TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Thursday, December 31, 2015

AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD MURAH

AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD
1 JAR : 900 GRAM
HARGA PASARAN : RM170.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281  

PREVENTION. WHITENING. ANTI AGING. TRUSTED BRAND

TERBARU! KULIT PUTIH DALAM MASA YANG SINGKAT DENGAN AURAWHITE GOLD COLLAGEN BERPERISA ANGGUR SEGAR YANG LAZAT.

Aurawhite Collagen Tripeptide Gold memberi tiga kali pencerahan kulit, anti penuaan dan melembapkan kulit.
Keberkesanan pencerahan kulit, mengawal pigmentasi, kulit kusam dan masalah kulit.
Kebaikan produk ini memberi ramuan eksklusif dengan bahan spesifik terpilih dengan Aurawhite Tech Complex untuk mengawal enzim penyebab penghasilan melanin.

Aurawhite Collagen Tripeptide Gold ini formula terbaru yang memberi kesan cepat, jerawat kecut, muka tak kering yang best lepas bangun tidur badan rasa segar dan bertenaga.

KEBAIKAN AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD
► Membaik pulih struktur kulit
► Kulit lebih cerah, anjal, gebu dan lembap
► Mengurangkan garisan halus dan kedutan
► Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
► Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
► Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
► Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
► Meningkatkan penghasilan susu ibu
► Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
► Mengatasi masalah lenguh badan
► Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.

KANDUNGAN BAHAN DALAM AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD
Ramuan Aurawhite Tech Complex mengandungi vitamin, campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan), tripeptide kolagen, astaxanthin, minyak zaitun, ekstrak biji anggur dan rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit dan kulit cerah bersinar.

BAHAN UTAMA AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD
BLUEBERRY, SAKURA, VITAMIN E, OLIVE OIL, ALOE VERA, CRANSBERRY, ELASTIN, GRAPE SEED, ROSE HIPS, ASTAXANTHIN, TOMATO, TRIPEPTIDE COLLAGEN

CARA PENGAMBILAN AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD
Campurkan 2 scoops Aurawhite Collagen Tripeptide Gold ke dalam 120ml air sejuk ke dalam shaker dan goncangkan, sedia untuk di minum.
Amalkan dua kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Untuk Kesan optimum amalkan ketika perut kosong.
Rasanya memang sedap seperti kita minum buah anggur yang segar.

TESTIMONI PENGGUNA AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD
 
 

Wednesday, December 30, 2015

DIAN VITAMIN C & E EXTRA PEARL

DIAN VITAMIN C & E 
EXTRA PEARL BY DIAN PIXY
1 BOTOL : 30 TABLET
HARGA : RM45.00
(TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN)

BERMINAT ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

NEW PACKING & NEW FORMULA DIAN VITAMIN C & E EXTRA PEARL
PACKING BARU LEBIH MURAH. LEBIH SENANG!! MALAH TELAH DITAMBAH SERBUK MUTIARA 550MG. BERFUNGSI UNTUK MENGGANDAKAN PROSES PENCERAHAN KULIT!! 

Kesan awal dapat merawat masalah jerawat, parut muka dan badan, kulit berminyak, resdung, eczema dan strectch mark. 

KELEBIHAN DIAN VITAMIN C & E EXTRA PEARL:
- Lebih sedap, ada tambahan serbuk mutiara / pearl booster untuk lebih cepat cerah.
- Extra Pearl akan membuat vitamin di serap lebih cepat.
- Kulit lebih glowy dan berseri.
- Mempercepatkan penumbuhan sel kulit baru.

DIAN VITAMIN C & E EXTRA PEARL JUGA :
► Mempunyai 6000mg whitening collagen
► Vitamin ini meggunakan collagen ikan tilapia
► Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable. Sedap
► Produk Bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP 
► No Gelatin dan semestinya HALAL dan selamat.
► Mempunyai kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan.

SIAPA YANG SESUAI AMALKAN DIAN VITAMIN C & E EXTRA PEARL:
► Sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas.
► Wanita hamil dan ibu yang menyusu boleh amalkan.
► Lelaki dan perempuan boleh amalkan.

DIAN VITAMIN C & E EXTRA PEARL BERKESAN UNTUK :
√ Masalah parut jerawat
√ Masalah kulit jerawat
√ Melembapkan kulit
√ Mencerahkan kulit
√ Menyerikan wajah
√ Merawat resdung
√ Merawat enzima
√ Mencantikkan dan mencerahkan kulit seluruh badan
√ Boleh dimakan oleh ibu mengandung
√ Halal dan kilang bertaraf GMP

ANTARA BAHAN DALAM DIAN VITAMIN C & E EXTRA PEARL:
1000MG VITAMIN C DARIPADA OREN :
- Menyinkirkan toksik dalam badan
- Melancarkan sistem perkumuhan
- Merawat jerawat, jeragat dan parut 

1000MG VITAMIN E DARIPADA MAQUI BERRY :
- Sangat tinggi khasiatnya
- Melembapkan kulit
- Mencegah kanser

2000MG PURE COLLAGEN DARI IKAN TALAPIA :
- Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
- Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
- Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
- Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia

2000MG GLUTATHIONE :
- Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
- Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut

550MG SERBUK MUTIARA :
- Untuk menggandakan proses pencerahan kulit
- Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan mineral.
- Kandungan yang paling bermanfaat 20-22 jenis asid amino, termasuk 10EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup).

CARA PENGAMBILAN DIAN VITAMIN C & E EXTRA PEARL:
1 biji sehari selepas makan ATAU 2 biji sehari untuk kesan yang lebih cepat
Tablet boleh di hisap atau di telan

TESTIMONI PENGGUNA DIAN VITAMIN C & E EXTRA PEARL:

Monday, December 28, 2015

GARCINIA CANDY MURAH

GARCINIA CANDY KURUSKAN BADAN
1 BOTOL : 30 TABLET
HARGA PASARAN : RM190.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Garcinia Candy produk supplement kuruskan badan yang pertama dalam bentuk gula-gula..!! Tidak perlu bancuh Tidak perlu telan. Sambil-sambil buat kerja pun boleh kemam, rasa pun sedap.

Tiada masa untuk bersenam?
Produk kurus sedia ada tidak menjadi?
Diet tidak menjadi?
Jom cuba Garcinia Candy.

GARCINIA CANDY
"DAHLAH BERKESAN...SEDAP PULAK TU...MCM GULA GULA HANYA KUNYAH DENGAN SENANG HATI PUN BOLEH KURUS"

KELEBIHAN GARCINIA CANDY : 
Kesan ketara seawal 1 minggu. 
Menghentikan selera makan.
Menyekat pertambahan berat badan.
Membaiki sistem penghadaman.
Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi.
Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda.
Menghalang pembentukan lemak berlebihan. 
Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak.
Membuang toksin dalam badan.
Tiada masalah kulit menggelebeh.
Tanpa perlu bersenam 
Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus).

KHASIAT GARCINIA CAMBOGIA
Buah Garcinia Cambogia ini sebenarnya juga dikenali sebagai asam keeping atau asam gelugur dan hanya dapat didapati di kawasan Asia Tenggara dan Afrika sahaja. Ekstraknya yang paling bagus ialah di kulit buah itu sendiri.

fungsi utama Buah Garcinia Cambogia ialah:
Dapat mengurangkan selera makan seseorang.
Mengawal perkembangan proses pembakaran lemak di dalam badan.
TAHUKAH ANDA! Garcinia Cambogia antara kandungan utama Garcinia Candy.

CARA PENGAMBILAN GARCINIA CANDY :
Ambil 2 biji sebelum sarapan
Hanya perlu KUNYAH KUNYAH
Perisa Avocado yang sangat sedap

TESTIMONI PENGGUNA GARCINIA CANDY :
 
 

Friday, December 25, 2015

AURA WHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE

AURA WHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE 
HARGA PASARAN : RM120.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Aura White 24K Gold Platinum Skincare merupakan produk yang mengutamakan menyelesaikan masalah kulit kendur dan garis halus, membuat muka kelihatan 'V'shape dan dalam masa yang sama wajah pengguna akan menjadi lebih cerah berseri dan tidak kusam lagi. Kulit putih dan tegang secara semulajadi tanpa suntikan botox.

KELEBIHAN AURA WHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE 
> Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit.  
> Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah. 

SET AURA WHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE  MENGANDUNGI :
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)

24K GOLD PLATINUM SOAP (anti aging & whitening) (NOT 141204184K)
Sabun gabungan hablur emas 24K dan Platinum menggunakan teknologi nano telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus. Ianya memberikan penyerapan sempurna pada wajah.

Ia dapat membantu mengurangkan kedutan, garis halus, mencerahkan serta melembabkan kulit. Di perkayakan dengan serbuk emas tulen yang membekalkan kolagen untuk kulit.

CARA PENGGUNAAN: Gosok sabun sehingga keluar buihnya dan dengan lembut urut muka dengan putaran membulat. Biarkan 30 saat dan bilas dengan air bersih.

FACE TONER (NOT 141204183K)
Penyegar wajah membantu menyegarkan kulit serta memberi tona kulit sekata, mencerahkan kulit dan menutup pori-pori pada wajah supaya kulit lebih sihat. Diperkaya dengan vitamin yang menyokong penghasilan kulit baru.

CARA PENGGUNAAN: Selepas mencuci wajah. Gunakan kapas muka titiskan toner dan ratakan ke seluruh wajah serta leher.

24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
Pure emas tulen membantu sel-sel kulit, menganjalkan serta menegangkan kulit dan anti penuaan serta mencegah kulit kendur.

CARA PENGGUNAAN: Selepas pakai toner baru sapukan 24K Pure Gold Essence ke seluruh muka dengan cara sapuan ke atas. Digunakan pada siang hari dan malam.

DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
Dari kombinasi enzim pelbagai ekstrak. DD Foundation sebagai pelindung sinaran UV serta gantian bedak asas yang tidak melekit, menjadikan kulit anda bersinar, cerah dan tidak berminyak sepanjang hari.

CARA PENGGUNAAN: Selepas ratakan 24K Pure Gold Essence kemudian sapukan DD Foundation, ratakan pada wajah anda biarkan ianya meresap. Ia melindungi cela kulit dan akan mengikut tona kulit anda. Sesuai untuk semua jenis kulit.

NIGHT CREAM (free)
Membantu mencerahkan kulit, menghilangkan jeragat dan bintik-bintik hitam.

CARA PENGGUNAAN: Pada malam hari selepas 24K Pure Gold Essence, sapukan sapuan nipis krim malam pada wajah anda.

3D SHEET MASK (free)
Membantu mencerahkan kulit dan menegangkan kulit

CARA PENGGUNAAN: Untuk sekali penggunaan sahaja. Buka dan letakkan pada wajah sebelum tidur. Biarkan 30 minit dan buang mask tersebut. Bilas wajah dengan air bersih.

CARA PENGGUNAAN AURA WHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE  
PADA WAKTU SIANG
Bersihkan wajah dengan 24K Gold Platinum Soap.
Kemudian titiskan Face Toner pada kapas muka dan sapu rata pada wajah.
Sapukan 24K Pure Gold Essence.
Akhir sekali sapukan DD Foundation sebagai alas makeup.

PADA WAKTU MALAM.
Bersihkan wajah dengan 24K Gold Platinum Soap.
Kemudian titiskan Face Toner pada kapas muka dan sapu rata pada wajah.
Sapukan 24K Pure Gold Essence.
Akhir sekali sapukan Night Cream.

TESTIMONI PENGGUNA AURA WHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE 
 
 

Wednesday, December 23, 2015

PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI MURAH

PERLA KING 1000,000MG 
SERBUK MUTIARA ASLI NO 1 MALAYSIA
1 BOTOL : 30 SACHET
HARGA PASARAN : RM150.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

KINI FENOMENA SERBUK MUTIARA SEDANG MELANDA!!
🌸🌸 PERLA KING menggunakan serbuk mutiara dari Filipina bukan Cina tau. Paling penting, dos paling tinggi 1,000,000mg untuk keberkesanan maksimum!

Kesan hebat, 3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan dengan PERLAKING. Kulit makin cerah, gebu dan anjal. Masalah kulit pon boleh hilang tau. 100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina. Dijamin tiada racun merbahaya.

KELEBIHAN PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA:
Antikedutan dan awet muda.
Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam.
Menyembuhkan ruam dan eczema.
Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi.
Mencerahkan kulit.
Perlindungan matahari.
Menggalakkan pertumbuhan kulit baru, menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit.
Menguatkan folikal rambut.
Meningkatkan daya ingatan.
Menguatkan antibodi dan imun badan.
Jerawat kecut.
Merangsang peredaran darah.
Mengurangkan tahap kolesterol.
Menguatkan tulang dan meningkatkan kepadatan tulang.
Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran.
Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, Jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori.
Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang.

======================
Tiada pantang
Kesan cepat seawal 3-7 hari
100% asli dan selamat
GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!
======================

BAHAN UTAMA DALAM PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA

CARA PENGAMBILAN PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA
Koyakkan sachet dan terus dimakan.
Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan.

TESTIMONI PENGGUNA PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA
 
 
 

Friday, December 18, 2015

BEAU MAMA UNTUK IBU MENGANDUNG DAN BAYI

BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY
SUPPLEMENT UNTUK 
IBU MENGANDUNG DAN BAYI
1 BOTOL : 30 TABLET
HARGA PASARAN : RM59.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Inginkan kulit cantik, ketika hamil??
Inginkan anak dalam kandungan sihat dan genius??
Pastinya anda perlu memilih BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY!!
Produk pilihan WAWA ZAINAL & ERIN MALEK ketika hamil dan juga selepas kelahiran bayi!!
Mommy Cantik Baby Genius!!

BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY menfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit ibu dan bayi serta perkembangan minda dan tumbesaran bayi seawal dari dalam kandungan. Formulasi baru yang menjanjikan kesan yang maksima kerana BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY menggabungkan ekstrak makanan terbaik untuk ibu dan bayi.

KANDUNGAN DALAM BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY:
OLIVE LEAF
 Membantu memutihkan kulit ibu 
 Menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat (bebas dari masalah kulit) 
 Mengatasi masalah 'stretch mark' ketika mengandung 

OMEGA 3
 Bagus utk perkembangan sistem imune ibu & bayi
 Bagus utk perkembangan minda bayi

AVOCADO
 Mencegah morning sickness/loya ibu ketika mengandung
 Menstabilkan paras gula dalam darah
 Mengawal paras kolestrol 

KURMA
 Makanan sunnah terbaik
 Sumber tenaga terbaik buat ibu semasa mengandung
 Membantu menambahkan susu ibu 

BROKOLI
 Sumber asid folik semulajadi yang membantu perkembangan bayi dalam kandungan
 Membantu menjadikan kulit dan rambut ibu bersinar dan sihat
 Menguatkan tulang ibu dan bayi
 Kaya dengan zat besi dan asid folik yang membantu mengatasi masalah anemia

GOLONGAN YANG SESUAI MENGAMALKAN BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY :
Wanita mengandung
Wanita berpantang
Wanita yang menyusukan bayi
Wanita yang menginginkan zuriat

KELEBIHAN BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY:
 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat
 Mengatasi masalah STRECH MARK ketika mengandung
 Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang
 Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi
 Mencegah Morning Sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol
 Membantu memperbanyakkan susu ibu/Milk Booster kepada ibu yang menyusukan bayi

CARA PENGAMBILAN BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY :
 Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan yang maksima
 Boleh di ambil bila-bila masa sebelum/selepas makan
 Digalakkan minum air putih 2 liter sehari untuk membantu proses pencerahan
 Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu bergantung kepada hormon seseorang

TESTIMONI PENGGUNA BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY:
 
 
 

Monday, December 7, 2015

SECRET HAWA HYGIENE WASH

SECRET HAWA HYGIENE WASH
1 Botol : 120ml
HARGA PASARAN : RM69.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Masalah keputihan? Miss V gatal? 
Miss V kekeringan? Bau kurang menyenangkan? 
Luka selepas bersalin? Hitam dan gelap? Kusam?
Miss V Longgar? Suami semakin menjauh?
Nak kembalikan NIKMAT seperti GADIS?
SECRET HAWA HYGIENE WASH adalah rahsianya!!

Secret Hawa Hygiene Wash yang pertama di Malaysia menggunakan Manggis @ Ratu Buah @ Mangosteen Extract yang mempunyai anti-oksidan paling tinggi dan berupaya mengawal kebersihan MISS V daripada jangkitan kulat dan bakteria dari terus membiak dan membawa kepada permasalahan kewanitaan seperti keputihan, MISS V berbau dan gatal-gatal pada MISS V.

KANDUNGAN DALAM SECRET HAWA HYGIENE WASH
Deionised Water, Glyserin, Ekstrak Mint, Lidah Buaya, Manjakani, Akar Serapat, Kacip Fatimah, Daun Sireh, Ektrak Manggis, Ekstrak Pegaga, Garam, Kolagen, Vitamin C, Vitamin E, Ektrak Likoris, Glyegmhetimic, Cocoamidopropylamine Oxid.

KEBAIKAN DAN MANFAAT SECRET HAWA HYGIENE WASH
 100 % dari bahan semulajadi dan tiada bahan kimia membahayakan
 Mencegah dan merawat kekeringan MISS V
 Merawat luka lepas bersalin atau luka semasa bercukur
 Membantu mengebukan dan menghaluskan kulit serta menganjalkan bibir MISS V
 Mengetat dan merapatkan otot MISS V
 Meningkatkan keinginan seksual suami isteri
 Mengekalkan kesimbangan pH MISS V
 Meningkatkan keyakinan dan kesegaran sepanjang hari
 Mencerahkan kulit sekitar MISS V
 Mengandungi Vit C dan Vit E
 Wangi, sejuk dan berangin
Berupaya merawat jangkitan kulat, bakteria pada MISS V yang menyebabkan masalah seperti keputihan, bau busuk, kegatalan, lendir, ruam, MISS V gelap dan kusam serta merawat bibir MISS V kembali “pinkish”
 LULUS KKM

GOLONGAN YANG SESUAI MENGGUNAKAN SECRET HAWA HYGIENE WASH
 Remaja seawal 10 tahun
 Ibu mengandung
 Wanita lepas bersalin
 Sesuai untuk wanita aktif sukan
 Wanita Yang bekerja 8-12 jam sehari
 Wanita yang kerap kencing
 Wanita yang ada masalah keputihan
 Wanita yang Miss V gelap
 Wanita yang mahu menjaga kebersihan Miss V
 Wanita yang gatal gatal pada Miss V
 Isteri yang mahukan hubungan yang harmoni

CARA PENGGUNAAN SECRET HAWA HYGIENE WASH
Sapukan dan ratakan pada Miss V dan biarkan selama beberapa saat sebelum dibilas dengan air yang bersih
Guna sebanyak tiga kali sehari atau lebih
 Penggunaan 2-3 kali sehari semasa mandi sudah cukup untuk merawat masalah kewanitaan seperti keputihan, Miss V berbau, gatal2, sekitar Miss V gelap dan kusam
 Amat sesuai digunakan waktu datang bulan, ini kerana waktu itu akan ada banyak kuman dan bakteria yang mudah membiak
 Rasa "cooling effect" yang best dan wangi
Ramuannya yang likat dan berkesan menghalang bakteria dari membiak

TESTIMONI PENGGUNA SECRET HAWA HYGIENE WASH
 
 
 

submit