TABUNG DUIT NUFFNANG

Followers Cybermall

Sunday, July 16, 2017

PLATINUM WHITESLIM JUICE

PLATINUM WHITESLIM JUICE
1 BOTOL : 250ML
HARGA PASARAN : RM50.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281

KHAS UNTUK MEREKA YANG SERIUS NAK KURUS!! PLATINUM WHITESLIM JUICE DGN RAMUAN 11 HERBA TERPILIH INI MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN ANDA.

KELEBIHAN PLATINUM WHITESLIM JUICE:
Meningkatkan imunisasi badan.
Melancarkan peredaran darah.
Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan.
Fokus pada tempat-tempat lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu.
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
Membakar lemak, membuang toksin dan racun di dalam badan.
Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang dan bertenaga.
Memutih dan melembapkan kulit.
Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan dan luka.

CARA PENGAMBILAN PLATINUM WHITESLIM JUICE:
Goncang botol sebelum minum.
Minum 30ml sehari sebelum sarapan.
Untuk kesan yang lebih pantas, minum air bersih sekurang-kurangnya 8 gelas sehari.

Friday, July 14, 2017

SET MANDIAN ALOEVERA 3IN1

SET MANDIAN ALOEVERA 3IN1
UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281

SET MANDIAN ALOEVERA 3 IN 1 INI TERDIRI DARIPADA:
Scrub Bathsalt 400gram
Mandian Bodybath 500ml
Losyen Bodylotion 500ml

SET MANDIAN ALOEVERA ialah produk yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan diperkaya dengan extract aloevera 100%.

ANTARA KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN ALOEVERA 3IN1:
Memberi kelembapan yg maksima.
Menghilangkan daki dengan salt scrub.
Melembabkan kulit dan menghilangkan kulit2 mati.
Memelihara kehalusan kulit.
Menyegarkan badan.
Mencerahkan kulit.
Melindungi kulit dari masalah bau hapak.
Mengatasi kulit kering dan berkerak.
Memberi perlindungan kulit.
Tidak melekit.
Sesuai utk semua golongan.
Sekatakan kulit badan.
Wangian ala aromaterapi.
Merawat jerawat pada badan.
Membantu merawat masalah penuaan pda badan.
Mengurangkan kesan stretch mark pada badan.
Melindungi dan merawat kulit daripada sinaran matahari.

Wednesday, July 12, 2017

OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER

OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER
1 KOTAK : 30 CHEWABLE TABLET
HARGA PASARAN : RM59.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281

SIAPA NAK KACAK MACAM ARTIS HOT MALAYSIA KITA, FATTAH AMIN?? ORANG PEREMPUAN PUN KALAU NAK KEKAL SIHAT MACAM FATTAH AMIN JOM TRY OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER.

OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER merupakan makanan produk tambahan yang menggunakan daun buah zaitun sebagai bahan utama. Tablet kunyahan berperisa oren ini menjanjikan kesan yg terbaik sebagai sumber tenaga disamping meningkatkan sistem imunisasi badan.

KELEBIHAN OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER:
Perubahan tona kulit berganda lebih cerah.
Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari.
Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius.
Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective.
Memudarkan dark spot di seluruh badan.
Merangsangkan menghasilkan glutatione dlm badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan.
Meningkatkan sistem imunisasi.
Membuang toksin dan membersihkan darah kotor.
Memulihkan sakit sendi dan otot.
Memberi kecergasan badan sepanjang hari.
Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser.

CARA PENGAMBILAN OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER:
Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan maksima.
Boleh diambil pada bila-bila masa sebelum atau selepas makan.
Digalakkan untuk meminum air putih/ kosong 2 liter sehari.
Boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita.
Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy.

Saturday, July 1, 2017

BLEGEND CHIA SEEDS

BLEGEND CHIA SEEDS
1 BOTOL : 120 GRAM
HARGA PASARAN : RM15.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Kadar KOLESTROL dah TURUN?
BERAT dah TURUN?
Jom dapatkn BLEGEND CHIA SEEDS

APA ITU CHIA SEEDS
💊 bukan UBAT
💊 bukan supplement
💊 bukan vitamin

TETAPI IA ADALAH
🌿 makanan organic
🌿 super food
🌿 sejenis bijirin

KELEBIHAN BLEGEND CHIA SEEDS:
5x Ganda lebih Kalsium daripada susu.
7x Ganda lebih Vitamin C daripada buah Oren.
2x Ganda lebih Antioxidant berbanding buah Blueberry.
3x Ganda lebih Zat Besi daripada Bayam.
8x Ganda lebih Omega 3 daripada Ikan Salmon.
2x Ganda lebih Potassium daripada Pisang.

KEBAIKAN BLEGEND CHIA SEEDS:
🍃 Melancarkan sistem pencernaan.
🍃 Menstabilkan gula dalam darah.
🍃 Meningkatkan tenaga & kadar metabolisma.
🍃 Membantu mengurangkan berat badan.
🍃 Mengenyangkan.
🍃 Mengurangkan kolestrol.
🍃 Melindungi jantung.
🍃 Membantu pembentukkan & menguatkan tulang.
🍃 Kulit lebih sihat & berseri.
🍃 Sangat membantu wanita hamil dalam membekalkan protein dan tenaga.
🍃 Menambah susu badan.
🍃 Menguatkan minda.
🍃 Meningkatkan sistem imun.
🍃 Membuang toksin dalam badan.
🍃 Membantu masalah berdengkur.
🍃 Membantu masalah sakit tumit dan sakit sendi.
🍃 Mengurangkan stress.

CADANGAN PENGAMBILAN CHIA SEEDS
1. MINUMAN
Rendam & kacau 1 SUDU TEH CHIA SEEDS ke dalam 1.5 liter air, apa sahaja air minuman, kecuali minuman bergas dan biarkan biji-biji chia seeds kembang dalam tempoh 15-30 minit. Lepas kembang boleh la minum macam biasa.
Habiskan dalam masa SEHARI (lebih pada sehari chia seeds akan keluarkan akar & daun, jadi macam taugeh).
Air akan bau masam, jadi jangan gunakan. (Nanti sakit perut).
Chia seeds bila kita cambahkan atas tanah boleh makan sebab sudah di bekalkan nutrient zat galian dari tanah itu sendiri.
Chia seeds yang bercambah dalam air akibat rendaman terlalu lama tidak boleh di makan kerana terdedah pada bakteria, Pada medium yang lembab dan tiada faktor cahaya dan nutrient.
Kalau nak tanam dan mahukan chia sprout, tanam macam biasa, nanti akan tumbuh sprout boleh blend daun tu minum atau jadikan sebagai ulam.

2. TABUR
Boleh tabur juga atas YOGURT, BUBUR, atau apa sahaja yang anda suka tapi kena INGAT, CHIA SEED menyerap banyak air, so bila makan chia seeds kering yang tak DIRENDAM terlebih dahulu, perlu banyakkan minum air.

3. PUDDING
Masukkan chia seeds dalam 60ml juice / almond milk, biar kembang dan boleh tambah almond / buah potong atau apa-apa sahaja ikut citarasa anda.

TESTIMONI PENGGUNA BLEGEND CHIA SEEDS:
 
 

submit