TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Thursday, March 13, 2014

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC SITI SARAH

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC SITI SARAH
1 Kotak (20 sachets x 14grm) 
untuk kegunaan 20 hari
1 Kotak - RM110.00 (S/M) / RM115.00 (S/S)
FREE SHAKER
FREE POS LAJU
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
SOLD OUT
Jom ubah penampilan anda dgn Royal Slim Lishuo Magic.
Terbukti berkesan!
Anda pasti lebih yakin dgn penampilan anda.

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC mempunyai kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia, product ini juga boleh di minum oleh, pesakit darah tinggi, kencing manis, dan ibu yang menyusukan anak

SITI SARAH RAISUDDIN,
AZZA ELITE,
RAJA EMMA,
Mereka dah mula mempercayai kehebatan RSLM yang telah menurunkan berat badan selain melembutkan serta menjadikan kulit awet muda.

Berpuluh-puluh testimoni pengguna berjaya dengan RSLM.
Jangan RISAU, RSLM tidak MERBAHAYA   kerana telah mendapat KELULUSAN KKM dan HALAL.

KESAN PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHOU MAGIC:
Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah.. hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.

KESAN SAMPINGAN SEKIRANYA MENGAMBIL PRODUK ROYAL SLIM LISHOU MAGIC:
1. Menjadi kenyang 8 jam
2. Hari pertama berat dah turun
3. Membuang toksin
4. Melicinkan kulit
5. Membaiki hormon
6. Mengecutkan jerawat
7. Memudarkan jeragat
8. Memutihkan kulit

CARA MINUM ROYAL SLIM LISHOU MAGIC:
1. Campur dengan air biasa 200ml (elakkan menggunakan air panas)
2. Shake-shake sambil menari-nari
3. Ambik sebelum sarapan ( 1 hari sekali )
4. Minum 3 liter air sehari

Perasa epal ada collagen untuk anti aging, boleh nampak result dalam 10 hari if disiplin minum air melebihi 3 liter sehari. Tak perlu berdiet, takda side effect seperti cirit birit, product ada kelulusan KKM.

1 bulan ke 2 bulan, kalau ada perubahan, minum lagi minum lagi… macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan tu. then baru boleh start lemak2 gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat. 

SOALAN BERKAITAN ROYAL SLIM LISHUO MAGIC :
1- Ibu menyusu boleh makan ke? 
Boleh 

2- Kalau ada makan supplement lain boleh minum ROYAL SLIM ke? 
Sebaiknya dijarakkan antara supplement lain 4-5jam. 

3- Darah tinggi boleh minum ke? 
Darah tinggi yang tidak kronik boleh minum :) 

4- Apa bahan utama produk ini? 
Ekstrak apple dan beberapa herba yang lain 

5- Ada kelulusan KKM atau tidak? 
Ada kelulusan dan HALAL. 

6- Berapa lama baru nampak kesan? 
Seawal 10 hari pengamalan ROYAL SLIM 

7- Betul ke berkesan? 
Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3X ganda kuasa membakar lemak. 

8- Ada effect pape ke? 
Xde cirit birit. xde sakit perut cuma peluh sahaja. 

9- Siapa yang boleh consume produk ini? 
Mereka yang berumur 12 tahun dan keatas. 

10- Macam mana nak minum? 
Sebelum sarapan. 1 hari sekali. (nak lagi cepat 2 kali sehari) 

11- Berapa lama boleh makan 1 box? 
1 box ada 20 sachet untuk 20 hari. 

TIPS PANTAS UNTUK KURUS. FIRST AND FOREMOST "ATTITUDE"
Jangan skip waktu makan tau. kena juga makan ape2 pun. Tak makan memang akan kurang berat badan, tapi, hanya berat air sahaja yang hilang, bukan berat "sebenar". Ingat, badan perlukan tenaga. Jangan sebab anda excited nak kurus, smpi xmau makan langsung!

Situp 20 kali sebelum tido. It helps flatten your tummy.hiks. Cer suh cik abg tolong. Mana tau lg bersemangat! Hihi

Drink 3 liters per day. It helps untuk bakar lemak2 anda. samping tuu, jangan lupe royal slim. dia akan kurangkan selera makan,tauu. Sounds good kan?

Please be motivated! Langsing untuk sihat!
yang penting yr mindset. U can do it! yes you can 

TESTIMONI PENGGUNA ROYAL SLIM LISHUO MAGIC:
 Siti Sarah berjaya kurus dgn ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
  Azza Elite berjaya kurus dgn ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
  Raja Emma berjaya kurus dgn ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
SURAT KELULUSAN KKM UNTUK PRODUK ROYAL SLIM LISHUO MAGIC 

No comments:

Post a Comment

submit