TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Wednesday, July 1, 2015

BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS (WHITENING & GLOWING SKIN)

BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS (WHITENING & GLOWING SKIN)
1 BOTOL : 100 gram
HARGA PASARAN : RM69.00 (S/M) / RM79.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Beauty Secret Shalicious akan buatkan anda tak perlu lagi cari produk lain! 

Hanya Beauty Secret yang jadikan kulit moist & lembut bila dipandang dan disentuh. Effect pencerahan 2x lebih cepat tanpa side effect negative!

Dan Beauty Secret Shalicious bukan setakat untuk kecantikan semata-mata uolls, Beauty Secret bermanfaat untuk kesihatan sekali. Kalau tak sempat lunch sampai ke petang pun jangan risau sebab anda akan still cergas buat kerja.

Produk Terbaru & Hot Masa Kini!! 
Shalicious - Beauty Secret (for Whitening and Glowing Skin)

Beauty secret adalah supplement kecantikan yg dirumus dari bahan2 semulajadi dan selamat untuk diambil

KANDUNGAN BEAUTY SECRET WHITENING AND GLOWING SKIN :
Collagen
Ekstrak Biji Anggur
Strawberry
Roselle
Vitamin C

Gabungan bahan diatas menghasilkan gandingan rasa yang enak dan mudah diserap khasiat dan kebaikkannya didalam sistem badan.
Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah dan menggantikan collagen semulajadi dalam badan yang telah berkurang disebabkan peningkatan usia dan gaya hidup. Collagen sangat-sangat lah penting ye uolls, kalau ada kedut-kedut dimuka dan pipi turun tu tandanya kita dah kekurangan collagen. So memang dah masuk tahap wajib kalau uolls nak maintain gorgeous mesti ambil beauty secret untuk top up balik collagen dalam badan.

ANDA ADA MASALAH EYE BAG DAN LINGKARAN GELAP BAWAH MATA?
Rumusan collagen dan fungsi antioksida daripada Ekstrak biji anggur, strawberry, roselle dan vitamin c juga adalah agen anti-penuaan yang efektif dalam mengekalkan struktur dan kesihatan kulit serta merawat lingkaran bawah mata dan eyebag.

Bila umur semakin meningkat, kedut-kedut dimuka dan jeragat yang sudah lama bertapak pun semakin jelas? Jangan risau, dengan pengambilan Beauty Secret setiap hari secara berterusan dapat membuatkan kulit kembali anjal seperti zaman anak dara, mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, memudarkan jeragat dan meratakan warna kulit.

Jadi kulit akan sentiasa nampak lebih muda, gebu, glowing dan cantik berseri!

KEISTIMEWAAN BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS
Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist dan cantik berseri.
Mematikan masalah jerawat dimuka
Mencerahkan dan bagi effect glowing pada kulit muka
Menyekatakan tona kulit
Melambatkan proses penuaan (anti aging)
Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus pada kulit muka
Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
Memudar dan menghilangkan jeragat
Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
Mengecil dan menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
Merupakan produk halal dan tiada kesan sampingan negative
Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita

CARA PENGAMBILAN BEAUTY SECRET WHITENING AND GLOWING SKIN :
Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast dan sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
*Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan

Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur…

TESTIMONI PENGGUNA BEAUTY SECRET WHITENING AND GLOWING SKIN :
 
 
 

No comments:

Post a Comment

submit