidak? 
Ada kelulusan dan HALAL. 

6- Berapa lama baru nampak kesan? 
Seawal 10 hari pengamalan ROYAL SLIM 

7- Betul ke berkesan? 
Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3X ganda kuasa membakar lemak. 

8- Ada effect pape ke? 
Xde cirit birit. xde sakit perut cuma peluh sahaja. 

9- Siapa yang boleh consume produk ini? 
Mereka yang berumur 12 tahun dan keatas. 

10- Macam mana nak minum? 
Sebelum sarapan. 1 hari sekali. (nak lagi cepat 2 kali sehari) 

11- Berapa lama boleh makan 1 box? 
1 box ada 20 sachet untuk 20 hari. 

TIPS PANTAS UNTUK KURUS. FIRST AND FOREMOST "ATTITUDE"
Jangan skip waktu makan tau. kena juga makan ape2 pun. Tak makan memang akan kurang berat badan, tapi, hanya berat air sahaja yang hilang, bukan berat "sebenar". Ingat, badan perlukan tenaga. Jangan sebab anda excited nak kurus, smpi xmau makan langsung!

Situp 20 kali sebelum tido. It helps flatten your tummy.hiks. Cer suh cik abg tolong. Mana tau lg bersemangat! Hihi

Drink 3 liters per day. It helps untuk bakar lemak2 anda. samping tuu, jangan lupe royal slim. dia akan kurangkan selera makan,tauu. Sounds good kan?

Please be motivated! Langsing untuk sihat!
yang penting yr mindset. U can do it! yes you can 

TESTIMONI PENGGUNA ROYAL SLIM LISHUO MAGIC:
 Siti Sarah berjaya kurus dgn ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
  Azza Elite berjaya kurus dgn ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
  Raja Emma berjaya kurus dgn ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
SURAT KELULUSAN KKM UNTUK PRODUK ROYAL SLIM LISHUO MAGIC 

submit