TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Sunday, May 18, 2014

PERLA CHOCOLATE MILK SERBUK MUTIARA

PERLA CHOCOLATE MILK SERBUK MUTIARA DAN L-CYSTEINE
PUTIH, GEBU, BERSERI
HARGA PASARAN 
1 KOTAK (20 Sachet x 20g)
RM65.90 (SM) / RM70.90 (SS)

NAK HARGA TAWARAN ?????
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN... 

ADA YANG NAK MINUM PERLA COFFEE TAPI TEKAK TAK BOLEH MASUK RASA KOPI KANNN ... nie diaaa.. TERBARU !!!

PERLA CHOCOLATE MILK KESAN BERGANDA DARI PERLA COFFEE DENGAN TAMBAHAN L-CYSTEINE !!!

Khas untuk anda yang tidak menggemari coffee! Anda boleh beralih kepada PERLA CHOCOLATE MILK! Keluaran terbaru daripada IRICH RESOURCES. Di upgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine! Apakah bahan yang dimaksudkan? Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri! Wow! Terbaik bukan! Sedap, murah dan mampu milik!

KANDUNGAN PERLA CHOCOLATE MILK :
Serbuk Mutiara
L-Cysteine Hydrochloride
Calcium
Serbuk Chocolate
Krimer Bukan tenusu
Gula
Ekstrak habbatus Sauda
Ekstrak Betik
Ekstrak Tomato
Vitamin C
Collagen

FUNGSI L-CYSTEINE DALAM PERLA CHOCOLATE MILK :
Untuk pencerahan kulit berganda
Kulit semakin gebu
Melambatkan proses penuaan
Mampu melawan radikal bebas
Meningkatkan sistem imum badan
Mengekalkan kesihatan di tahap maksimum

FUNGSI PERLA CHOCOLATE MILK :
Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Mengurangkan kedutan dan garis halus
Mengecilkan liang pori
Meningkatkan sistem imunisasi badan
Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
Melawaskan sistem penghadaman

CARA PENGAMBILAN PERLA CHOCOLATE MILK :
1. Masukkan 1 sachet Perla Chocolate ke dalam secawan air panas.
2. Kacau dan sedia diminum
3. maksima penggambilan Perla Chocolate adalah 2 sachet sehari dan boleh diamalkan pada bila-bila masa.
4. dinasihatkan minum air masak / mineral / air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

Thursday, May 15, 2014

ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) BERKESAN UNTUK BERAT BADAN MELEBIHI 70KG

ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) BERKESAN UNTUK BERAT BADAN MELEBIHI 70KG
1 KOTAK (20 sachets)
HARGA : RM130 (SM) RM135 (SS)
FREE SHAKER
FREE SERUM
(FREE POSTAGE)
SMS / WHATSAPP 012-4348281
SOLD OUT
Kembar tak seiras ROYAL SLIM LISHUO MAGIC (RSLM), kerja ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) ialah cuci or omputeh ckp detox, ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) sesuai untuk mereka yg lebih berat badan 70kg.., sebab untuk cuci usus yg tersangkut dan berkarat seperti yang sudah lama tidak di flush keluar dari badan, ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) telahpun berada di pasaran, anda akan mendapat white collagen serum dan shaker secara percuma.. tueee diaaa...
  
Dah cuba bermacam-macam produk diet tapi berat tak turun2? Ha… ini merupakan salah satu solution utk korang.. 

FUNGSI ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) :
• Melawaskan sistem pembuangan
• Menyingkirkan toksin dalam badan
• Mencuci usus

Selepas DETOX segala vitamin dan nutrien akan mudah serap masuk dalam tubuh dan apabila kita minum PRODUK SLIMMING terutamanya ROYAL SLIM LISHUO MAGIC (RSLM) penurunan berat badan dan pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih PANTAS dan EFEKTIF.

Pernah dengar tak pasal DETOX?
Ramai menyebut-nyebut pasal DETOX atau dalam bahasa kita dipanggil NYAH TOKSIN. Apa sebenarnya detox ni ye?

Secara normal, hari-hari badan kita akan menyingkirkan toksin melalui peluh, najis dan air kencing. Pembuangan toksin dari badan adalah perlu bagi bagi memastikan tubuh badan kita berfungsi secara normal

DARI MANA DATANG TOKSIN?
Toksin pada badan kita datang samada dari persekitaran atau dari dalam badan kita sendiri. Ia masuk ke dalam badan melalui macam-macam cara seperti :

• UDARA : udara yang mengandungi asap, bahan kimia, racun dan bahan cemar lain disedut masuk ke dalam badan

• MAKANAN/ MINUMAN : makanan atau minuman yang tidak bersih atau dimasak mungkin mengandungi sisa racun, bahan kimia dan sebagainya.

• UBATAN : Ubatan sintetik dan vaksin juga boleh menyebabkan toksin bertambah dalam badan.

• RADIASI : pendedahan terhadap sinar x-ray, bahan radioaktif dan gelombang mikro

• MAKANAN TIDAK HADAM : makanan yang tidak hadam dan tinggal akan usus akan mengalami tindakbalas biokimia dan meracuni tubuh anda dari dalam

• DEHIDRASI dan MALNUTRISI : kekurangan air dalam badan boleh menyebabkan tindakbalas enzim, sistem imun dan saraf yang meracuni sistem manusia

TANDA-TANDA ANDA PERLU DETOX :
• Masalah penghadaman
• Sembelit
• Sakit kepala
• Jerawat
• Penuaan pra-matang
• Letih
• Berat badan berlebihan
• Insomnia

MENGAPA DETOX / MENCUCI USUS PENTING??
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

CARA PENGAMBILAN ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) :
- Ambil satu sachet ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) bancuh dengan 200ml air putih.
- Minum sekali sehari sebelum tidur, (sebelah malam)

UNTUK KESAN KURUS LAGI CEPAT, 
Sebaiknya di ambil bersama ROYAL SLIM LISHOU MAGIC
1 sachet ROYAL SLIM LISHOU MAGIC sebelah pagi
1 sachet ROYAL DETOX PLATINUM sebelam malam

Gambar terbaru Siti Sarah ya darling semua, bermula dgn ROYAL SLIM LISHUO MAGIC (RSLM) 74kg dan sekarang beliau hanya 47kg, Siti Sarah dan Shuib adalah duta RSLM dan Raja Emma adalah duta ROYAL DETOX PLATINUM (RDP). 
PERINGATAN KERAS buat anda diluar sana, untuk mereka-mereka yang mempunyai berat badan kurang dari 70kg, anda tidak disarankan mengambil ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) ya, dengan mengambil ROYAL SLIM LISHUO MAGIC (RSLM) sudah cukup. kerana ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) diambil pada waktu malam untuk membersihkan saluran besar anda, lemak-lemak yang terlalu lama bertahta di dalam badan..

SALINAN SURAT KELULUSAN KKM UNTUK ROYAL DETOX PLATINUM (RDP)
HARGA SET COMBO
ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) + ROYAL SLIM LISHUO MAGIC (RSLM)
1 SET RM220 (SM) RM230 (SS)
AMARAN !!!!
ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) HANYA SESUAI BAGI MEREKA YG MEMPUNYAI BERAT BADAN MELEBIHI 70kg

TESTIMONI PENGGUNA SET COMBO ROYAL DETOX PLATINUM (RDP) + ROYAL SLIM LISHUO MAGIC (RSLM)

Tuesday, May 13, 2014

LADY SECRETZ BUST UP 3X STEMCELL UNTUK PAYUDARA MENAWAN

LADY SECRETZ BUST UP 3X STEMCELL UNTUK PAYUDARA MENAWAN
(30 sachets x 15g)
HARGA PASARAN
1 KOTAK RM180 (S/M) 1 KOTAK RM190 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281
Agent dropship juga dialu2kan...  
LADYSECRETZ BUST UP merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Ia berperisa strawberry yang sangat sedap dan diadun dengan 2 sumber penting iaitu Pueraria Mirifica dan Pueraria Lobata.

BAGAIMANA LADY SECRETZ BUST UP MEMBANTU ANDA MENDAPATKAN DADA IDAMAN :
Menambah saiz payudara.
Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
Mengetatkan vagina.
menghilangkan bau badan dan bau peluh.
Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’.
Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
Menganjalkan kulit yang melendut.
Melambatkan proses penuaan.

8 KELEBIHAN LOBATA UNTUK KECANTIKAN WANITA
Wanita dan kecantikan tidak dapat dipisah. Ada yang sanggup melakukan pembedahan yang menelan belanja yang sangat besar untuk menjadi cantik. Namun tahukah anda bahawa anda boleh cantik secara semula jadi dengan buah ajaib yang dikenali sebagai Lobata?

Lobata adalah sejenis tumbuhan yang kaya dengan Isoflavones, iaitu phytoestrogen yang membantu mengimbangkan dan menyelaras paras hormon wanita. Bahagian yang digunakan untuk tujuan perubatan tradisional ialah akarnya yang berbentuk seperti ubi. Herba ini berkesan untuk membantu antaranya awek muda, membantu melambatkan menopous, membantu merapatkan hubungan suami isteri dan membantu menegang dan mencantikkan payadara serta punggung. 
8 KELEBIHAN LOBATA UNTUK WANITA IALAH :
1. Badan : melangsingkan, melambatkan proses monopous serta menambahkan tenaga.
2. Kulit : menjadikan kulit lebih lembut, muda serta mengebukan kulit.
3. Payudara : menegangkan serta membesarkan payudara.
4. Punggung : menegangkan dan mencantikkan serta membentuk punggung.
5. Vagina : mengetatkan serta menghalang jangkitan dan masalah keputihan. Ia juga dapat melancarkan perjalanan haid.
6. Rambut : menghitamkan serta menggalakkan pertumbuhan.
7. Kepala : mengurangkan migrain.
8. Lain – lain : mengatasi masalah sukar tidur, mengelakkan pertumbuhan kanser serta mengurangkan berat badan dan membekalkan tenaga kepada badan.

Lobata merupakan ramuan utama dalam LADYSECRETZ BUST UP. Ia adalah minuman yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. 

LADY SECRETZ BUST UP ISTIMEWA KERANA :
1. Ia berasaskan Pueraria Mirifica
Anda mesti dah tahu kan, banyak produk yang berasaskan bahan hebat ini. Ia adalah bahan utama untuk membesarkan payudara dengan berkesan.

Tapi tiada produk yang setanding Lady Secretz Bust Up kerana kandungan Pueraria Mirifica adalah yang 10 kali ganda lebih tinggi dari produk lain! Kandungan Pueraria Mirifica yang tinggi pastinya memberi kesan yang berganda pantas!

2. Ia berasaskan Pueraria Lobata
Banyak syarikat yang tidak sanggup menggunakan Pueraria Lobata bergred premium ini kerana kos yang tinggi. 

Jika ada sekalipun, ianya adalah gred rendah dan kuantitinya amat sedikit! Tapi Lady Secretz Bust Up telah diperhebatkan dengan Pueraria Lobata bergred premium ini! 

Ia mempercepatkan kesan pembesaranpayudara anda sehingga 2 kali ganda!

3. Ia mempunyai rasa yang sedap
Kebanyakan produk lain mempunyai rasa yang tidak sedap, anda akan cepat muak jika minum dengan kerap! 

Tapi Lady Secretz Bust Up diformulakan dengan rasa Strawberry yang sangat sedap. Anda boleh minum setiap hari seperti sedang menikmati jus buah strawberry!

4. Ia disahkan HALAL dan SELAMAT
Ini penting kerana banyak produk yang tiada kelulusan dari KKM dan diragui status halalnya.

Tapi Lady Secretz Bust Up diklasifikasikan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai produk makanan di bawah Akta Makanan 1985 kerana tidak mengandungi bahan aktif melebihi 20%. 

Ia adalah berasaskan bahan semulajadi dan diyakini 100% HALAL! Pengilang kami juga telah mendapatkan kelulusan halal dari JAKIM.

5. Kesan awal adalah bergantung pada tindakbalas individu. Tapi secara puratanya, ia mengambil sekitar 30 hari untuk anda lihat kesan yang ketara!

6. Lady Secretz Bust Up diformulakan 100% dari bahan semulajadi tanpa bahan kimia yang merbahaya! Ia telah disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Oleh itu, anda boleh ambil produk ini tanpa sebarang kerisauan!

7. 1 Kotak Lady Secretz Bust Up boleh bertahan untuk 30 hari.

8. Payudara tidak akan kembali mengecil selepas berhanti minum kerana kesan pembesaran yang anda perolehi akan berkekalan walaupun setelah berhenti dari mengambil Lady Secretz Bust Up!

Tapi, adalah disarankan untuk anda ambil Lady Secretz Bust Up ini secara berkala selepas anda dapatkan saiz idaman.

Namun, amalan meminum susu biasa sudah memadai untuk kekalkan saiz payudara anda.

9. Pengilang kami telah mendapatkan kelulusan halal dari JAKIM. Anda boleh ambil Lady Secretz Bust Up tanpa ragu-ragu!

10. Kebanyakan produk lain mempunyai rasa yang tidak sedap, anda akan cepat muak jika minum dengan kerap! 

Tapi Lady Secretz Bust Up diformulakan dengan rasa Strawberry yang sangat sedap. Anda boleh minum setiap hari seperti sedang menikmati jus buah strawberry!

11. Untuk kesan yang optimum, kami sarankan agar anda tidak mengambil minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas.

Ini kerana kandungan kafein yang terlalu tinggi dalam badan boleh membantutkan pembesaran payudara anda.

12. Lady Secretz Bust Up begitu mudah diambil. Hanya perlu bancuh dengan air sejuk dan diminum setiap pagi. Sekali sehari saja.

13. Ia boleh diambil oleh perempuan yang berumur 13 tahun dan ke atas.

14. Ia boleh diambil dengan supplement yang lain tapi ia perlu dijarakkan 3 jam.

15. Apa-apa produk pembesaran payudara adalah tidak sesuai untuk wanita yang hamil. Oleh itu, kami tidak sarankan anda mengambil Lady Secretz Bust Up sekiranya anda sedang hamil.

16. Tidak digalakkan untuk diambil oleh ibu yang sedang menyusukan bayi.

CARA PENGAMBILAN LADY SECRETZ BUST UP :
- 1 sachet sehari, dibancuh bersama minuman kegemaran atau air suam.
- Untuk kesan maksimum, bancuh dalam susu tepung, elakkan teh dan kopi
- Sebaiknya diambil bermula pada hari pertama haid untuk membantu keseimbangan hormon.
- Waktu terbaik ialah sebelum tidur malam.

TESTIMONI PENGGUNA LADY SECRETZ BUST UP :

Monday, May 12, 2014

RADIANCE SIGNATURE WHITENING AND GLOWING SERIES

RADIANCE SIGNATURE WHITENING AND GLOWING SERIES
1 KOTAK (20 SACHET)
HARGA PASARAN
1 KOTAK : RM180 (SM) / RM190 (SS)
NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281
Agent dropship juga dialu2kan...  
Radiance sesuai sangat dengan anda yang nak putih dan gebu di samping khasiat kesihatan yang lain.

KEBAIKAN RADIANCE SIGNATURE :
► RADIANCE SIGNATURE UNTUK KECANTIKAN:
- Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
- Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
- Menjadikan kulit glowing secara natural.
- Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
- Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
- Menghilangkan sel kulit mati.
- Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
- Menghilangkan jeragat.
- Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
- Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
- Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
- Mengecilkan pori-pori.

► RADIANCE SIGNATURE UNTUK KESIHATAN:
- Anti kanser.
- Menstabilkan tekanan darah.
- Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
- Merawat ekzema.
- Merawat imsonia.
- Merawat resdung.
- Merawat penyakit kencing manis.
- Merawat dan mencegah kanser payudara.
- Merawat dan mencuci buah pinggang.
- Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
- Bertindak sebagai Anti-Body.
- Memberikan tenaga serta merta.
- Memberikan tidur yang nyenyak.
- Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
- Menegang dan menganjalkan payudara.
- Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
- Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
- Melawaskan pembuangan.
- Meningkatkan daya ingatan.

► RADIANCE SIGNATURE UNTUK BENTUK BADAN YANG IDEAL
Mengawal berat badan.
Membuang toksin dalam badan.
Meningkatkan kadar metabolisme badan.
Memberikan rasa kenyang.
Mengawal nafsu makan.

KEISTIMEWAAN RADIANCE SIGNATURE :
- Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
- Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. (boleh letak dalam bag.
- Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
- Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
- Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
- 100% natural base.
- Tanpa Sapuan.
- Tanpa Bahan Terlarang.
- 100% Natural Base.
- Produk berstatus GMP
- Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
- Mendapat Kelulusan HALAL

CARA PENGAMBILAN RADIANCE SIGNATURE
- Hanya koyak dan minum.
- 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.
- Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.

UNTUK KESAN TERBAIK :
1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

NOTA :
Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein dan alcohol.
Banyak Minum air putih.

PROSES RADIANCE SIGNATURE :
1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

* Perubahan setiap orang berbeza.            
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik dan hormon individu. 

TESTIMONI PENGGUNA RADIANCE SIGNATURE :

Sunday, May 11, 2014

IBU PUTIH COLLAGEN DRINK TONA KULIT CERAH SEKATA

IBU PUTIH COLLAGEN DRINK : NUTRISI HEBAT DALAM SETIAP BANCUHAN
HARGA PASARAN
1 JAR (500G) : RM70 (SM) / RM80 (SS)
(FREE POSTAGE)
(SORRY SOLD OUT)
KENAPA ANDA PERLU MINUM IBU PUTIH COLLAGEN DRINK ?
- Badan lesu, cepat penat serta kurang betenaga?
- Stress dengan tekanan kerja, tidur pun tak lena?
- Haid tidak teratur, keputihan atau senggugut yang buat anda derita?
- Kulit kusam, berminyak atau kering dimamah usia?
- Ayuh, bekalkan badan anda dengan nutrisi hebat untuk kesihatan dalaman juga luaran, agar hidup lebih ceria dan bahagia!
- Minum ibu putih collagen drink perisa coklat yang sangat lazat setiap pagi dan rasai perubahannya
- Hanya 2 langkah mudah ---> bancuh & minum
- Dalam masa 5 hari anda pasti akan merasai perubahan (minuman kecantikan dan kesihatan)

KHASIAT HEBAT IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :
♥ UNTUK KECANTIKAN : 
► 50% kecerahan ketara dalam masa 1-2 minggu dengan amalan konsisten.
► Tona kulit lebih cerah sekata.
► Memulihkan tekstur kulit yang rosak dan bermasalah.
► Menghilangkan parut serta bintik hitam.
► Memudarkan dan menghilangkan jeragat.
► Mengecilkan pori-pori yang terbuka.
► Kulit lebih cantik bermaya, segar dan anjal berseri.
► Mengecut serta menghilangkan parut jerawat.
► Kulit menjadi lebih lembab, halus dan gebu.
► Merawat kulit kering dan minyak berlebihan.
► Anti penuaan.
► Menguatkan akar rambut dan kuku.

♥ UNTUK KESIHATAN DALAMAN : 
► Membantu mengurangkan gejala resdung.
► Menguatkan sendi-sendi tulang.
► Menghilangkan lenguh-lenguh badan dan sakit urat.
► Memulihkan rekahan tumit kaki.
► Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin.
► Membantu mendapatkan zuriat dengan mengimbang / menstabilkan hormone.
► Tingkatkan pengeluaran susu ibu.
► Mengatasi masalah sengugut, keputihan dan haid yang tidak teratur.
► Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari.
► Mengurangkan kolestrol dan toksin dalam badan.
► Menurunkan berat badan bagi mendapatkan kembali berat ideal.
► Mengempiskan perut buncit.
► Tidur yang berkualiti dan lena.

KANDUNGAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :
MARINE COLLAGEN
GLUTATHIONE
CHOCOLATE POWDER
COCO POWDER

CARA PENGAMBILAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :
- Bancuh 2 sudu serbuk IBU PUTIH COLLAGEN DRINK ke dalam 100ml (1 cawan) air suam).
- Sebaiknya minum sebelum sarapan, masa perut kosong.
- Amalkan minum air bersih secukupnya sepanjang hari.
- 1 JAR TAHAN ~ 3 MINGGU KE 1 BULAN.

** Boleh diminum ibu hamil dan semasa pantang.
** Juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis dan darah tinggi.
** Lelaki juga boleh amal minuman ini.

TESTIMONI PENGGUNA IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :

Monday, May 5, 2014

K-WHITE38 MEMUTIHKAN KULIT DAN MENCANTIKKAN PAYUDARA

K-WHITE38 MEMUTIHKAN KULIT DAN MENCANTIKKAN PAYUDARA
1 KOTAK (20 SACHET)
HARGA PASARAN: RM120.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281
Agent dropship juga dialu2kan... 
TERBARU !! DARI SYARIKAT YANG SAMA MENGELUARKAN K-COLLY SWEET 17

- Suami tegur semua nya dah kendur dan longgar?
- Suami menjeling dan memuji wanita lain yang seksi gebu di depan mata?
- Mahu pikat suami untuk jatuh cinta semula?

Dapatkan produk nutrisi khusus untuk wanita berkahwin atau masih dara yang hebat ini dengan segera!

K-WHITE38 untuk mengencangkan dalaman wanita sejati (ketat, rapat, montokkan payudara dan punggung) serta mencerahkan kulit dari hujung rambut hingga ke hujung kaki selain membentuk semula lekuk badan idaman dengan fungsi dietnya yang tersendiri.

APA ITU K-WHITE38 ?
- K-White38 adalah minuman berkhasiat khusus buat wanita Asia, dengan Revolusi Teknologi Nano Terkini Korea yang mampu memberi kesan sepantas 60 saat pengambilan (dengan izin-Nya).

- Dengan kombinasi bahan-bahan bermutu tinggi seperti Kolagen Sarang Burung, Esen Sakura serta berperisa Coklat mengandungi fitoestrogen semula jadi, Asid Amino, N-Acetyl L-Cysteine (NAC), L-glutamin, Beta Carotene, Habbatus Sauda, Niacinamide Vitamin B3, Serbuk Mutiara dan Hyaluron, ia membantu wanita memiliki kulit cerah berseri dan tona sekata termasuk mencerahkan puting payudara yang gelap / kusam.

- Manakala bagi penjagaan dalaman pula, ia mengandungi ramuan istimewa yang sudah terbukti berkesan dan bertindak secara semulajadi dalam membina jaringan tisu payudara dan punggung serta mengencangkan otot intim wanita seperti Green Papaya, Serapat, Manjakani, Ekstrak Pueraria Mirifica dan Kacip Fatimah.

- Dengan serapan 10X lebih pantas hasil integrasi BIO-Teknologi Terkini, K-White38 adalah minuman pilihan wanita untuk kekal awet muda yang selamat, berkesan dan 100% HALAL! Anda boleh mengamalkannya tanpa ragu2

BAGAIMANA RASA K-WHITE38 INI ?
- RASANYA SEPERTI KOPI + COKLAT !"
- Produk pertama berasaskan habbatus sawda dan coklat gelap (dark choc) di Malaysia!

"Tetaplah Kamu Dengan Al-Habbah Al-Sawda' Ini Kerana Sesungguhnya Ia Mengandungi Penawar Bagi Segala Penyakit Kecuali MATI” - (HR : Al-Bukhari / Muslim)

KELEBIHAN COKLAT GELAP:
Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL
Mengurangkan risiko penyakit jantung
 Coklat gelap dibuat daripada tumbuh-tumbuhan di mana ia mengandungi khasiat daripada sayur-sayuran. Khasiat ini adalah dari flavonoid yang bertindak sebagai antioksidan.

KEISTIMEWAAN K-WHITE38 :
- Memerahkan pigmen / melanin kulit agar kulit menjadi putih kemerahan.
- Mencerahkan bahagian gelap / pelipat badan seperti celah ketiak, peha dan celahan Miss-V.
- Mengurangkan bau badan dan bahagian intim wanita agar kekal segar dan wangi.
- Membekalkan tenaga berpanjangan untuk kecergasan sepanjang hari.
- Meredakan ketegangan / stress.
- Merawat masalah keputihan, lelehan dan lendir faraj berlebihan.
- Menggebu, menghalus dan melembabkan kulit.
- Membantu memerahkan puting payudara agar kembali pinkish mempesona.
- Melambatkan menopause.
- Menganjal, memontok dan menegangkan payudara dan punggung agar terbentuk bulat menggoda.
- Membantu menambahkan saiz payudara yang kecil / leper.
- Mengetatkan Dan Zip "Miss V".
- Awet Muda.
- Mengurangkan kedutan halus, jeragat dan tompok-tompok penuaan awal kulit.
- Membantu mengawal selera makan berlebihan dengan memberi rasa kenyang berpanjangan.

CARA PENGAMBILAN K-WHITE38 :
- Bancuh dan minum 1 sachet pagi sebelum sarapan atau sebelum tidur.
- Bagi yang baru ingin mencuba secara perlahan-perlahan, boleh mulakan dengan setengah sachet pagi dan setengah sachet malam.

P/S :
* Wanita hamil dilarang mengambil K-WHITE38.
* Wanita dalam pantang dan menyusu bayi boleh mengamalkan K-WHITE38.

submit