TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Friday, November 21, 2014

KLOROK CANDY PRODUK PEMUTIHAN KULIT MASA KINI

KLOROK CANDY 
PRODUK PEMUTIHAN KULIT MASA KINI
1 BOTOL : 60 TABLETS
HARGA RM140.00

(SORRY SOLD OUT)
KLOROKCANDY (60,000mg) - 60 tablets
Nak transform jadi putih putih melati? Selalu nak cantik dah try seribu satu cara tapi tak der kesan?

Ni klorok candy dah ada kompem flawless and letopss, kulit yang kering akan menjadi lembab. Yang berminyak pun boleh settle,

Yang ada jerawat?
Hahh tu tak perlu cerita memang akan licin bak kena klorok lantai tu, putih tulus mulus. Tona kulit pun semakin cerah,

ANTARA KELEBIHAN DARI FORMULA KLOROK CANDY :
~ Pencerahan 1 badan dengan sekata seawal 7 hari.
~ Menukarkan pigmentasi kulit gelap, kuning, sawa matang kepada pigmentasi kulit putih kemerahan.
~ Merawat kedutan dan garis halus pada wajah.
~ Melambatkan penuaan / kekalkan awet muda.
~ Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit.
~ Mengembalikan keremajaan kulit dengan menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru.
~ Mengatasi masalah jerawat, mengelakkan liang pori dari tersumbat seterusnya mengurangkan risiko kemunculan jerawat.
~ Membaiki sistem pencernaan dan membuang toksin dalam badan sekaligus mengawal obesiti
~ Mengawal keguguran rambut, merawat kuku dan berupaya mengalakkan pembentukan tulang dan rawan yang sihat.
~ Merawat ekzima, psirosis, parut chicken pox dan masalah kulit sensitif.
~ Mengatasi masalah jeragat dan parut di semua bahagian kulit.  

~ Membantu mengawal kolestrol dalam darah.

KANDUNGAN DAN BAHAN AKTIF DALAM KLOROK CANDY :
Astaxanthin, argan extract, acai berry extract, apple stem cell, L-glutathione, vitamin A C E, pearl powder, red snapper collagen (500mg), maltose jelly, dextrose anhydrous, lutein 
CARA PENGAMBILAN KLOROK CANDY :
- 1 botol 60 biji 
- Dalam 1 botol ada 3 perasa: grape, apple, strawberry
- Kunyah / Kemam sahaja
- Ambil ketika perut kosong di waktu pagi sebelum sarapan / malam sebelum tidur
- Sehari min 2 biji, max 5 biji

TESTIMONI PENGGUNA KLOROK CANDY :
PELAWAK SHUIB SEPAHTU MENJADI PENGGUNA KLOROK CANDY 
PENYANYI SITI SARAH MENJADI PENGGUNA KLOROK CANDY 



No comments:

Post a Comment

submit