TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Sunday, March 15, 2015

COOL HIJAB RAHSIA KESEGARAN RAMBUT WANITA BERTUDUNG

COOL HIJAB RAHSIA KESEGARAN 
RAMBUT WANITA BERTUDUNG
1 BOTOL : 30ml
HARGA PASARAN : 
RM90.00

(SORRY SOLD OUT)
Selain dari kecantikan kulit, wanita juga mementingkan kecantikan rambut. Yelah agak-agak kita sebagai kaum perempuan boleh duduk senang ke kalau rambut kelemumur, keguguran rambut, rambut berbau, rambut beruban atau lebih teruk lagi bila bertudung. Kepala rasa sakit dan panas.

Cool Hijab sememangnya dicipta khas untuk wanita bertudung bagi melindungi rambut dan kulit kepala ketika lama bertudung. Sejuk, wangi dan sihat untuk rambut. Malah untuk memastikan wanita bertudung sentiasa dalam keadaan selesa dan berkeyakinan.

Cool Hijab ini merupakan sejenis serum rambut terbaru dalam pasaran.
Hanya pamkan sekali atau dua ke tapak tangan dan ratakan ke dasar rambut iaitu ke kulit kepala dan terus pakai tudung. Senang je kan?

Sesuai namanya, Cool Hijab ni memberi kesan sejuk dan berangin semasa dipakai. Serum Cool Hijab ni memang 'memegang' rambut supaya rapi je walaupun dalam tudung. Tak perlula sentiasa nak betul2kan tudung.

Selain menyejukkan kulit kepala, Cool Hijab ini berbau wangi. Ia menghilangkan bau hapak rambut akibat kelembapan peluh dan rambut yang tidak dikeringkan dengan betul selepas mandi. Jadi kita akan rasa lebih yakin.

MASALAH RAMBUT BERBAU memang takkan lari terutamanya bagi wanita yang bertudung. Bila seharian memakai tudung di tambah pula jika mereka yang kerab berpeluh di bahagian kepala adakala boleh mengundang masalah rambut berbau / hapak.

Walaupon di pasaran banyak mengeluarkan produk untuk penjagaan rambut, seperti contoh shampoo yang di khaskan untuk mereka yang bertudung, kadang-kadang tak banyak membantu untuk mengurangkan masalah tersebut.

ADA MASALAH RAMBUT TAK?
Dah buntu nak pakai apa lagi nk bagi nampakkan rambut menawan dan sihat. 
ADA MASALAH RAMBUT SEPERTI:
- Rambut bercabang 
- Rambut gugur
- Rambut rasa panas 
- Kelumumur
- Kepala Migrain dan stress

ANDA PASTI TERUJA DENGAN COOL HIJAB SEBAB :
Rasa sejuk selepas 15 saat memakai
Wangi rambut bertahan selama 24 jam
Boleh digunakan sebanyak 120 kali semburan
Menggunakan bahan yang halal dan berkualiti
Kepala akan sejuk bila berpeluh
Minyak tidak melekit dan cepat serap
Lulus KKM : NOT141000693K 
KELEBIHAN COOL HIJAB :
Menyejukkan kepala dan rambut ketika bertudung. 
Menghilangkan bau hapak pada rambut.
Melembutkan rambut.
Mengurangkan kelemumur.
Mengelakkan kegatalan pada kulit kepala.
Memperbaiki rambut yang rosak dan bercabang.
Menggalakan pertumbuhan rambut baru.
Melegakan sakit kepala dan migraine.
Memberi kesegaran kepada minda dan stress.
Merawat kulit kepala yang berminyak atau kering.
Menguatkan akar rambut.
Mengelakkan tudung dari kotor berminyak.

KANDUNGAN COOL HIJAB :
Enrich Virgin Olive Oil, Jojoba Oil, Aloe Vera Oil, Peppermint Oil, Aleurites Moluccana Oil, Melaleuca Leucandendra Oil

Walaupun kandungan Cool Hijab kebanyakan dari minyak tapi jangan risau, ia langsung tidak melekit dan cepat menyerap pada kulit dan rambut. Kesan Cool Hijab boleh dirasai dalam masa 15 saat sahaja. Cepat kan? Bau wangi akan bertahan selama 8 jam malah sehingga 24 jam pun boleh.

Bila nak pakai mesti pastikan rambut dalam keadaan kering.
Tips dari saya, pastikan rambut dikeringkan secara semulajadi, elakkan bungkus dengan tuala.

CARA PENGGUNAAN COOL HIJAB :
1. Picitkan serum Cool Hijab ke tapak tangan. Dua atau lebih mengikut panjang rambut.

2. Jangan gosok terlalu lama pada tapak tangan. Terus sapu pada rambut sehingga kena kulit kepala serta dahi, belakang telinga dan belakang leher. Elakkan dari terkena mata kerana serum Cool Hijab mempunyai herba rawatan rambut.

3. Kemudian sikat rambut dengan rapi dan boleh pakai tudung dengan selesa bagi wanita.

4. Guna 2 kali sehari pada waktu pagi dan sebelum tidur. Boleh Shampo rambut sekurang-kurangnya 2 atau 3 minggu sekali.

SOALAN DARI BAKAL PENGGUNA COOL HIJAB :

Berapa kali semburan Cool Hijab yang saya perlu guna?
Satu tekanan semburan sudah mencukupi tetapi jika rambut anda tebal dan panjang disyorkan guna 2 atau 3 semburan.

Adakah saya perlu shampoo rambut dahulu sebelum guna serum Cool Hijab?
Itu adalah sebaik-baiknya dimana anda cuci dahulu rambut sebelum guna bagi menanggalkan kotoran dikulit kepala dan rambut.

Berapa lama dapat rasa bila memakai Cool Hijab?
Anda akan dapat merasai kedinginan sejuk Cool Hijab di kepala dan rambut anda selepas 15 saat menggunakannya.

Berapa lama kedinginan dan wangian Cool Hijab akan bertahan selepas pakai?
Cool Hijab sememangnya dicipta untuk wanita berhijab atau bertudung. Dingin akan sentiasa berada didalam tudung. Jika dalam keadaan panas, kepala akan berpeluh. Apabila peluh bercampur Cool Hijab, kepala akan kembali sejuk dingin. Bau wangi akan bertahan selama 8 jam malah sehingga 24 jam.

Kenapa rambut saya masih ada yang gugur?
Ini merupakan perkara biasa pada awalan bagi sesetengah orang yang mempunyai masalah rambut gugur. Cool Hijab akan merawat pada akar rambut yang gugur dan menggantikan semula pertumbuhan rambut kerana Cool Hijab juga mempunyai vitamin rawatan rambut.

Adakah kulit kepala dan rambut akan rasa melekit?
Tidak sama sekali. Cool Hijab menggunakan Virgin Enrich Olive Oil dan bahan yang tidak akan berminyak dan melekit malah anda akan dapati tapak tangan anda tidak akan berminyak dan melekit. Tudung anda juga tidak akan kotor dan berbau hapak.

Adakah saya boleh menghidu bau Cool Hijab?
Boleh dan sangat digalakkan. Ia akan membantu meringankan kepala dari stress dan migrain.

Berapa kali saya boleh menggunakan Cool Hijab dalam sehari?
Sehari satu kali pada waktu pagi sudah mencukupi. Tiada masalah juga menggunakan pada waktu pagi selepas mandi dan pada waktu malam sebelum tidur.

Adakah Cool Hijab hanya sesuai untuk wanita berhijab sahaja?
Walaupun Cool Hijab fokus kepada wanita berhijab tetapi ia tiada masalah untuk dipakai oleh wanita tidak bertudung, lelaki yang bertopi, lelaki berserban, malah yang menggunakan helmet. Tak ada rambut pun boleh pakai.

Berapa kali semburan untuk 30ml Cool Hijab?
Sebanyak 120 kali semburan dari 30ml Cool Hijab dan boleh digunakan selama sebulan.

Adakah Cool Hijab mempunyai pelbagai bau wangian?
Cool Hijab hanya mempunyai satu bau wangian sahaja iaitu wangian kesegaran buah-buahan manis.

TESTIMONI PENGGUNA SERUM RAMBUT COOL HIJAB:
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

submit