TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Saturday, August 12, 2017

LEMONEX UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN

LEMONEX 30 SACHET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

OKAYA FOUNDATION ORIGINAL

OKAYA FOUNDATION 15G
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

BEE VENOM SKINCARE SET

BEE VENOM SKINCARE SET 4IN1
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

PEACHY MIRACLE FRUITY FIBER DRINK

PEACHY MIRACLE FRUITY FIBER DRINK 10 SACHET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CHARMS FAHARA SKINCARE SET

CHARMS : FAHARA SKINCARE SET 3IN1
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CHARMS SERUM KAISYA

CHARMS : SERUM KAISYA 15ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CHARMS CLEANSER & MAKE UP REMOVER

CHARMS : CLEANSER & MAKE UP REMOVER 100ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM 40ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

HONEY BEE CLEANSING FOAM

HONEY BEE CLEANSING FOAM 100ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

TOTALLY CLEAN MAKEUP REMOVER

TOTALLY CLEAN (1SET :3 PEK)
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

HANNIS GREEN COFFEE

HANNIS GREEN COFFEE 15SACHET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

YARRA XTRAC MOISTURISER

YARRA XTRAC MOISTURISER 100ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

YARRA XTRAC MOISTURISER TRIAL

YARRA XTRAC MOISTURISER 50ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

BASAHAN KENCUR

BASAHAN KENCUR 200ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

MAMOM MILK BOOSTER

MAMOM MILK BOOSTER (60 CHEWABLE TABLETS)
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM

VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 20G
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

I FLAWLESS MINYAK ARGAN

I FLAWLESS 15ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

B'LOVERA QUTY FOUNDATION

B'LOVERA QUTY : FOUNDATION 15G
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

B'LOVERA QUTY FOUNDATION TRIAL

B'LOVERA QUTY : FOUNDATION 7G
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CHARMS STARGLOW LASER SCRUB

CHARMS : STARGLOW LASER SCRUB 70ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CHARMS FOUNDATION


CHARMS : FOUNDATION 20G
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

ULFAA BEAUTY MOISTURIZER GEL

ULFAA BEAUTY : MOISTURIZER GEL 50ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

DEEJA COSMETIC SET

DEEJA COSMETIC SET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

KOPI HIJAU ALANA

KOPI HIJAU ALANA 15 SACHET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

PULIH DARA HYGINE WASH

PULIH DARA HYGINE WASH 60ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

RAHSIA WANITA COFFEE COMEY

RAHSIA WANITA : COFFEE COMEY 15 SACHET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

PLATINUM MIINERAL COFFEE PLUS GARAM BULUH

PLATINUM : MIINERAL COFFEE PLUS GARAM BULUH 20SACHET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK 25G
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Sunday, July 16, 2017

PLATINUM WHITESLIM JUICE

PLATINUM WHITESLIM JUICE
1 BOTOL : 250ML
HARGA PASARAN : RM50.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281

KHAS UNTUK MEREKA YANG SERIUS NAK KURUS!! PLATINUM WHITESLIM JUICE DGN RAMUAN 11 HERBA TERPILIH INI MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN ANDA.

KELEBIHAN PLATINUM WHITESLIM JUICE:
Meningkatkan imunisasi badan.
Melancarkan peredaran darah.
Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan.
Fokus pada tempat-tempat lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu.
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
Membakar lemak, membuang toksin dan racun di dalam badan.
Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang dan bertenaga.
Memutih dan melembapkan kulit.
Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan dan luka.

CARA PENGAMBILAN PLATINUM WHITESLIM JUICE:
Goncang botol sebelum minum.
Minum 30ml sehari sebelum sarapan.
Untuk kesan yang lebih pantas, minum air bersih sekurang-kurangnya 8 gelas sehari.

Friday, July 14, 2017

SET MANDIAN ALOEVERA 3IN1

SET MANDIAN ALOEVERA 3IN1
UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281

SET MANDIAN ALOEVERA 3 IN 1 INI TERDIRI DARIPADA:
Scrub Bathsalt 400gram
Mandian Bodybath 500ml
Losyen Bodylotion 500ml

SET MANDIAN ALOEVERA ialah produk yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan diperkaya dengan extract aloevera 100%.

ANTARA KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN ALOEVERA 3IN1:
Memberi kelembapan yg maksima.
Menghilangkan daki dengan salt scrub.
Melembabkan kulit dan menghilangkan kulit2 mati.
Memelihara kehalusan kulit.
Menyegarkan badan.
Mencerahkan kulit.
Melindungi kulit dari masalah bau hapak.
Mengatasi kulit kering dan berkerak.
Memberi perlindungan kulit.
Tidak melekit.
Sesuai utk semua golongan.
Sekatakan kulit badan.
Wangian ala aromaterapi.
Merawat jerawat pada badan.
Membantu merawat masalah penuaan pda badan.
Mengurangkan kesan stretch mark pada badan.
Melindungi dan merawat kulit daripada sinaran matahari.

Wednesday, July 12, 2017

OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER

OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER
1 KOTAK : 30 CHEWABLE TABLET
HARGA PASARAN : RM59.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281

SIAPA NAK KACAK MACAM ARTIS HOT MALAYSIA KITA, FATTAH AMIN?? ORANG PEREMPUAN PUN KALAU NAK KEKAL SIHAT MACAM FATTAH AMIN JOM TRY OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER.

OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER merupakan makanan produk tambahan yang menggunakan daun buah zaitun sebagai bahan utama. Tablet kunyahan berperisa oren ini menjanjikan kesan yg terbaik sebagai sumber tenaga disamping meningkatkan sistem imunisasi badan.

KELEBIHAN OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER:
Perubahan tona kulit berganda lebih cerah.
Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari.
Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius.
Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective.
Memudarkan dark spot di seluruh badan.
Merangsangkan menghasilkan glutatione dlm badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan.
Meningkatkan sistem imunisasi.
Membuang toksin dan membersihkan darah kotor.
Memulihkan sakit sendi dan otot.
Memberi kecergasan badan sepanjang hari.
Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser.

CARA PENGAMBILAN OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER:
Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan maksima.
Boleh diambil pada bila-bila masa sebelum atau selepas makan.
Digalakkan untuk meminum air putih/ kosong 2 liter sehari.
Boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita.
Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy.

Saturday, July 1, 2017

BLEGEND CHIA SEEDS

BLEGEND CHIA SEEDS
1 BOTOL : 120 GRAM
HARGA PASARAN : RM15.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Kadar KOLESTROL dah TURUN?
BERAT dah TURUN?
Jom dapatkn BLEGEND CHIA SEEDS

APA ITU CHIA SEEDS
💊 bukan UBAT
💊 bukan supplement
💊 bukan vitamin

TETAPI IA ADALAH
🌿 makanan organic
🌿 super food
🌿 sejenis bijirin

KELEBIHAN BLEGEND CHIA SEEDS:
5x Ganda lebih Kalsium daripada susu.
7x Ganda lebih Vitamin C daripada buah Oren.
2x Ganda lebih Antioxidant berbanding buah Blueberry.
3x Ganda lebih Zat Besi daripada Bayam.
8x Ganda lebih Omega 3 daripada Ikan Salmon.
2x Ganda lebih Potassium daripada Pisang.

KEBAIKAN BLEGEND CHIA SEEDS:
🍃 Melancarkan sistem pencernaan.
🍃 Menstabilkan gula dalam darah.
🍃 Meningkatkan tenaga & kadar metabolisma.
🍃 Membantu mengurangkan berat badan.
🍃 Mengenyangkan.
🍃 Mengurangkan kolestrol.
🍃 Melindungi jantung.
🍃 Membantu pembentukkan & menguatkan tulang.
🍃 Kulit lebih sihat & berseri.
🍃 Sangat membantu wanita hamil dalam membekalkan protein dan tenaga.
🍃 Menambah susu badan.
🍃 Menguatkan minda.
🍃 Meningkatkan sistem imun.
🍃 Membuang toksin dalam badan.
🍃 Membantu masalah berdengkur.
🍃 Membantu masalah sakit tumit dan sakit sendi.
🍃 Mengurangkan stress.

CADANGAN PENGAMBILAN CHIA SEEDS
1. MINUMAN
Rendam & kacau 1 SUDU TEH CHIA SEEDS ke dalam 1.5 liter air, apa sahaja air minuman, kecuali minuman bergas dan biarkan biji-biji chia seeds kembang dalam tempoh 15-30 minit. Lepas kembang boleh la minum macam biasa.
Habiskan dalam masa SEHARI (lebih pada sehari chia seeds akan keluarkan akar & daun, jadi macam taugeh).
Air akan bau masam, jadi jangan gunakan. (Nanti sakit perut).
Chia seeds bila kita cambahkan atas tanah boleh makan sebab sudah di bekalkan nutrient zat galian dari tanah itu sendiri.
Chia seeds yang bercambah dalam air akibat rendaman terlalu lama tidak boleh di makan kerana terdedah pada bakteria, Pada medium yang lembab dan tiada faktor cahaya dan nutrient.
Kalau nak tanam dan mahukan chia sprout, tanam macam biasa, nanti akan tumbuh sprout boleh blend daun tu minum atau jadikan sebagai ulam.

2. TABUR
Boleh tabur juga atas YOGURT, BUBUR, atau apa sahaja yang anda suka tapi kena INGAT, CHIA SEED menyerap banyak air, so bila makan chia seeds kering yang tak DIRENDAM terlebih dahulu, perlu banyakkan minum air.

3. PUDDING
Masukkan chia seeds dalam 60ml juice / almond milk, biar kembang dan boleh tambah almond / buah potong atau apa-apa sahaja ikut citarasa anda.

TESTIMONI PENGGUNA BLEGEND CHIA SEEDS:
 
 

Wednesday, June 21, 2017

DIANZ VITA MILK BOOSTER

DIANZ VITA MILK (MILK BOOSTER)
1 KOTAK : 30 SACHET
HARGA PASARAN : RM65.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281

Mengalami masalah susu badan tiada?? 
Stress sebab susu kurang?? Susu tak pekat?? 
Jom cuba DIANZ VITA MILK BOOSTER!!
Pastinya selepas mencuba, anda akan merasakan perubahan yang sangat ketara!! 

FUNGSI UTAMA DIANZ VITA MILK (MILK BOOSTER):
Meningkatkan pengeluaran susu badan.
Menambahkan tenaga.
Menguatkan rahim.
Menegangkan payudara dan punggung.
Kulit menjadi lembut.
Muka berseri dan 'pinky'.
Awet muda.
Menyihatkan badan dan dijauhkan penyakit.

SIAPA YANG PERLU CUBA DIANZ VITA MILK (MILK BOOSTER):
Wanita yang merancang untuk hamil.
Wanita mengandung.
Wanita yang sedang berpantang.
Wanita yang menyusukan anak.

KEBAIKAN UNTUK WANITA YANG BERSEDIA UNTUK MENDAPAT ZURIAT
Bersedia untuk mempunyai tubuh yang baik untuk hamil.
Mengekalkan keseimbangan hormon ketika mengandung.
 Menguatkan rahim.

KEBAIKAN UNTUK IBU YANG MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI
 Meningkatkan pengeluaran susu ibu 2 kali ganda.
Membekalkan keseimbangan nutrisi kepada wanita yang bersedia untuk melahirkan anak.
Membekalkan tenaga kepada wanita yang sedang hamil.
Menambahkan pengeluaran susu ibu.
Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi.

KANDUNGAN BAHAN UTAMA DIANZ VITA MILK (MILK BOOSTER):
OMEGA 3
Adalah penting untuk pembinaan otak dan minda bayi.

KOLAGEN IKAN
Dapat membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita yang hamil, Membantu mengurangkan rekahan kulit.

APRICOT DAN DELIMA
Memberi antioksidan yang secukupnya kepada wanita hamil dan para ibu untuk kelihatan bertenaga.

MADU
Dapat meningkatkan pergerakan usus dan meningkatkan selera makan.

CARA PENGAMBILAN DIANZ VITA MILK (MILK BOOSTER):
1 sachet sehari selepas makan pagi.
Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla.
Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh.
Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari.
Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil di waktu malam.
Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari.

NOTED : Elak waktu pengambilan ubat-ubatan /jamu dengan dianz vitamilk dalam masa yang sama. Jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam untuk proses penghadaman lebih baik.                                                                                       

TESTIMONI PENGGUNA DIANZ VITA MILK (MILK BOOSTER):
 
 

submit