TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Saturday, November 19, 2016

NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA

NANO LIGHTENER CREAM 
EXTRA MINT + ALOE VERA 
1 PCS : 15 GRAM
HARGA PASARAN : RM40.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA untuk memberi rasa segar, gunakan selepas mandi / sebelum tidur. Tambahan aloe vera untuk putih kan celahan 2 kali ganda lebih cepat.

TIADA BAU, boleh gunakan deadoran selepas memakai NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA tidak perlu simpan di dalam peti sejuk. Tanpa merkuri atau paraben, cream yang pekat padat dan matte. 

NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA 
Fungsinya sama dengan packing lama.
BEZANYA isi dalam (cream) di padatkan tambahan 5g.

KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA:
 Kesan seawal 7 hari.
 Sesuai untuk semua peringkat umur.
 Diguna di ketiak dan celahan miss v, siku, lutut, leher, celahan peha, buku lali, lutut baby, rekahan tumit, celahan-celahan lipatan kulit.
Tiada bau-bauan. 
KKM approved.

CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA:
Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap).
Tak perlu di bilas.
 Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini.

TESTIMONI PENGGUNA NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA:
 
 

Sunday, November 6, 2016

MISS FEET BY NOURBELL RAWAT MASALAH KULIT KAKI

MISS FEET HEEL CREAM BY NOURBELL 
RAWAT MASALAH KULIT KAKI MEREKAH
1 KOTAK : 100ML
+ PERCUMA 1PCS PUMICE STONE
HARGA PASARAN : RM79.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Kecantikan muka semuanya terjaga rapi tapi bila tengok kaki??
Kaki kering!
Tumit pecah!
Tumit kasar!
Tumit berduri!
Ngeri kan!

Nak cantikkan semula tumit kaki anda?? 
Inginkan kulit kaki selembut bayi?? 
Gunalah MISS FEET BY NOURBELL!!

KELEBIHAN MISS FEET BY NOURBELL:
 Tidak berminyak.
 Tidak melekit.
 Berbau wangi.
 Krim mudah serap.
 Memberi kesan cerah pada kaki.
 Melembutkan tapak kaki yang keras.
 Melembutkan tumit dan menghilangkan rekahan tumit.
 Penggunaan bersama dengan PUMICE STONE sangat digalakkan untuk memberi kesan yang lebih efektif.

KANDUNGAN BAHAN DALAM MISS FEET BY NOURBELL:
SHEA BUTTER
Berfungsi menghilangkan rekahan dan melembutkan tapak kaki dalam masa 24 jam.

ALMOND OIL
 Kaya dengan Vitamin E, protein, potassium & zinc yang baik untuk kulit, jantung dan rambut.

COCONUT OIL
 Melembapkan kulit, mudah meresap ke rongga badan.
 Kesan positif boleh dilihat dengan cepat.

MACADAMIA OIL 
 Kaya dengan Omega 9 yang berfungsi melembapkan dan melembutkan kulit.

WITCH HAZEL
 Melindungi kulit daripada sebarang jangkitan.

VITAMIN C & E 
 Menyihatkan kulit.
 Kulit lebih muda dari usia.

ALOE VERA
 Melembapkan kulit dan menyembuhkan kulit luka.

KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN MISS FEET BY NOURBELL:
Mampu mencantikkan kulit kaki kering dan merekah.
 Memberi kesan lembut kepada kaki terutamanya tumit yang kering.
 Meningkatkan keyakinan diri pengguna.
 Memberi kesan yg dinginkan dengan penggunaan berterusan.
 Masalah kulit kaki yang kasar kembali lembut.
 Kulit kaki tidak lagi kering dan kusam.
 Tidak perlu mendapatkan rawatan ribu-riban, hanya dengan MISS FEET kaki kembali lawa dan tidak merekah.
 Yang penting, bila nak pakai kasut tumit tinggi dah tak perlu risau pasal tumit kaki, cantik je sarung uoolls.
 Ada kelulusan KKM & sijil HALAL.

CARA PENGUNAAN MISS FEET BY NOURBELL:
Rendam kaki di dalam air suam selama 10 ke 15 minit.
 Biarkan kulit mati yang terdapat pada bahagian kulit itu keputihan.
 Gosok kaki menggunakan PUMICE STONE yang disediakan.
 Gosok sehingga kesemua bahagian kulit mati hilang.
 Lap kaki sehingga kering dan sapukan MISS FEET ke bahagian yang dikehendaki.
 Elok dilakukan sebelum tidur supaya krim boleh meresap ke dalam kulit secara perlahan-lahan.
 Hanya sapu MISS FEET secara konsisten sebanyak 2x sehari, pagi dan malam, akan mampu mengembalikan keremajaan kaki anda serta keyakinan diri anda.

TESTIMONI PENGGUNA MISS FEET BY NOURBELL:
 
 

submit