TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Tuesday, August 4, 2015

GARCINIA HERBAL PLUS 500MG MURAH

GARCINIA HERBAL PLUS 500MG
1 Botol : 60 Kapsul
HARGA PASARAN : 
RM149.00 (S/M) / RM159.00 (S/S)
FREE POSTAGE

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281  

KELEBIHAN GARCINIA HERBAL PLUS 500MG:
Kesan KETARA seawal 1 minggu.
Menghentikan selera makan.
Menyekat pertambahan berat badan.
Membaiki sistem penghadaman.
Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi.
Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda.
Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak.
Membuang toksin dalam badan.
Tiada masalah kulit menggelebeh.
Tanpa perlu bersenam.
Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus).

KANDUNGAN BAHAN DALAM GARCINIA HERBAL PLUS 500MG:
Teh Hijau
Asam Gelugur (Garcinia)
Guarana
Aloevera
Fructus Citrus (Limau Nipis)

CARA PENGAMBILAN GARCINIA HERBAL PLUS 500MG:
Untuk kesan yang cepat disarankan ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum makan. Amalkan selama seminggu.
Selepas seminggu hanya ambil 1 biji pagi dan 1 biji malam shj.

TIP CEPAT KURUS DENGAN GARCINIA HERBAL PLUS 500MG:
Digalakkan minum air 3-4 liter sehari.
Pastikan tidur cukup supaya hormon badan stabil, bila hormon tidak stabil boleh menyebabkan berat badan cepat naik.
✔ Kurangkan gula sebab air gula ni mostly akan undang obesity.
✔ Makan nasi 2 kali sehari, kalau boleh segengam sahaja supaya karbohidrat yang kita perlukan seharian di minumum kan.
Selain itu kurangkan makanan berminyak.
Bersenaman 20minit sehari, dekat office pun bole buat, Bukan je lemak laju je kena bakar, badan pun makin sihat. Banyakkan berjalan pun dah dikira bersenam kalau dapat joging lagi baik.

GARCINIA HERBAL PLUS 500MG SESUAI UNTUK:
Boleh di ambil seawal usia 15 tahun.
Pesakit kencing manis / darah tinggi boleh ambil sekiranye mengalami masaalah kegemukan.
Yang ada masaalah fibroid dan cancer tidak digalakkan mengambil GARCINIA HERBA PLUS.
Ibu menyusu boleh mengambil Garcinia Herbal Plus 500mg, tetapi pastikan usia baby 6 bulan keatas.
Ibu mengandung tidak di benarkan.

TESTIMONI PENGGUNA GARCINIA HERBAL PLUS 500MG:
 
 
 

No comments:

Post a Comment

submit